Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσέξτε με τα αυτοκίνητα όλοι.

στο gsis

https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp

ελέγχετε αν τα οχήματα που αναφέρονται τα έχετε πράγματι ή κάποιο το έχετε μεταβιβάσει. (ο έλεγχος αυτός καλό θα είναι να γίνεται όταν ολοκληρωθεί κάποια μεταβίβαση καθώς και όταν είναι η ώρα για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας πάλι από το ανωτέρω link)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κυριοι,

Εχω μηδεν εισοδημα και φιλοξενουμαι εις τους γονεις μου. Μονο περιουσιακο ενα χωραφι 3 στρεματων εξ΄ αδιαιρετου..

Ειτε βαλω αποδειξεις ειτε οχι το εκκαθαριστικο βγαινει 0. Να βαλω καλου κακου (και ποσο;) ή μπορει να βρω το μπελα μου;

Δημοσ.

Κυριοι,

Εχω μηδεν εισοδημα και φιλοξενουμαι εις τους γονεις μου. Μονο περιουσιακο ενα χωραφι 3 στρεματων εξ΄ αδιαιρετου..

Ειτε βαλω αποδειξεις ειτε οχι το εκκαθαριστικο βγαινει 0.

Toκο απο καταθεσεις ειχατε, κυριε?

Δημοσ.

Στο Ε2 αναγράφονται οι αγροί αν παραχωρούνται δωρεάν σε κάποιον, αν εκμισθώνονται ή αν ιδιοχρησιμοποιούνται.

Με λίγα λόγια, στο Ε2 δεν αναγράφονται οι αγροί μόνο όταν είναι κενοί (χέρσοι), διότι σε κάθε άλλη περίπτωση αυξάνουν τη φορολογητέα ύλη.

Δημοσ.

Πρέπει να δηλώσεις τι κάνεις το χωράφι που έχεις.

Τι δουλειά έχει το Ε9 στην κουβέντα μας; Εννοείται πως θα είναι δηλωμένο στο Ε9

Το τι κανει το χωραφι αν ειναι χερσο ή αν ειναι καλιεργεια μονοετης ή πολυετης και τι ειδους καλιεργεια νομιζω γραφεται στο Ε9 με ποσοστο συνιδιοκτησιας.Αυτο ειπα .

Όχι. Στο Ε2.

Λοιπον..Εκατσα  και διαβασα οδηγιες και ρωτησα και εφοριακο φιλο και κουμπαρο .Τα χωραφια δεν εχουν καμμια  δουλεια στο Ε2

Εσυ που το εχεις διαβασει αυτο ?

Δημοσ.

Επίσης στο Ε2 δεν πάει μόνο όταν υπάρχει πλήρης κυριότητα ή επικαρπία ή τμήμα αυτών? Ψιλή κυριότητα ή τμήμα αυτής νομίζω δεν γράφεται καν.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης στο Ε2 δεν πάει μόνο όταν υπάρχει πλήρης κυριότητα ή επικαρπία ή τμήμα αυτών? Ψιλή κυριότητα ή τμήμα αυτής νομίζω δεν γράφεται καν.

Κι εγω ετσι νομιζα αλλα οταν ζουσε η πεθερα μου και η γυναικα μου ειχε το 1/4 του 50%  πληρης κυριοτητος στο σπιτι που εμενε η μαννα της το δηλωνα στο Ε2 της σαν δωρεαν φιλοξενια της μητερας της

Αρχικα ειχαν πληρη κυριοτητα κατα 50% η πεθερα μου και ο πεθερος μου που ειχε πεθανει πρωτος και το αναλογουν ποσοστο ειχε αει στην γυναικα μου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...