Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι αλλα νομιζω από λαθος γραφει Οικονομικο ετος 2014 .Αφορα την χρηση 2014 και το Οικονομικο ετος που δηλώνεται είναι το επομενο δηλαδή το 2015.

Κανένα απολύτως λάθος. Πουθενά ΦΕΤΟΣ δε γίνεται λόγος για "οικονομικό έτος 2014", αλλά για φορολογικό έτος 2014. 

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω, τροποποίηση του Ε1 που έχει υποβληθεί οριστικά γίνεται μόνο στη ΔΟΥ ή και θα ανοίξει κάποια εφαρμογή ηλεκτρονικά?

Δημοσ.

Μόνο στην ΔΟΥ τουλάχιστον πριν δυό χρόνια που είχα ενδιαφερθεί.

Ανοίγει το σύστημα για διορθώσεις για κάποιο διάστημα
Δημοσ.

Εχω μια απορια, δηλωνω μονο το αμαξι που χω στο ονομα μου φετος συν το εισοδημα σαν μισθωτος.

Μου πε ο πατερας μου να με βαλει οτι μενω εγω σπιτι και αυτοι ειναο φιλοξενουμενοι, θα εχω καποια επιβαρυνση; γιατι ο λογιστης μου ελεγε οχι αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι

Δημοσ.

Εχω μια απορια, δηλωνω μονο το αμαξι που χω στο ονομα μου φετος συν το εισοδημα σαν μισθωτος.

Μου πε ο πατερας μου να με βαλει οτι μενω εγω σπιτι και αυτοι ειναο φιλοξενουμενοι, θα εχω καποια επιβαρυνση; γιατι ο λογιστης μου ελεγε οχι αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι

νομιζω δεν εχεις επιβαρυνση..δεν ξερω τι συμβαινει στην δωρεαν παραχωρηση ομως!

Δημοσ.

Απλα θα εχεις + το τεκμηριο του σπιτιου..Εαν δεν ξεπερνανε ολα μαζι τα τεκμηρια σου τις 9500 ευρω τοτε δεν θα πληρωσεις τιποτα

Δημοσ.

ή και το πρόγραμμα

http://foros.in.gr/

Τα οδοντιατρικα μπαινουν στον 051?

Αυτα υποθετω πως δεν χρειαζονται συνταγη γιατρου.

Ναι, 051.

Για να έχεις έκπτωση θα πρέπει όμως να έχεις ιατροφαρμακευτικά αξίας >5% του εισοδήματος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...