Simos805 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το Viber. Θέλω να το κάνω να ανοίγει με την εκκίνηση του mac όμως να είναι σε απόκρυψη (δηλαδή να μην εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγω το mac και να πρέπει να κλείνω το παράθυρο). Στις Προτιμήσεις συστήματος -> Χρήστες και Ομάδες -> Στοιχεία Εισόδου έχω τικάρει την επιλογή "απόκρυψη" δίπλα στο viber όμως παρόλα αυτά κάθε φορά ανοίγει και εμφανίζεται κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ανοίγει σε απόκρυψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 και έμενα το ίδιο κάνει νομίζω όμως ότι το να πατήσεις άπλα ένα command + Q και καθάρισες. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αμα πατήσεις com+q θα το κλείσεις. Ο simos θέλει απλά να ανοίγει αλλά σε απόκρυψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 έμενα άμα μου στείλουν κάτι μου εμφανίζει κάτω στο dock ότι έχω μήνυμα όπως κάνει καις τα message.. όπως και να έχει ας πατήσει το χ να ξενοιάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το Viber. Θέλω να το κάνω να ανοίγει με την εκκίνηση του mac όμως να είναι σε απόκρυψη (δηλαδή να μην εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγω το mac και να πρέπει να κλείνω το παράθυρο). Στις Προτιμήσεις συστήματος -> Χρήστες και Ομάδες -> Στοιχεία Εισόδου έχω τικάρει την επιλογή "απόκρυψη" δίπλα στο viber όμως παρόλα αυτά κάθε φορά ανοίγει και εμφανίζεται κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ανοίγει σε απόκρυψη? Δες εδώ http://www.mactrast.com/2011/05/how-to-minimize-applications-at-start-up/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 έμενα άμα μου στείλουν κάτι μου εμφανίζει κάτω στο dock ότι έχω μήνυμα όπως κάνει καις τα message.. όπως και να έχει ας πατήσει το χ να ξενοιάσει Ναι αυτό θέλω να αποφύγω.. να χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγω το Mac μου να κάνω μια επιπλέον κίνηση να κλείνω την εφαρμογή συν το ότι άμα ανοίξει κάποιος άλλος το mac μου για λογαριασμό μου του έρχονται φάτσα φόρα μπροστά του όλα μου τα μηνύματα που μπορεί να μην πρέπει να δει Δες εδώ http://www.mactrast.com/2011/05/how-to-minimize-applications-at-start-up/ Το έκανα αυτό φίλε. Αυτό εξηγώ και παραπάνω ότι ακόμα και αν το κάνω αυτό ενώ λειτουργεί για άλλες εφαρμογές (πχ skype) στο Viber δεν λειτουργεί, συνεχίζει να ανοίγει κανονικά φάτσα φόρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα