gia_nnis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για ΑΦΜ στον κωδικο 659(μερισμα) τι βαζουμε? ή κανω λαθος ..δεν ζηταει ΑΦΜ?
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έδωσα στον λογιστή μας όλες τις ιατρικές αποδείξεις. Μετά από 2-3 μέρες που είχε ήδη κάνει την δήλωση βρήκα μερικές ακόμα (γύρω στα 200 ευρώ) και τον πήρα τηλ να του το πω. Μου είπε πως δεν θα αλλάξει κάτι αν βάλουμε και αυτές. Είναι έτσι ή βαριόταν να κάνει αλλαγές?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έδωσα στον λογιστή μας όλες τις ιατρικές αποδείξεις. Μετά από 2-3 μέρες που είχε ήδη κάνει την δήλωση βρήκα μερικές ακόμα (γύρω στα 200 ευρώ) και τον πήρα τηλ να του το πω. Μου είπε πως δεν θα αλλάξει κάτι αν βάλουμε και αυτές. Είναι έτσι ή βαριόταν να κάνει αλλαγές? Αν το συνολο των αποδείξεων δεν είναι πανω από 5% του εισοδήματος σου δεν εχει νοημα
antonis52 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Νομίζοντας ότι θα βοηθήσω , σας ενημερώνω ότι Συνταξιούχοι ή Υπάλληλοι που έχουν αγροτικό εισόδημα και λαμβάνουν επιδοτήσεις , θα συμπληρώσουν το έντυπο Ε3 για το αγροτικό τους εισόδημα Κωδικός 908 για την επιδότηση και για το αγροτικό εισόδημα τον κωδικό 643 ,μεταφορά στον κωδικό 550 και το σύνολο στον κωδικό 571 που μεταφέρεται στον κωδικό 347 . Αυτόματα μεταφέρεται στο Ε1 461.
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν το συνολο των αποδείξεων δεν είναι πανω από 5% του εισοδήματος σου δεν εχει νοημα Είναι πάνω από το 5%.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 τελικα πηρε παραταση μεχρι 30/7 ή οχι ? Δικος μου πηρε τηλ στην εφορια και του ειπαν 30/6 και οτι δεν ξερουν τιποτα Αν δεν έχει ήδη αναφερθεί, φαίνεται ότι δόθηκε θα δοθεί παράταση για 27 Ιουλίου. (η πρώτη δόση για το φόρο όμως παραμένει τέλη Ιουλίου) Παράταση ως τις 27 Ιουλίου για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή Στην ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις, η πρώτη στο τέλος Ιουλίου, η δεύτερη στο τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη στο τέλος Νοεμβρίου. http://www.skai.gr/news/finance/article/284136/paratasi-os-tis-27-iouliou-gia-tin-upovoli-forologikon-diloseon/ edit: ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για κάποια παράταση στο gsis.gr
Expertr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 <p>Παντως ανεργος με πολυ μικρο εισοδημα απο τοκους η ενοικια με σπιτι στο ονομα του βγαζει φορο 0€<br /> Μιλησα με τον λογιστη πριν λιγο που εκανε την δηλωση.Θα δω λεπτομεριες αυριο</p>
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Eκανα αλλη μια δοκιμαστικη στο gsis.gr, οι αλλαγες δεν εχουν περασει!... Εξακολουθει να βγαζει βαρβατο φορο για περιπτωσεις σα τη παρακατω: Παντως ανεργος με πολυ μικρο εισοδημα απο τοκους η ενοικια με σπιτι στο ονομα του βγαζει φορο 0€ Για τοκους 10€ και παλιο σπιτι <80τμ ο φορος ειναι 2500€...
qsis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έδωσα στον λογιστή μας όλες τις ιατρικές αποδείξεις. Μετά από 2-3 μέρες που είχε ήδη κάνει την δήλωση βρήκα μερικές ακόμα (γύρω στα 200 ευρώ) και τον πήρα τηλ να του το πω. Μου είπε πως δεν θα αλλάξει κάτι αν βάλουμε και αυτές. Είναι έτσι ή βαριόταν να κάνει αλλαγές? πραγματικά βαρέθηκα που σε άκουσα πρώτα από όλα έχεις κρατήσεις; γιατί δε νομίζω ότι εσένα σου βγαίνει να αναλογεί φόρος (μαντεψιά κάνω με βάση το δείγμα των ανθρώπων που έχω δει γύρω από την ηλικία σου) , οπότε και 50000€ ιατρικά να είχες είναι άχρηστα τι εισόδημα έχεις..; αν είσαι στο αφορολόγητο πάρτες όλες και κάντες προσάναμμα ή αν είναι φαρμακεία χάρισέ τες στο λογιστή σου να τις βάλει σε κάναν άλλο που όντως παίζει να πάρει έκτπωση ΕΠΙΣΗΣ για να το ξεκαθαρίσουμε αποδείξεις γενικά πας τη πρώτη φορά που κάνεις (εμπρόθεση εννοείται) δήλωση, αν κάνεις μια συμπληρωματική δήλωση ακόμα και όταν ανοίξει το σύστημα για διορθώσεις δε μπορείς να βάλεις ξανά, ή για να είμαι πιο ακριβής δε λαμβάνονται υπ'όψιν οπότε δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι.. και παραπάνω έκπτωση να δικαιούσουν αφού δε τις πήγες τη πρώτη φορά, κρίμα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Είναι πάνω από το 5%. Ας τις βαλει τοτε αλλα η διαφορα θα ειναι πολυ λιγα ευρω. Νομιζω 10% των αποδειξεων μειωση φορου.Αν μαλιστα πρεπει να κανει και τροποποιητικη αν την εχει υποβαλλει δεν αξιζει. 1
Expertr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 <p> Eκανα αλλη μια δοκιμαστικη στο gsis.gr, οι αλλαγες δεν εχουν περασει!...<br /> Εξακολουθει να βγαζει βαρβατο φορο για περιπτωσεις σα τη παρακατω:<br /> <br /> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Παντως ανεργος με πολυ μικρο εισοδημα απο τοκους η ενοικια με σπιτι στο ονομα του βγαζει φορο 0€<br /> <br /> <br /> <br />Περιεργο.Εμενα μου εκανε την δηλωση και θα την φερει αυριο.<br /> Μηπως ξεχνας κατι;; Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Αποδειξεις;</p>
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Περιεργο.Εμενα μου εκανε την δηλωση και θα την φερει αυριο. Μηπως ξεχνας κατι;; Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Αποδειξεις; Μα δεστο και μονος σου. Χρησιμοποιησε το προγραμμα της epsilon που βγαζει το ιδιο αποτελεσμα με αυτο του gsis. Μηπως ο λογιστης σου σκεφτεται τις τροποποιησεις που ΘΑ ισχυσουν καποια στιγμη? Ή μηπως εισαι επισημα μακροχρονια ανεργος?
Expertr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Περιεργο.Εμενα μου εκανε την δηλωση και θα την φερει αυριο. Μηπως ξεχνας κατι;; Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Αποδειξεις;<br /> <br /> <br /> <br /> Μα δεστο και μονος σου.<br /> Χρησιμοποιησε το προγραμμα της epsilon που βγαζει το ιδιο αποτελεσμα με αυτο του gsis.<br /> <br /> Μηπως ο λογιστης σου σκεφτεται τις τροποποιησεις που ΘΑ ισχυσουν καποια στιγμη?<br /> Ή μηπως εισαι επισημα μακροχρονια ανεργος?<br /> <br />Οχι δεν σκεφτεται τι θα αφου την τυπωσε.<br /> Προφανως και ειμαι και επισημα ανεργος.Αφου λεω για ανεργους.Οταν δεν εχεις δουλεια και δεν εισαι και στον οαεδ λεγεσαι επισημα αεργος</p>
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 <p><br /> Οχι δεν σκεφτεται τι θα αφου την τυπωσε.<br /> Προφανως και ειμαι και επισημα ανεργος.Αφου λεω για ανεργους.Οταν δεν εχεις δουλεια και δεν εισαι και στον οαεδ λεγεσαι επισημα αεργος</p> Εγω δεν εχω δουλεια και ειμαι στον οαεδ, αλλα το συστημα δεν με εχει ως μακροχρονια ανεργο. Εσενα σε εχει ή ο λογιστης σου τικαρησε μονος του το σχετικο κουτακι? Υποτιθεται ομως οτι η τροποποηση αφορα ολους τους ανεργους με τεκμαρτο εως 9500€, οχι μονο τους επισημα χαρακτηριζομενους ως "μακροχρονιους"(δεν εχει καν αποσαφηνιστει ποιοι ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια).
Expertr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Οχι δεν σκεφτεται τι θα αφου την τυπωσε. Προφανως και ειμαι και επισημα ανεργος.Αφου λεω για ανεργους.Οταν δεν εχεις δουλεια και δεν εισαι και στον οαεδ λεγεσαι επισημα αεργος<br /> <br /> Εγω δεν εχω δουλεια και ειμαι στον οαεδ, αλλα το συστημα δεν με εχει ως μακροχρονια ανεργο.<br /> Εσενα σε εχει ή ο λογιστης σου τικαρησε μονος του το σχετικο κουτακι?<br /> <br /> Υποτιθεται ομως οτι η τροποποηση αφορα ολους τους ανεργους με τεκμαρτο εως 9500€, οχι μονο τους επισημα χαρακτηριζομενους ως "μακροχρονιους"(δεν εχει καν αποσαφηνιστει ποιοι ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια).<br /> </p><p> </p><p>Μακροχρονια θεωρουνται απο οσο ξερω οσοι ειναι τουλαχιστον 12 μηνες.<br /> Τωρα δεν ξερω να σου πω λεπτομεριες δυστυχως..:/</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα