Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άμα πέσεις σε τόσο καλόπιστο εφοριακό μπράβο σου :lol:

Το "λάθος" πάντως δεν είναι δικαιολογία που περνάει γενικά στην εφορία, πίστεψε με..

Δημοσ.

Να σου βάλουν πρόστιμο, αυτό μπορούν να κάνουν

Σου είπα γιατί δε μπαίνει αυτόματα, περιμένω τα επόμενα χρόνια άμα οργανωθούν καλύτερα με τις τράπεζες να βγαίνει προεκτυπωμένο και τότε ίσως να σε γυρνάνε και χρόνια πίσω γιατί αν είσαι ξαφνικά άνεργος ή με πολύ χαμηλό εισόδημα και σκάσει σε μια χρόνια ξαφνικά ένα δάνειο κάνει μπαμ να σε ψάχνουν σε προηγούμενες χρονιές και να τσεκουρώνουν, έστω και σε ένα τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο, όχι στοχευμένα..

Αν κανουν αυτο που λες στα τοσα χρονια που φοροδιαφευγουν οι ελληνες θα γεμισουν οι φυλακες ειναι τεραστια τα ποσα και δεν συμφερει σε καμια περιπτωσει τα μεγαλα κεφαλια..αλλα μακαρι να γινει και αυτο καποτε οπως και να γινετε αυτοματα η φορολογικη δηλωση χωρις την δικη μας παρεμβαση οπως Αγγλια που ξερω.

Δημοσ.

Η Ελλάδα γενικά είναι μια χώρα που βασίζεται στη φοροδιαφυγή για να λειτουργήσουν τα πράγματα, όσο όμως το πράγμα σφίγγει και το κράτος θέλει λεφτά θα πέφτουν περισσότερα τσεκούρια

Δημοσ.

Η Ελλάδα γενικά είναι μια χώρα που βασίζεται στη φοροδιαφυγή για να λειτουργήσουν τα πράγματα, όσο όμως το πράγμα σφίγγει και το κράτος θέλει λεφτά θα πέφτουν περισσότερα τσεκούρια

τσεκουρια σε μενα και σε σενα με τα γελοια εισοδηματα και οχι στο τεραστιο μαυρο χρημα της αγορας.Ας πουμε εγω αναγκαζομαι να το κανω αυτο γιατι ενω δουλευω και εχω ενα σχετικα για σημερα καλο μισθο με δηλωνει 366.70ε μικτες αποδοχες για να φοροδιαφυγη οποτε εγω τι θα κανω?το ιδιο(οπου εγω μιλαω για τους περισσοτερους με μειωμενη ασφαλιση η και καθολου)

Δημοσ.

Τις λιστες τοσα χρονια τις εξεταζαν με ρυθμους χελωνας και εβαζαν φορους και ξανα φορους δηλαδη μονο ενας ανεγκεφαλος δεν θα καταλαβαινε οτι ειναι φιλοι συγγενεις και γνωστοι μεσα σε αυτες τις λιστες πιστευω αυτο αποτελεσε και το τελειωτικο χτυπημα στην ΝΔ+Πασοκ.

Δημοσ.

ειχα αλλα και παλι με τα τεκμηρια σπιτι/δανειο/αυτοκινητο πηγαινα στα 20.000ε οποτε κατι επρεπε να βγαλω και εβγαλα το δανειο στην δηλωση που εκανα περσυ δεν μου ειπε κανεις τιποτα οποτε εκανα το ιδιο και φετος

Το ιδιο λεγανε και για περσυ οτι παει κατευθειαν,αλλα δεν εγινε τιποτα,τυχερος δεν νιωθω αλλα ουτε πιστευω οτι θα φωναξουν τοσο κοσμο γιατι ολοι την κανουμε την λαμογια μας ετσι οπως τα κανανε τωρα δανειο ειναι αυτο τοκος ειναι αυτο δεν εχει σημασια.Στην τελικη αν σπασει ο διαολος το ποδι του θα πω οτι εκανα λαθος δεν εχω λεφτα να τρεχω σε φοροτεχνικους τι μπορουν να μου κανουν?

Αν ηταν υποχρεωτικο  θα το εβγαζε αυτοματα οπως γινετε πλεον με το εισοδημα..λεω εγω τωρα

Εάν δεν βγαζεις 20κ τότε μην το βάλεις.

Δημοσ.

Οσοι την κανουμε μονοι μας μεσω Ιντερνετ,χρειαζεται να παραλαβουμε κλειδαριθμο απο την ΔΟΥ?Εδω και 4 χρονια που κανω δηλωση,μονος την κανω.Και δεν θυμαμαι παρα μονο πριν 3 χρονια να πηρα κλειδαριθμο (με την εγγραφη στο taxis αν δεν κανω λαθος).

Δημοσ.

Οσοι την κανουμε μονοι μας μεσω Ιντερνετ,χρειαζεται να παραλαβουμε κλειδαριθμο απο την ΔΟΥ?Εδω και 4 χρονια που κανω δηλωση,μονος την κανω.Και δεν θυμαμαι παρα μονο πριν 3 χρονια να πηρα κλειδαριθμο (με την εγγραφη στο taxis αν δεν κανω λαθος).

Τον κλειδάριθμο τον παίρνεις μόνο για την εγγραφή, δεν χρειάζεται πουθενά αλλού. Μετά χρησιμοποιείς μόνο το όνομα χρήστη και κωδικό που έφτιαξες.

• Like 1
Δημοσ.

Τον κλειδάριθμο τον παίρνεις μόνο για την εγγραφή, δεν χρειάζεται πουθενά αλλού. Μετά χρησιμοποιείς μόνο το όνομα χρήστη και κωδικό που έφτιαξες.

Σ ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Το μερισμα δηλωνεται? και αν ναι ειναι στον κωδικο 659? Με το ΑΦΜ τι παιζει?

ναι δηλωνεται κανονικα στον κωδικο 659

Δημοσ.

ναι δηλωνεται κανονικα στον κωδικο 659

οπα μιλαμε για το κοινωνικο μερισμα των 500 ευρω ? Αφου ειχαν πει ειναι αφορολογητο.

Δημοσ.

Κανονικά ναι αλλά δεν είναι και προεκτυπωμένο όπως οι συντάξεις ή οι μισθοί που δε μπορείς να τα πειράξεις είναι σαν τους τόκους ένα πράγμα, το βάζεις εσύ, αλλά βλέπεις ότι η εφορία έχει ήδη ενημέρωση

Αυτό γίνεται έτσι για το ενδεχόμενο λάθους από μεριάς τράπεζας, αλλά σου δίνει κι εσένα το περιθώριο να μη το βάλεις άμα νιώθεις τυχερός και θες να ρισκάρεις

Aν πληρωσες κανονικα 12 μηνες/12 δοσεις αλλα η τραπεζα εχει δωσει μονο 10, τοτε πρεπει εσυ να παρεμβεις και να δηλωσεις 12?

Αν καποιος αγορασει αμαξι μεσα στο 2015 το βαζει;

Προφανως θα το βαλει στη δηλωση της επομενης χρονιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...