Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Παραχωρηση εννοεις φιλε Anorymous αλλα πως αποδεικνυεις οτι δεν τα εισεπραξες ???? Γραφει το εντυπο: 1. Το από ………………. συμφωνητικό μίσθωσης 2. Η από ………….. εξώδικη καταγγελία μίσθωσης ή πρόσκληση καταβολή μισθωμάτων 3. Η από ………….. αγωγή απόδοσης του μισθίου και καταβολής μισθωμάτων 4. Η αριθ. ……………. Από………… Δικαστική απόφαση του………………. Αρα πρεπει να εχεις κανει αγωγη οχι μονο για εξωση αλλα και για μη εισπραχθεντα ενοικια . αφου δεν υπαρχει συμβολαιο τι να καταγγηλω ? Απλα να σου δωσω να καταλαβεις το παλιο συμβολαιο εληξε και ηταν στο ονομα της μανας μου που πεθανε, εμεις επρεπε να κανουμε αποδοχη και μετα νεο συμβολαιο. Τον ειχαμε ετσι μεσα μεχρι να γινουν ολα αυτα και οταν γινοντουσαν θα καναμε νεο συμβολαιο και θα μας εδινε μαζεμενα ενοικια.
nikko_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 η καταχωρηση δεν ισχυει πλεον, μονο να μην φορολογηδεις ισχυει για ποσα που δεν πηρες το συμβολαιο ειχε ληξη απλα υπηρχε νομικο κολλημα (αποδοχη κληρονομιας) και ΘΑ μας εδινε τα ενοικια μαζεμενα με το νεο συμβολαιο, νεο συμβολαιο οπως καταλεβες δεν εγινε ποτε Η παραχώρηση ενοικίων ισχύει κανονικότατα, λέγανε ότι θα την καταργήσουν, αλλά με καινούρια ρύθμιση ισχύει ακόμη. Αλλά αν δεν υπήρχε συμβόλαιο εν ισχύ και ιδιοκατοικείς κιόλας τότε δεν έχεις πρόβλημα. Λογικά θα πάρεις πίσω την προκαταβολή φόρου από πέρσι. Απλά ξέχνα τα ενοίκια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 αφου δεν υπαρχει συμβολαιο τι να καταγγηλω ? Απλα να σου δωσω να καταλαβεις το παλιο συμβολαιο εληξε και ηταν στο ονομα της μανας μου που πεθανε, εμεις επρεπε να κανουμε αποδοχη και μετα νεο συμβολαιο. Τον ειχαμε ετσι μεσα μεχρι να γινουν ολα αυτα και οταν γινοντουσαν θα καναμε νεο συμβολαιο και θα μας εδινε μαζεμενα ενοικια. Εγω το καταλαβαινω απολυτα .Η εφορια δεν ξερω τι θα πει . Η παραχώρηση ενοικίων ισχύει κανονικότατα, λέγανε ότι θα την καταργήσουν, αλλά με καινούρια ρύθμιση ισχύει ακόμη. Αλλά αν δεν υπήρχε συμβόλαιο εν ισχύ και ιδιοκατοικείς κιόλας τότε δεν έχεις πρόβλημα. Λογικά θα πάρεις πίσω την προκαταβολή φόρου από πέρσι. Απλά ξέχνα τα ενοίκια. Και με πιο τροπο γινεται η παραχωρηση ενοικιων στο δημοσιο ?
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Η παραχώρηση ενοικίων ισχύει κανονικότατα, λέγανε ότι θα την καταργήσουν, αλλά με καινούρια ρύθμιση ισχύει ακόμη. Αλλά αν δεν υπήρχε συμβόλαιο εν ισχύ και ιδιοκατοικείς κιόλας τότε δεν έχεις πρόβλημα. Λογικά θα πάρεις πίσω την προκαταβολή φόρου από πέρσι. Απλά ξέχνα τα ενοίκια. Tα εχω ξεχασει αυτα ρε εννοιειτε, απλα ενεκα ανεργος φοβαμαι μην με σχισει και φετος η εφορεια οπως περσι. Εγω το καταλαβαινω απολυτα .Η εφορια δεν ξερω τι θα πει . Και με πιο τροπο γινεται η παραχωρηση ενοικιων στο δημοσιο ? Σε αυτο εχεις ενα δικιο απο την εφορεια ολα τα περιμενω, εδω να φανταστεις εμαθα οτι ζητανε το 40% απο την οικομικη βοηθεια που δωθηκε στα θηματα του Norman Atlantic Εγω ηξερα οτι ποια δεν γινεται απλα δεν σου αποδιδεται ο φορος, ο φιλος νικκο λεει οτι ισχυει ακομα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Για να παρει καποιος χρηματα απο ανεισπραχτα ενοικια θα χαλασει τοσα οσα δεν μπορει να φανταστει και αν θα τα παρει μετα απο χρονια γιατι ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος αν δεν εχει τιποτα στο ονομα του ο ενοικιαστης. Ειναι να μην σου κατσει...
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Για να παρει καποιος χρηματα απο ανεισπραχτα ενοικια θα χαλασει τοσα οσα δεν μπορει να φανταστει και αν θα τα παρει μετα απο χρονια γιατι ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος αν δεν εχει τιποτα στο ονομα του ο ενοικιαστης. Ειναι να μην σου κατσει... νομιζω μονο αν δουλευει στο δημοσιο κατι κανεις. εμενα δεν με χαλασε που δεν πληρωσε εχασε την δουλεια του οποτε τον καταλαβαινω απλα με στραβωσε οτι εφυγε σαν κλεφτης και οτι μου αφησε και χρεη 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 νομιζω μονο αν δουλευει στο δημοσιο κατι κανεις. εμενα δεν με χαλασε που δεν πληρωσε εχασε την δουλεια του οποτε τον καταλαβαινω απλα με στραβωσε οτι εφυγε σαν κλεφτης και οτι μου αφησε και χρεη Για να προβεις σε αιτηση για κατασχεση μισθου αν την πετυχες τελικα ειναι ολοκληρη ιστορια...
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Για να προβεις σε αιτηση για κατασχεση μισθου αν την πετυχες τελικα ειναι ολοκληρη ιστορια... καλα ναι , και να ειχα λεφτα για δικηγορους δεν θα το εκανα καν ποσο μαλλον τωρα που δεν εχω και μιλαμε για ποσο 800 ευρω οποτε δεν αξιζει με τιποτα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 καλα ναι , και να ειχα λεφτα για δικηγορους δεν θα το εκανα καν ποσο μαλλον τωρα που δεν εχω και μιλαμε για ποσο 800 ευρω οποτε δεν αξιζει με τιποτα. Αν και ξεφυγαμε απο το θεμα δυστυχως κανενας νομος δεν προστατευει τους ιδιοκτητες που εχουν ενα μικρο εισοδημα απο ενοικια και εχουν προγραμματισει με αυτο κομματι της οικονομικης τους ζωης. 1
nikko_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και με πιο τροπο γινεται η παραχωρηση ενοικιων στο δημοσιο ? Στην ΔΟΥ σου με την δήλωση που έβαλα στο άλλο μηνυμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Στην ΔΟΥ σου με την δήλωση που έβαλα στο άλλο μηνυμα Ειδικα αυτο : 3. Η από ………….. αγωγή απόδοσης του μισθίου και καταβολής μισθωμάτων Ελαχιστοτατοι το εχουν κανει .Απο την καταθεση αγωγης εξωσης και απαιτηση τυχον οφειλομενων ενοικιων μεχρι να φυγει ο κακος ενοικιαστης και μεχρι να τελεσιδικησει η ποφαση χρειαζεται παρα πολυς χρονος και χρημα .
jeanthira7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σαςΘα ήθελα να ρωτήσω γιατί πρέπει φέτος εμφανίζεται (τουλάχιστον σε εμένα στη Δήλωση εισοδηματος) ενεργό έντυπο 32 από τη στιγμή που δεν Έχω μισθώματα από ακίνητα ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί πρέπει φέτος εμφανίζεται (τουλάχιστον σε εμένα στη Δήλωση εισοδηματος) ενεργό έντυπο 32 από τη στιγμή που δεν Έχω μισθώματα από ακίνητα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μαλλον το Ε2 εννοεις αλλα αν δεν εχεις μισθωματα απλα αδιαφρησε .Ισως το βαζουν για καποιους που για πρωτη φορα εχουν ενοικια να το συμπληρωσουν.
Dannie Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moλις ακουσα το Μουζακη να επιβεβαιωνει το "Εξαιρούνται από τα ελάχιστα τεκμήρια διαβίωσης των 3.000 και των 5.000 ευρώ όσοι δηλώνουν εισοδήματα μόνο από τόκους και ακίνητα". Μηπως εχει και συνεχεια? Μηπως αφορα μονο οσους δεν μενουν σε δικο τους σπιτι και φιλοξενουνται? Δεν νομιζω οτι ισχυει για αυτους που μενουν σε δικο τους σπιτι και ενοικιαζουν και ενα αλλο....αν καποιος εκανε την δηλωση να μας πει....
nikko_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ειδικα αυτο : 3. Η από ………….. αγωγή απόδοσης του μισθίου και καταβολής μισθωμάτων Ελαχιστοτατοι το εχουν κανει .Απο την καταθεση αγωγης εξωσης και απαιτηση τυχον οφειλομενων ενοικιων μεχρι να φυγει ο κακος ενοικιαστης και μεχρι να τελεσιδικησει η ποφαση χρειαζεται παρα πολυς χρονος και χρημα . Ότι δεν σε αφορά το αφήνεις κενό. Δεν χρειάζεται να τα συμπληρώσεις όλα. Και για όσους το ψάχνανε το καινούριο βιβλιαράκι οδηγιών είναι εδώ: http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/Services/documents_polites/Odhgies_E1_2015.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα