Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν παιζει ρολο σε αυτο το μακροχρονια ανεργος.Τικαρε το και εσυ να δεις οτι δεν αλλαζει κατι

Mα για να μιλαω το εχω ηδη τσεκαρει. Αν τικαρω στο "μακροχρονια ανεργος" ο φορος μου μηδενιζεται.

Παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ οποιος δεν εχει πραγματικο εισοδημα αλλα μονο τεκμαρτο σε μερικες περιπτωσεις πρεπει να δηλωση και το 10% των αποδείξεων.

Ναι, αυτο ειναι σωστο.

• Like 1
  • Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αλλα μου λεει ο λογιστης οσοι εχουν μονο τοκους απο δευτερα θα ισχυσει η αλλαγη.

Eφτασε λοιπον η Δευτερα.

Ισχυει οντως η αλλαγη ή θα κανω τσαμπα τη δοκιμαστικη?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ την έκανα από τον Μάιο και ακόμη περιμένω να γίνει η εκκαθάριση. Αν έχεις επιστροφή σαν και μένα, μην περιμένεις να την πάρεις σύντομα  :-(

Δημοσ.

Μέχρι πότε λήγει η προθεσμία?

Κανονικα μεχρι 27 Ιουλιου, αλλα ακουγεται λογω καταστασης να παει μεχρι αρχες Σεπτεμβρίου :ph34r:  

• Like 1
Δημοσ.

Θα καμω μηδενικη δηλωση και αποτι ακουω πρεπει να βαλω αποδειξεις για να μη φορολογηθω. Ισχυει; Τι ποσο;

Δημοσ.

Θα καμω μηδενικη δηλωση και αποτι ακουω πρεπει να βαλω αποδειξεις για να μη φορολογηθω. Ισχυει; Τι ποσο;

Αν δεν εχεις τεκμηρια οχι δεν χρειαζετααι .Και η ιδιοκατοικηση ειναι τεκμηριο για αυτο προσεχε.

Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ περιμένω επιστροφή απο δύο προγράμματα voucher που είχα παρακολουθήσει , έκανα και την διαδικασία που δικαιολογώ τα προηγούμενα έτη και μου λέει κανονικά θα έμπαιναν σε 2 μέρες αλλα τώρα που ειναι κλειστές οι τράπεζες θα πρέπει να ανοίξουν και μετά απο δυο με τρεις εργάσιμες θα τα βάλουμε. Νόμιζα οτι μου έκανε πλάκα αλλα και ένας φίλος και μια φίλη της αδερφής μου τα έχουν ήδη πάρει , ο φίλος μου έκανε φορολογική + την ίδια διαδικασία 4-5 μέρες πριν απο εμένα κ πρόλαβε στο τσακ να τα πάρει πριν κλείσουν οι τράπεζες. 
Εμένα θα τα βάλουν ή θα περιμένω μήνες και αν ?........
αν ας πούμε γίνει συμφωνία και ξεκολλήσει η κατάσταση θα τα βάλουν λέτε? .....

γιατι και τώρα πρέπει να περιμένω άλλο ένα μήνα για να μπουν τα πρώτα χρήματα του προγράμματος (πρέπει να κλείσεις δύο μήνες πρακτικής για να σου βάλουν τα χρήματα της θεωρίας περι τα 400 + τους μισθούς των δύο μηνών που ειναι 480 το μήνα = 1360 euros αλλα με τα λεφτά της επιστροφής υπολόγιζα να καλύψω έξοδα και εισιτήρια μέχρι τότε , δηλαδή έλεος στο τέλος θα μπούμε και μέσα , δίνω 3 euro τη μέρα εισιτήρια για να πάω στη δουλειά κ θα περιμένω 2 μήνες για να δω φράγκο αλλα δώστε την επιστροφή τουλάχιστον. Οκ δεν είπα τώρα , καταλαβαίνω οτι δεν παίζει με την καμία αλλα μη μας πάνε για 3-4-5 μήνες++ μετά ............

Δημοσ.

η κορη μου εχει τεκμαρτο απο ιδιοκατοικιση.Σε τι ποσοστο του τεκμαρτου ποσου οφειλει να αναγραψει το υψος των αποδειξεων;Επισης εχει μηδενικο εισοδημα

Δημοσ.

Aπ οτι ξερω, με 1000€ στον 049 καλυπτεις τεκμηρια εως 10000€.

Δημοσ.

η κορη μου εχει τεκμαρτο απο ιδιοκατοικιση.Σε τι ποσοστο του τεκμαρτου ποσου οφειλει να αναγραψει το υψος των αποδειξεων;Επισης εχει μηδενικο εισοδημα

10% του τεκμαρτου

Δημοσ.

Αν δεν εχεις τεκμηρια οχι δεν χρειαζετααι .Και η ιδιοκατοικηση ειναι τεκμηριο για αυτο προσεχε.

Μου παραχωρουν δωρεαν τη κατοικια τους οι γονεις μου. Οποτε 0 αποδειξεις;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...