PETROS13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 προσέξτε με τα αυτοκίνητα όλοι. στο gsis https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp ελέγχετε αν τα οχήματα που αναφέρονται τα έχετε πράγματι ή κάποιο το έχετε μεταβιβάσει. (ο έλεγχος αυτός καλό θα είναι να γίνεται όταν ολοκληρωθεί κάποια μεταβίβαση καθώς και όταν είναι η ώρα για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας πάλι από το ανωτέρω link) 1
Tempor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Κυριοι, Εχω μηδεν εισοδημα και φιλοξενουμαι εις τους γονεις μου. Μονο περιουσιακο ενα χωραφι 3 στρεματων εξ΄ αδιαιρετου.. Ειτε βαλω αποδειξεις ειτε οχι το εκκαθαριστικο βγαινει 0. Να βαλω καλου κακου (και ποσο ή μπορει να βρω το μπελα μου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα αφου δενε χεις εισοδημα απο τιποτα.
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κυριοι, Εχω μηδεν εισοδημα και φιλοξενουμαι εις τους γονεις μου. Μονο περιουσιακο ενα χωραφι 3 στρεματων εξ΄ αδιαιρετου.. Ειτε βαλω αποδειξεις ειτε οχι το εκκαθαριστικο βγαινει 0. Toκο απο καταθεσεις ειχατε, κυριε?
Tempor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Toκο απο καταθεσεις ειχατε, κυριε? Συνολικα 5 λεπτα απο δυο λογαριασμους.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να δηλώσεις τι κάνεις το χωράφι που έχεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 9 Πρέπει να δηλώσεις τι κάνεις το χωράφι που έχεις. Αν δεν κανω λαθος στο Ε9 δεν γινεται αυτο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλαει για ποσοστο που εχωει σε χωραφι .Στο Ε2 δεν γραφουμε τα σπιτια σαν ποσοστο συνιδιοκτησιας στην δευτερη σελιδα ? Στο Ε9 τι θα γραψει ?
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Ε2 αναγράφονται οι αγροί αν παραχωρούνται δωρεάν σε κάποιον, αν εκμισθώνονται ή αν ιδιοχρησιμοποιούνται. Με λίγα λόγια, στο Ε2 δεν αναγράφονται οι αγροί μόνο όταν είναι κενοί (χέρσοι), διότι σε κάθε άλλη περίπτωση αυξάνουν τη φορολογητέα ύλη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Ε9 δεν περεπει να γραφτουν αφου υπαρχει ποσοστο συνιδιοκτησιας ?
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τι δουλειά έχει το Ε9 στην κουβέντα μας; Εννοείται πως θα είναι δηλωμένο στο Ε9
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να δηλώσεις τι κάνεις το χωράφι που έχεις. Τι δουλειά έχει το Ε9 στην κουβέντα μας; Εννοείται πως θα είναι δηλωμένο στο Ε9 Το τι κανει το χωραφι αν ειναι χερσο ή αν ειναι καλιεργεια μονοετης ή πολυετης και τι ειδους καλιεργεια νομιζω γραφεται στο Ε9 με ποσοστο συνιδιοκτησιας.Αυτο ειπα . Όχι. Στο Ε2. Λοιπον..Εκατσα και διαβασα οδηγιες και ρωτησα και εφοριακο φιλο και κουμπαρο .Τα χωραφια δεν εχουν καμμια δουλεια στο Ε2 Εσυ που το εχεις διαβασει αυτο ?
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης στο Ε2 δεν πάει μόνο όταν υπάρχει πλήρης κυριότητα ή επικαρπία ή τμήμα αυτών? Ψιλή κυριότητα ή τμήμα αυτής νομίζω δεν γράφεται καν. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης στο Ε2 δεν πάει μόνο όταν υπάρχει πλήρης κυριότητα ή επικαρπία ή τμήμα αυτών? Ψιλή κυριότητα ή τμήμα αυτής νομίζω δεν γράφεται καν. Κι εγω ετσι νομιζα αλλα οταν ζουσε η πεθερα μου και η γυναικα μου ειχε το 1/4 του 50% πληρης κυριοτητος στο σπιτι που εμενε η μαννα της το δηλωνα στο Ε2 της σαν δωρεαν φιλοξενια της μητερας της Αρχικα ειχαν πληρη κυριοτητα κατα 50% η πεθερα μου και ο πεθερος μου που ειχε πεθανει πρωτος και το αναλογουν ποσοστο ειχε αει στην γυναικα μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα