Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Γιάννη ειλικρινά, εμπιστεύσου τον κουμπάρο σου τον εφοριακό. Οι εφοριακοί άλλωστε είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα πάντα. Η δωρεάν παραχώρηση γαιών, η ιδιοχρησιμοποίησή τους και η εκμίσθωσή τους αυξάνουν υπό προϋποθέσεις τη φορολογητέα ύλη. 4172/13. Άρα αναγράφονται στο Ε2, εκτός αν είναι χέρσες εκτάσεις ή αν ιδιοχρησιμοποιούνται από ασκούντες αγροτική δραστηριότητα. Τέλος. Είδες 26 σελίδες που σας άφησα ήσυχους, τι ωραία με το νου σας τα λύσατε όλα; Έχει πλάκα που μου φέρνεις σας επιχείρημα τον κουμπάρο σου τον εφοριακό, αλλά περιμένεις από μένα να σου απαντήσω σοβαρά με διατάξεις. Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγω ετσι νομιζα αλλα οταν ζουσε η πεθερα μου και η γυναικα μου ειχε το 1/4 του 50% πληρης κυριοτητος στο σπιτι που εμενε η μαννα της το δηλωνα στο Ε2 της σαν δωρεαν φιλοξενια της μητερας της Αρχικα ειχαν πληρη κυριοτητα κατα 50% η πεθερα μου και ο πεθερος μου που ειχε πεθανει πρωτος και το αναλογουν ποσοστο ειχε αει στην γυναικα μου . To ίδιο λέμε, είχαν ποσοστό πλήρους κυριότητας (επικαρπίας +ψιλής). Αν είχαν μόνο ψιλή η ποσοστό αυτής, δεν γράφεται στο Ε2. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Physics_Rulez Δεν ξερω αν ενοεις τους κωδικους 461 και 462 στον Πινακα Γ1 του Ε1 που μιλανε για αγροτικα εισοδηματα αλλα στο Ε2 που λεει οτι γραφουμε αυτα που λες ? Κανεις δεν ειπε οτι μας αφησες ησυχους και εγω πρωτος λεω οτι εχεις δωσει πολλες φορες χρησιμες συμβουλες και εδω και με προσωπικο μηνυμα σε μενα αλλα οταν δεν μπορω να βρω καπου αυτο που λες και στην δευτερη σελιδα του Ε2 αν ενοεις οτι εκει το γραφουμε δεν βλεπω κατι πως να το δεχτω ?
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το λέει ο νόμος Γιάννη και αν συντρέχει περίπτωση, το γράφεις στην πρώτη σελίδα του Ε2 μεταφέροντας το ποσό στο Ε1.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω στην πρωτη σελιδα του Ε1 βλεπω μονο για μισθωματα ακινητης περιουσιας να γραφει . Το οτι το λεει ο νομος ετσι χωρις να τον αναφερεις και να μην φαινεται και απο πουθενα .....
iordanis77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Συνολικα 5 λεπτα απο δυο λογαριασμους. Αρα δεν ειναι μηδενικη η δηλωση σου, παρουσιαζει καποιο ειδοδημα. Οι φουστηδες ειναι ικανοι, αν ας πουμε αποφασισουν να δωσουν καποιο επιδομα στους απορους με μηδενικο εισοδημα, να σου πουν οτι απορριπτεσαι λόγω υπαρξης εισοδηματος. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2015 από iordanis77
Tempor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αρα δεν ειναι μηδενικη η δηλωση σου, παρουσιαζει καποιο ειδοδημα. Οι φουστηδες ειναι ικανοι, αν ας πουμε αποφασισουν να δωσουν καποιο επιδσομα στους απορους με μηδενικο εισοδημα, να σου πουν οτι απορριπτεσαι λόγω υπαρξης εισοδηματος. Ικανοι και αδιστακτοι ειναι σιγουρα. Δυστυχως οτι επιδομα και να δωσουν θα ειναι μεσω "πονηρων" καρτων οπως το σιτισεως και αρα ετσι και αλλιως δε θα το παρω.
ribo7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω δηλωθεί ως κάτοικος εξωτερικού. Στο Ε1, εκτός από το πεδίο 2 που τικάρω, πρέπει να τικάρω κάτι άλλο για να δηλώσω ότι έχω υποβάλει δήλωσει στο εξωτερικό? Επίσης, στο πεδίο 15 που λέει για καταθέσεις στο εξωτερικό, υπάρχει κάποιο όριο όπου για μεγαλύτερα ποσά πρέπει να το τικάρουμε?
iordanis77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 . Δυστυχως οτι επιδομα και να δωσουν θα ειναι μεσω "πονηρων" καρτων οπως το σιτισεως και αρα ετσι και αλλιως δε θα το παρω. Eννοεις οτι θα περιεχουν το 666?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα