ChimairaX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ρέ παιδιά έχει κάνει σε κανέναν εκκαθάριση ???? Αυτό που το βλέπουμε;
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ρέ παιδιά έχει κάνει σε κανέναν εκκαθάριση ???? αν εννοείς αν μπήκε η επιστροφή φόρου ναι , σε εμένα και κάποιους φίλους τα βάλανε σήμερα. Και όσο γιατι το χαρτί για την επιστροφή επειδή ηταν η πρώτη φορά κ ήθελε να δικαιολογήσω γιατί δεν είχα κάνει τα προηγούμενα χρόνια το έκανα πριν 6 μέρες. αν πάλι δεν εννοείς αυτό δεν πειράζει , είχα σκοπό να το γράψω έτσι κ αλλιώς στο συγκεκριμένο θέμα για να πάτε όσοι περιμένετε επιστροφή να δείτε αν σας τα έβαλαν.
adi32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πηρε νεα παραταση? Στους τοκους βαζω στο 667 το αθροισμα των ποσων και στο 675 το αθροισμα του Φόρος που παρακρατήθηκε? Αν ξερει κανεις για το Ε2 αν επαιρνα ενοικιο απο κατι που νοικιαζα και ο μισθωτης εφυγε στους 9.5 μηνες Βαζω το ποσο των 9.5 μηνων στο Ε2 και την αποζημιωση τη βαζω μονο στο Ε1 ή και στο Ε2?
iordanis77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στους τοκους βαζω στο 667 το αθροισμα των ποσων και στο 675 το αθροισμα του Φόρος που παρακρατήθηκε? Ενω ειναι τοσο απλο, καποιοι μανουριαζεστε με τους τοκους. Οι κωδικοι 667 και 675 ειναι προσυμπληρωμενοι απ την υπηρεσια, απλα τους μεταφερεις με ενα κλικ στη δηλωση. (667 μικτοι τοκοι, 675 φορος τοκων 10%). Αυτό που το βλέπουμε; Το βλεπεις στη σελιδα σου. Σου λεει οτι η δηλωση σου ειναι εκκαθαρισμενη και μπορεις να την εκτυπωσεις επισημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Το βλεπεις στη σελιδα σου. Σου λεει οτι η δηλωση σου ειναι εκκαθαρισμενη και μπορεις να την εκτυπωσεις επισημα. Στο παλιο taxis το βλεπεις αυτο ????
iordanis77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στο παλιο taxis το βλεπεις αυτο ???? Ποιο παλιο taxis φιλε μου? Δηλαδη σοβαρα εσυ δε μπορεις να καταλαβεις αν εγινε ή οχι η εκκαθαριση της δηλωσης σου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ποιο παλιο taxis φιλε μου? Δηλαδη σοβαρα εσυ δε μπορεις να καταλαβεις αν εγινε ή οχι η εκκαθαριση της δηλωσης σου? Αφου με το που υποβαλεις την δηλωση σου βγαζει τον φορο πο θα πληρωσεις ή το επιστρεφομενο που θα παρεις τι αλλο χρειαζεται ???? Διαβασα εδω να λενε αν εγινε η εκκαθαριση . Τι νοημα εχει ?
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οι επιστροφές φόρου πότε θα δοθούν; όπως έγραψα και προηγουμένως τσέκαρα σήμερα κ είχαν μπει τα 520 αφού μου είπαν 4-5 άτομα οτι μπήκαν και τα δικά τους, οπότε άρχισαν ήδη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στον γιο μου 60 ευρω και στην κορη μου 75 επιστροφη δεν εχιυν μπει αν και εκανα πολυ νωρις τις δηλωσεις τους.
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αφου με το που υποβαλεις την δηλωση σου βγαζει τον φορο πο θα πληρωσεις ή το επιστρεφομενο που θα παρεις τι αλλο χρειαζεται ???? Διαβασα εδω να λενε αν εγινε η εκκαθαριση . Τι νοημα εχει ? αυτο ηλεκτρονικα μπορει να εχεις κανει λαθος και να σε φωναξουν για ελεγχο οποτε αν δεν λεει εκκαθαριση πολλα παιζουν.
iordanis77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αφου με το που υποβαλεις την δηλωση σου βγαζει τον φορο πο θα πληρωσεις ή το επιστρεφομενο που θα παρεις τι αλλο χρειαζεται ???? Διαβασα εδω να λενε αν εγινε η εκκαθαριση . Τι νοημα εχει ? Με εκπλησσεις φιλε μου Ο φορολογουμενος κανει μεν τη δηλωση του και παταει "οριστικη υποβολη", οποτε βλεπει την εκκαθαριση, αυτο ομως φυσικα δε σημαινει οτι ειναι και τελεσιδικη. Δηλαδη αν εγω γραψω οτι ναναι και μου βγει να πληρωσω/εισπραξω 1 δις αυτο θα θεωρηθει σωστο? Η δηλωση ελεγχεται απο την υπηρεσια και επικυρωνεται, μονο τοτε μπορεις να την εκτυπωσεις σε pdf για καθε νομιμη χρηση. Μεχρι τοτε οπως βλεπεις, η επιλογη εκτυπωσης σε pdf ειναι ανενεργη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Με εκπλησσεις φιλε μου Ο φορολογουμενος κανει μεν τη δηλωση του και παταει "οριστικη υποβολη", οποτε βλεπει την εκκαθαριση, αυτο ομως φυσικα δε σημαινει οτι ειναι και τελεσιδικη. Δηλαδη αν εγω γραψω οτι ναναι και μου βγει να πληρωσω/εισπραξω 1 δις αυτο θα θεωρηθει σωστο? Η δηλωση ελεγχεται απο την υπηρεσια και επικυρωνεται, μονο τοτε μπορεις να την εκτυπωσεις σε pdf για καθε νομιμη χρηση. Μεχρι τοτε οπως βλεπεις, η επιλογη εκτυπωσης σε pdf ειναι ανενεργη. Στα δυο παιδια μου που εκανα απο την πρωτη στιγμη ηταν δυνατη η εκτυπωση σε pdf και του Ε1 και της Πραξης προσδιορισμου φορου (καπως ετσι την λεει αν θυμαμαι καλα) Ολα ηταν προσυμπληρωμενα και το μονο που εβαλα εγω στη δικη τους δηλωση ειναι οτι τα φιλοξενω στην τελευταια σελιδα Στο εκκαθαριστικο επανω επανω γραφει : ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΦΟΡΟΥ ME BAΣH THN ΑΡΧΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Και εκει που ειναι τα ειδοποιητηρια για πληρωμη φορου που ειναι μηδενικα γραφει : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ. Αρα λογικα θα πρεπει να ερεθει email .Και στις δυο δηλωσεις στον λογαριασμο εχω βαλει το δικο μου email που ελεγχω παρα πολλες φορες την ημερα .
iordanis77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στα δυο παιδια μου που εκανα απο την πρωτη στιγμη ηταν δυνατη η εκτυπωση σε pdf και του Ε1 και της Πραξης προσδιορισμου φορου (καπως ετσι την λεει αν θυμαμαι καλα) Οχι φιλε μου, αυτο δε γινεται. Δε θυμασαι καλα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οχι φιλε μου, αυτο δε γινεται. Δε θυμασαι καλα. Ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι εκανα και αμεση εκτυπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα