Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρωστάω. Ποτέ μου δε χρωστούσα βασικά. Ήταν και οι δύο δηλώσεις πιστωτικές, μου έχει ζητήσει ΙΒΑΝ, το ίδιο και πέρυσι, και επιστροφή δεν είδα! Άρα να πάω στην εφορία με την φετινή και περσυνή φορολογική δήλωση και να τους πω ότι δεν έχω λάβει την επιστροφή φόρου, τι κάνουμε;

Θα κανονίσω να πάω αύριο πριν την δουλειά, ελπίζω να μην πέσω σε αργόσχολο. Είναι σημαντικό το ποσό (σχεδόν ένας μισθός) για να το αφήσω έτσι :P

Φυσικα και να πας και να εχεις μαζι σου δηλωσεις εκακθαρισικα και ότι αλλο χρειαζεται. Θα πας στο τμημα εσοδων.

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φυσικα και να πας και να εχεις μαζι σου δηλωσεις εκακθαρισικα και ότι αλλο χρειαζεται. Θα πας στο τμημα εσοδων.

OK φίλε μου, ευχαριστώ. Τα τύπωσα όλα και θα πάω αύριο.

• Like 1
Δημοσ.

OK φίλε μου, ευχαριστώ. Τα τύπωσα όλα και θα πάω αύριο.

Αν και θα τις πεταξουν επι τοπου χωρις ελεγχο  (μου εχει τυχει σε δειγματοληπτικο ελεγχο παλια)  παρε μαζι σου και αποδειξεις που βαζουμε στον 049  ή ότι άλλο κρινεις από τις δηλωσεις σου .

Δημοσ.

Αν και θα τις πεταξουν επι τοπου χωρις ελεγχο  (μου εχει τυχει σε δειγματοληπτικο ελεγχο παλια)  παρε μαζι σου και αποδειξεις που βαζουμε στον 049  ή ότι άλλο κρινεις από τις δηλωσεις σου .

Δηλαδή; Να πάρω μαζί μου αποδείξεις του 2014; Ένα αμάξι έχω μέσα στη δήλωση. Ούτε σπίτι (φιλοξενούμαι) ούτε παιδιά, ούτε γυναίκα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή; Να πάρω μαζί μου αποδείξεις του 2014; Ένα αμάξι έχω μέσα στη δήλωση. Ούτε σπίτι (φιλοξενούμαι) ούτε παιδιά, ούτε γυναίκα.

Τι να σου πω φιλε μου.Αν πεσεις σε στραβοξυλο υπαλληλο μπορει να στις ζητησει .

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, είναι ενεργό και ενεργοποιήθηκε άμεσα με το που έκανα την οριστική υποβολή. Το δικό σου λέει ότι είναι σε "προσωρινή υποβολή", πρέπει να κάνεις οριστική για να ενεργοποιηθεί.

Βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι θα ενεργοποιηθει?

Εχω κανει προ πολλου τη δηλωση μου και εχει γινει η εκκαθαριση της. Οταν παντως αυτη του image υποβληθει οριστικα(εως τις 27 του μηνα) θα σε ενημερωσω αν εγινε ή οχι ενεργο το κουμπι που λεμε.

Δημοσ.

Τι να σου πω φιλε μου.Αν πεσεις σε στραβοξυλο υπαλληλο μπορει να στις ζητησει .

Πήγα από εκεί σήμερα, όχι μόνο δε μου ζήτησαν αποδείξεις, αλλά μου δώσαν και τις επιστροφές cash! 

Ο λόγος που δεν έμπαιναν στην τράπεζα οι επιστροφές φόρων, είναι λόγω μαλακιών στις δηλώσεις του 10 και του 11. Τα έφτιαξα αυτά, και τώρα όλα κυριλέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα από εκεί σήμερα, όχι μόνο δε μου ζήτησαν αποδείξεις, αλλά μου δώσαν και τις επιστροφές cash! 

Ο λόγος που δεν έμπαιναν στην τράπεζα οι επιστροφές φόρων, είναι λόγω μαλακιών στις δηλώσεις του 10 και του 11. Τα έφτιαξα αυτά, και τώρα όλα κυριλέ. 

Πηρες και της τελευταιας εκκαθαρισης ??? Σε καλη μερια αφου λες ότι ειναι σχεδόν μισθος !!!

Τι μαλακιες ειχαν οι παλιες δηλωσεις ?

Δημοσ.

Πηρες και της τελευταιας εκκαθαρισης ??? Σε καλη μερια αφου λες ότι ειναι σχεδόν μισθος !!!

Τι μαλακιες ειχαν οι παλιες δηλωσεις ?

Ευχαριστώ φίλε μου! Ναι, δεν χρωστάω - δε μου χρωστάνε τίποτα. Όσο για τις παλιές απλά δε φαινόντουσαν μέσα περασμένες, το οποίο ζήτημα το διευθέτησα με τον εφοριακό που με εξυπηρέτησε.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω θεμα.. Αν καποιος δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση και ειναι σε μεγαλη ηλικια πχ 40χρ. Αν κανει τωρα τι συνεπειες θα εχει? Με τα δεδομενα οτι ενσημα δεν εχει.. ουτε περουσιακα στοιχεια..

Δημοσ.

ρε παιδιά
έχω μια επιστροφή φόρου.
Να περιμένω να μπει το ποσό στο IBAN που έδωσα (εθνική) ή θα πρέπει να πάρω τηλ/περάσω από την εφορία;
Πρέπει να πάω σε εκείνη που είμαι δηλωμένος;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω θεμα.. Αν καποιος δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση και ειναι σε μεγαλη ηλικια πχ 40χρ. Αν κανει τωρα τι συνεπειες θα εχει? Με τα δεδομενα οτι ενσημα δεν εχει.. ουτε περουσιακα στοιχεια..

Αν τοσα χρονια δεν ηταν υποχρεωμενος να κανει καμμια επιπτωση.

ρε παιδιά

έχω μια επιστροφή φόρου.

Να περιμένω να μπει το ποσό στο IBAN που έδωσα (εθνική) ή θα πρέπει να πάρω τηλ/περάσω από την εφορία;

Πρέπει να πάω σε εκείνη που είμαι δηλωμένος;

Ευχαριστώ

Αν εκανες κανονικα ολα τα προηγουμενα χρονια περιμενε. Και του γιου μου απο τον Μαιο μαζι με της κορης μου την εκανα ιδια μερα  , της κορης μου μπηκε η επιστροφη αλλα του γιου μου οχι ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...