eidikos33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 απο που προκυπτει φορος για τοκους των 2 κ 3 ευρω?
Anorymous Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ωστοσο χρειαζεσαι 10% αποδειξεις. Η πλακα ειναι οτι αν εχεις τοκους απο καταθεσεις, αρκει δηλαδη ενας τραπεζικος λογαριασμος, βγαινει βαρβατος φορος... Αλλα τεκμαρτα δεν εχεις? πχ. μηπως πληρωνεις κανα δανειο? οχι δεν εχω ουτε αυτοκινητο, ουτε τιποτα. Καταθεσης εχω 9 ευρω λες να φορολογηθω για αυτο ?
iordanis77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 οχι δεν εχω ουτε αυτοκινητο, ουτε τιποτα. Καταθεσης εχω 9 ευρω λες να φορολογηθω για αυτο ? Δες το και μονος σου, συμπληρωσε τα στοιχεια εδω http://www.taxnews.info/demo/ (τοκοι κωδ. 667-675, σπιτι πιν.5) και δες τι φορο σου βγαζει. Πχ. με 59τμ. σπιτι 50% ζωνης 2800-2499 και τοκο 50€ σου βγαζει φορο 646€... Μηπως πληρωνεις τιποτα διδακτρα, μηπως εχεις παιδια, μηπως αγορασες περυσι μετοχες ή ομολογα? Ολα αυτα θεωρουνται τεκμηρια και φορολογουνται αγριως απο που προκυπτει φορος για τοκους των 2 κ 3 ευρω? Συμφωνα με το προγραμμα, οσο πιο λιγος ο τοκος τοσο μεγαλυτερος ο φορος!!
Anorymous Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δες το και μονος σου, συμπληρωσε τα στοιχεια εδω http://www.taxnews.info/demo/ (τοκοι κωδ. 667-675, σπιτι πιν.5) και δες τι φορο σου βγαζει. Πχ. με 59τμ. σπιτι 50% ζωνης 2800-2499 και τοκο 50€ σου βγαζει φορο 646€... Μηπως πληρωνεις τιποτα διδακτρα, μηπως εχεις παιδια, μηπως αγορασες περυσι μετοχες ή ομολογα? Ολα αυτα θεωρουνται τεκμηρια και φορολογουνται αγριως Συμφωνα με το προγραμμα, οσο πιο λιγος ο τοκος τοσο μεγαλυτερος ο φορος!! Εμενα μου το βγαζει μηδενικο ευτηχως Αν και τωρα καπου διαβασα κατι για φορολογηση μισθωτων - συνταξιουχων για οσους εχουν χαμηλο τεκμαρτο και σκαλωσα
iordanis77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εμενα μου το βγαζει μηδενικο ευτηχως Περιεργο, εμενα μου βγαζει στη καλυτερη φορο 474,33€... Μηπως δε βαλαμε τα ιδια ποσα? Κωδ.667...3€ Κωδ.675...0,45€ Πινακας 5: Μονοκατοικια οχι, κχ.211 59, ποσοστο 50%, μηνες 12, τιμη ζωνης εως 2799(βγαινει ποσο 1180) Αυτα τα στοιχεια εβαλες κι εσυ?
iordanis77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Aκυρο, σε μπερδεψα με τον φιλο eidikos33... Ωστοσο, ο φιλος eidikos την ελαβε την απαντηση. Εστω 2-3 ευρω τοκος αν συνδυαστει με σπιτι στελνει τον ανεργο να πληρωσει τα κερατα του 2
qsis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 οι τόκοι και cents να είναι σου ενεργοποιούν τα τεκμήρια φέτος, μου σκάει μία που πέρισυ είχε μηδενική δήλωση (μηδεν εισόδημα, μόνο ένα σπίτι και ένα μη ηλεκτροδοτούμενο σε κάποιο χωριό) αν και είχε τους τόκους της και φέτος πάω να εκκαθαρίσω τη δήλωση καρμπόν και βγάζει 1800αρι φόρο μόνο και μόνο επειδή εμφανιζόταν στη δήλωση έστω και αυτό το ελάχιστο "εισόδημα" θεωρούταν ότι έχει εισόδημα απλά τις έσβησα τους τόκους για να βγει και φέτος μηδενική
iordanis77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 οι τόκοι και cents να είναι σου ενεργοποιούν τα τεκμήρια φέτος, μου σκάει μία που πέρισυ είχε μηδενική δήλωση (μηδεν εισόδημα, μόνο ένα σπίτι και ένα μη ηλεκτροδοτούμενο σε κάποιο χωριό) αν και είχε τους τόκους της και φέτος πάω να εκκαθαρίσω τη δήλωση καρμπόν και βγάζει 1800αρι φόρο μόνο και μόνο επειδή εμφανιζόταν στη δήλωση έστω και αυτό το ελάχιστο "εισόδημα" θεωρούταν ότι έχει εισόδημα απλά τις έσβησα τους τόκους για να βγει και φέτος μηδενική Και νομιζεις οτι επειδη εσβησες τους τοκους δε θα πληρωσεις το φορο? Αυτο το θεμα συζητουσαν το πρωι στου Παπαδακη, ολοι δηλωνα εκπληκτοι με παραδειγματα δηλωσεων οπου για λιγα σεντς βγαινει τρελος φορος αν δεν εισαι μισθωτος. Ελπιζω να το λυσει η κυβερνηση αυτο το προβλημα, εκτος αν ο μονος τους σκοπος ειναι να κλεψουν τους φορολογουμενους...
Expertr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και νομιζεις οτι επειδη εσβησες τους τοκους δε θα πληρωσεις το φορο? Αυτο το θεμα συζητουσαν το πρωι στου Παπαδακη, ολοι δηλωνα εκπληκτοι με παραδειγματα δηλωσεων οπου για λιγα σεντς βγαινει τρελος φορος αν δεν εισαι μισθωτος. Ελπιζω να το λυσει η κυβερνηση αυτο το προβλημα, εκτος αν ο μονος τους σκοπος ειναι να κλεψουν τους φορολογουμενους... Ειπαμε και πιο πανω οτι ασχοληθηκε με αυτο το θεμα αλλα μονο για τα τεκμηρια διαβιωσης.Οποιος εχει εισοδημα μονο απο ενοικια η τοκους θα εξαιρειται απο τα τεκμηρια διαβιωσης.Απο εκει και περα εαν εχεις και εξτρα τεκμηρια θα σε φορολογησει
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 εμένα μου έβγαλε -476,83 δηλαδη χρεωστικο? Το - (πλην) σημαινει πιστωττικο γενικα .Που στο εβγαλε?
iordanis77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ειπαμε και πιο πανω οτι ασχοληθηκε με αυτο το θεμα αλλα μονο για τα τεκμηρια διαβιωσης.Οποιος εχει εισοδημα μονο απο ενοικια η τοκους θα εξαιρειται απο τα τεκμηρια διαβιωσης. Απο εκει και περα εαν εχεις και εξτρα τεκμηρια θα σε φορολογησει Δηλαδη? Οποιος εχει σπιτι και τοκους δε πληρωνει?
Expertr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Φορολογειται.Αφου το σπιτι δεν ειναι τεκμηριο διαβιωσης.Τεκμηριο διαβιωσης ειναι 3000 για αγαμο και 5000 για εγγαμο.
qsis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και νομιζεις οτι επειδη εσβησες τους τοκους δε θα πληρωσεις το φορο? Αυτο το θεμα συζητουσαν το πρωι στου Παπαδακη, ολοι δηλωνα εκπληκτοι με παραδειγματα δηλωσεων οπου για λιγα σεντς βγαινει τρελος φορος αν δεν εισαι μισθωτος. Ελπιζω να το λυσει η κυβερνηση αυτο το προβλημα, εκτος αν ο μονος τους σκοπος ειναι να κλεψουν τους φορολογουμενους... πήρα τα ρίσκα μου (που σιγά τα ρίσκα δηλαδή, κλάιν) , τι ήθελες να της έλεγα της άλλης να πληρώσει 1800φόρο από το πουθενά; αν θέλει η εφορια να το ψάξει ας τη ζητήσει τα ρέστα, αυτό ήθελε να της κάνω για να βγει μηδενική η δήλωση, αυτό της έκανα αλλά επειδή μάλλον θα διορθώσουν αυτή τη μαλακία, από δω και πέρα τέτοιες δηλώσεις θα τις βάζω στην άκρη μέχρι να το φτιάξουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα