Προς το περιεχόμενο

Απορία για το Viber στο Mac

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το Viber. Θέλω να το κάνω να ανοίγει με την εκκίνηση του mac όμως να είναι σε απόκρυψη (δηλαδή να μην εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγω το mac και να πρέπει να κλείνω το παράθυρο). Στις Προτιμήσεις συστήματος -> Χρήστες και Ομάδες -> Στοιχεία Εισόδου έχω τικάρει την επιλογή "απόκρυψη" δίπλα στο viber όμως παρόλα αυτά κάθε φορά ανοίγει και εμφανίζεται κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ανοίγει σε απόκρυψη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έμενα άμα μου στείλουν κάτι μου εμφανίζει κάτω στο  dock  ότι έχω μήνυμα όπως κάνει καις τα message..

όπως και να έχει ας πατήσει το χ   να ξενοιάσει   :-D  :-D

Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το Viber. Θέλω να το κάνω να ανοίγει με την εκκίνηση του mac όμως να είναι σε απόκρυψη (δηλαδή να μην εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγω το mac και να πρέπει να κλείνω το παράθυρο). Στις Προτιμήσεις συστήματος -> Χρήστες και Ομάδες -> Στοιχεία Εισόδου έχω τικάρει την επιλογή "απόκρυψη" δίπλα στο viber όμως παρόλα αυτά κάθε φορά ανοίγει και εμφανίζεται κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ανοίγει σε απόκρυψη?

Δες εδώ http://www.mactrast.com/2011/05/how-to-minimize-applications-at-start-up/

έμενα άμα μου στείλουν κάτι μου εμφανίζει κάτω στο  dock  ότι έχω μήνυμα όπως κάνει καις τα message..

όπως και να έχει ας πατήσει το χ   να ξενοιάσει   :-D  :-D

Ναι αυτό θέλω να αποφύγω.. να χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγω το Mac μου να κάνω μια επιπλέον κίνηση να κλείνω την εφαρμογή συν το ότι άμα ανοίξει κάποιος άλλος το mac μου για λογαριασμό μου του έρχονται φάτσα φόρα μπροστά του όλα μου τα μηνύματα που μπορεί να μην πρέπει να δει

Το έκανα αυτό φίλε. Αυτό εξηγώ και παραπάνω ότι ακόμα και αν το κάνω αυτό ενώ λειτουργεί για άλλες εφαρμογές (πχ skype) στο Viber δεν λειτουργεί, συνεχίζει να ανοίγει κανονικά φάτσα φόρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...