Προς το περιεχόμενο

Siemens S-55 μηνύματα/ ευχρηστία ?

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομα θα αποκτήσω πιθανότατα το Siemens S-55.

Θα ήθελα να μου πείτε όσοι το έχετε ή το έχετε δει από κοντά, τι εντυπώσεις έχετε από την ευχρηστία στα μενού και κυρίως στα μηνύματα. Είναι εύκολα? Έχει κατευθείαν ελληνικά (χωρίς Τ9)? Καλό Τ9?

Κάνω το συγκεκριμένo post επειδή το προηγούμενο (και το πρώτο μου δηλαδή) κινητό είναι ΝΟΚΙΑ και όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ απλό, και καθώς χθες έψαξα στο net για το S-55 κατάλαβα ότι τα καινούρια διαφέρουν κατά πολύ από αυτό που έχω! Κοντεύουν να γίνουν υπολογιστές.

Εγώ θέλω να κάνω απλά τη δουλειά μου: Κλήσεις και μηνύματα κυρίως, κάνα bluetooth, καμιά φωτογραφία αν βγάζει καλές κλπ κλπ... ξέρετε τώρα! :D

Δημοσ.

to exoun agorasei 3 filoi mou, oloi efxaristimenoi. Oso gia ta minimata den yparxei problima kanena kai to T9 poli kalo. To mono arnitiko einai i sxetika periorismeni mnimi tou, kato apo 1MB kai to oti exei mono 256 xromata stin othoni tou. Pantos i fotografiki toy einai apo tis kaliteres afti ti stigmi. :D

Δημοσ.
Ke ego to vrisko poli kalo sta minimata. To mono provlima pu echo, ine oti o ichos ine poli chamilos.

To ιδιο προβλημα εχω!Δεν ακουγεται το ρημαδι...

Δημοσ.

Hahaha εγώ εχω βάλει στα sms ήχο από κόκκορα και ταράζονται όλοι όταν έχω sms :lol:

Το κινητό είναι φανταστικό, έχει πολλές δυνατότητες, η ψηφιακές των siemens είναι οι μοναδικές που έχουν flash και είναι αρκετά καλές.

Μόνο μειονεκτημάτα του είναι οτί έχει 256 χρώματα και λίγη μνήμη...

Επένδυσε άφοβα! :)

Δημοσ.

Εγώ είμαι ο ένας εκ των τριών ευχαριστημένων φίλων του Lithrou :D .

Το κινητάκι όντως είναι εξαιρετικό, ειδικά στον τομέα της διασύνδεσης με H/Y (ακολουθεί το πρότυπο VCard του Outlook, πλήρης διαχείρηση του filesystem τόσο από το κινητό όσο και από το PC, συγχρονισμοί και πολλά άλλα) και γενικά αν το θες για πιο "σοβαρή" χρήση (ασε το τι κάνω εγώ ;) ). Όντως, η μνήμη του κάποια στιγμή θα σου φανεί λίγη, ειδικά όταν διαπιστώσεις πόσο καλές φωτογραφίες βγάζει (νομίζω η καλύτερη κάμερα για κινητό). Η οθόνη του είναι 256 χρωμάτων και μικρότερης ανάλυσης (101x80), οπότε αν το βάλεις δίπλα με ένα 4096 χρωμάτων κ' διπλάσιας ανάλυσης μπορει να σου κακοφανεί. Αλλά όταν αγοράζεις ένα S55 ξέρεις για τι το θέλεις και τι είναι σημαντικό και τι όχι.

Δημοσ.

To ότι δεν ακούγεται με προβληματίζει λίγο. Το θέμα της μνήμης όμως που αναφέρεται? Που χρησιμεύει δηλαδή αυτή η λίγη μνήμη? Για ονόματα, για φωτογραφίες? Οι φωτογραφίες είναι 256 χρωμάτων?

Έχει καλή δόνηση τουλάχιστον, αφού δεν ακούγεται???

Δημοσ.

Panah το κινητό ακούγεται μια χαρά! Πιθανότατα τα παιδία εννοούν με τους ήχους που έχει πάνω δεν ακούγεται! Όπως είπα, έχω βάλει ένα .mmf με κόκκορα και σπάει αυτιά στα sms.

Η μνήμη του είναι κάπου 950kb για photos, java, names, files. Λίγα αλλά συνηθίζονται!

Οι φωτογραφίες φυσικά δεν είναι 256 χρωμάτων! Πιθανότατα, τα siemens έχουν τις καλύτερες ψηφιακές :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...