Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μου παραχωρουν δωρεαν τη κατοικια τους οι γονεις μου. Οποτε 0 αποδειξεις; Δεν ειμαι σιγουρος...Μην σε παρω στον λαιμο μου αλλα νομιζω χρειαζεσαι .Οταν πατας υποβολη τι σου βγαζει ? Μπορεις να επιστρεψεις στην δηλωση πριν πατησεις οριστικη υποβολη.
Anorymous Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μου παραχωρουν δωρεαν τη κατοικια τους οι γονεις μου. Οποτε 0 αποδειξεις; Αρα δεν εχεις δικο σου σπιτι εισαι φιλοξενουμενος
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Νομιζω αλλο φιλοξενουμενος και αλλο δωρεαν παραχωρηση οικιας.Φιλοξενουμενος σημανει οτι μενετε στο ιδιο σπιτι. Στην δευετρη περιπτωση οι γονεις σου πρεπει να φτιαξουν και Ε2 σιγουρα
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Όταν είσαι φιλοξενούμενος, η αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης επιβαρύνει αυτόν που σε φιλοξενεί. Όταν σου έχει παραχωρηθεί δωρεάν η χρήση της οικίας, η αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης επιβαρύνει εσένα. 2
PETROS13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι λέτε;;; Αν σε φιλοξενούν οι γονείς γράφεις τα στοιχεία στην 4 σελίδα και τικαρεις το φιλοξενία. Καμία άλλη ενέργεια είτε από σένα είτε από γονείς
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι λέτε;;; Αν σε φιλοξενούν οι γονείς γράφεις τα στοιχεία στην 4 σελίδα και τικαρεις το φιλοξενία. Καμία άλλη ενέργεια είτε από σένα είτε από γονείς Αν σε φιλοξενουν ναι αλλα αν ειναι σπιτι δωρεαν παραχωρηση αλλαζει το πραγμα.
PETROS13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Αν σε φιλοξενουν ναι αλλα αν ειναι σπιτι δωρεαν παραχωρηση αλλαζει το πραγμα. εκτός αν το έχουν οι γονείς - παιδί ως δευτερεύουσα, οπότε και πάλι φιλοξενία!
Canvas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ερώτηση : Στο κομμάτι με τους τόκους ρων καταθέσεων, σε βγάζει σε ένα pop-up που είναι συμπληρωμένοι ήδη οι τόκοι σου και οι φόροι που έχουν παρακρατηθεί. Εκεί όμως εμφανίζει και λογαριασμούς που απλά είσαι συν-δικαιούχος (και στο επισημαίνει κιόλας μιας και ΔΕΝ είναι τσεκαρισμένο το "Κύριος Λογαριασμός" Ξέρετε αν πρέπει να μεταφέρουμε στην Δήλωση όλους τους τόκους ή μόνο το άθροισμα αυτών που έχουμε ως Κύριο Λογαριασμό; Το ρωτάω γιατί έχω εμφανίζεται λογαριασμός καταθέσεων με κάποιους τόκους και εγώ απλά είμαι 2ο όνομα, για λόγους ασφαλείας. Θα επιβαρυνθώ και εγώ ή δεν μεταφέρω τους συγκεκριμένους τόκους καθότι θα τους δηλώσει το πρώτο όνομα του λογαριασμού στην δική του δήλωση; Ευχαριστώ!
mr.Vox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Τούς δηλώνουν αναλογικά και οι δύο ή μόνο ο ένας. Εγώ σε αυτήν την περίπτωση που έχω μπει για λόγους ασφαλείας σαν δεύτερο όνομα δήλωσα 0 και όλο το ποσό το δήλωσε ο πρώτος δικαιούχος που είναι στην προκειμένη περίπτωση η μάνα μου.
3DJIN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 στη δωρεαν παραχωρηση επωμιζεσαι ολα τα βαρη του σπιτιου οπως πχ τεκμηριο,αλλα γλιτωνει αυτος που εχει το σπιτι και σου εχει κανει την παραχωρηση
PETROS13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Για τους τόκους δηλωνετε το πραγματικό- ότι ισχύει για τον κάτοχο.
makisperama Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ρέ παιδιά έχει κάνει σε κανέναν εκκαθάριση ????
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ρέ παιδιά έχει κάνει σε κανέναν εκκαθάριση ???? μπα μαλλον δεν λειτουργουν, απο 25 και ακομα τιποτα
Expertr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης makisperama είπε:<br /> Ρέ παιδιά έχει κάνει σε κανέναν εκκαθάριση ????<br /> <br /> μπα μαλλον δεν λειτουργουν, απο 25 και ακομα τιποτα <br /> <br />Εγω ειχα κανει κανονικα αλλα πριν ξεκινησουν τα γνωστα θεματα</p>
Tempor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τελικα οι γονεις με φιλοξενουν. Εχω εισοδημα 5 λεπτα απο τοκους. Εχω και 3 στρεμματα χωραφι το οποιο καθεται και δε φορολογηθηκα στο ε9. Ειναι τεκμαρτο και πρεπει καπως να το δηλωσω; Πρεπει να βαλω αποδειξεις και ποσο; Το σπιτι που φιλοξενουμαι ειναι 50-50 των γονεων. Θα βαλω και τα δυο ονοματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα