padarofe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αποδείξεις δαπάνης= κακή ιδέα Μόνο 26% και καμία έκπτωση από αποδείξεις δυστυχώς, δε γίνεται να τα δηλώσεις ως μισθωτός Κανονικά πρέπει να σου βγαίνει προεκτυπωμένο δε μπορείς να το πειράξεις, αν δε βγαίνει προεκτυπωμενο και σου βγαίνει μόνο η παρακράτηση είναι noobας ο λογιστής που τα έστειλε και πρέπει να τα στείλει ξανά σωστά. Τουλάχιστον περνάς τα 3 χιλιάρικα ή φορολογείσαι τεκμαρτά για αυτά; Αν πήρες 780 και κάτω μικτά δούλεψες τσάμπα Δεν περνάω τα 3 χιλιάρικά. Το ποσό φαίνεται κανονικά. Απλως και το 2013 με αποδειξη δαπάνης είχα πληρωθεί και δεν φορολογήθηκα έτσι το 2014. Φέτος συμβαίνει αυτο. Είδα όμως με την σημερινή τροπολογία Βαλαβάνη θα μπορώ να επιλέξω εάν θα φορολογηθώ ως μισθωτός. Τώρα δεν μπορώ κάπως να μπω στην κατηγορία των μισθωτών με το http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/20417 ??
qsis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 θα το ψάξω και θα σου πω γιατί με ενδιαφέρει αρκετά το συγκεκριμένο θέμα και έχω και άτομα που τα έχουν πηδήξει με αυτό το τρόπο
iordanis77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Χτες ανακοινωθηκε οτι κατατεθηκε νεο φορολογικο νομοσχεδιο στο οποιο διορθωνονται καποιες αδικες. Ετσι τωρα καποιος με μισο ευρω τοκο και ενα σπιτι δεν θα πληρωνει τιποτα, λεει. Θα ισχυει απο φετος. Πραγματι το προγραμματακι του epsilon μετα το update δειχνει φορο 0 εκει που πριν εδειχνε καποια χιλιαρικα... Δοκιμασε κανεις στο προγραμμα του gsis.gr?
padarofe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Χτες ανακοινωθηκε οτι κατατεθηκε νεο φορολογικο νομοσχεδιο στο οποιο διορθωνονται καποιες αδικες. Ετσι τωρα καποιος με μισο ευρω τοκο και ενα σπιτι δεν θα πληρωνει τιποτα, λεει. Θα ισχυει απο φετος. Πραγματι το προγραμματακι του epsilon μετα το update δειχνει φορο 0 εκει που πριν εδειχνε καποια χιλιαρικα... Δοκιμασε κανεις στο προγραμμα του gsis.gr? To προγραμματάκι αυτο έχει ανέβει στο in.gr ? Φέτος δεν το βλέπω. Και εγω αναμένω γιατι με επηρεάζει αλλά δεν θέλω να κάνω τυφλές προσπαθειες στο gsis μηπως και με κλειδώσει.
iordanis77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Kατεβασε το προγραμμα του epsilon, μεχρι χτες εβγαζε το ιδιο αποτελεσμα με το gsis. http://services2.epsilonnet.gr/files/foros/2015/index.html και κανε update.
iordanis77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εμενα πως μου εκανε? Λες να το ακυρωσανε και να χαρηκαμε τσαμπα
MikeJ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μου λέει δεν βρέθηκε νεότερη έκδοση.... Πάντως σε ένα άλλο πρόγραμμα πλέον μου ζητάει τις μισές αποδείξεις για να μου βγει μηδενικό το εκκαθαριστικό σε σχέση με πριν οπότε ίσως κάτι να άλλαξε... Στο τάξις μην κάνετε δοκιμές γιατί νομίζω μία η δύο δικαιούστε και μετά το δέχεται...
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μου λέει δεν βρέθηκε νεότερη έκδοση.... Πάντως σε ένα άλλο πρόγραμμα πλέον μου ζητάει τις μισές αποδείξεις για να μου βγει μηδενικό το εκκαθαριστικό σε σχέση με πριν οπότε ίσως κάτι να άλλαξε... Στο τάξις μην κάνετε δοκιμές γιατί νομίζω μία η δύο δικαιούστε και μετά το δέχεται... Λινκ για το άλλο πρόγραμμα;
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 νόμιζα κάποιο άλλο downloadable. Το ξέρω αυτό, το χρησιμοποιώ απο το 2011 (παράλληλα με τα αλλα δωρεάν, για πολλαπλή επιβεβαιωση...μετα μια δοκιμαστική στο taxis κι αν συμφωνεί κι αυτό φεύγει η δήλωση)
iordanis77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μου λέει δεν βρέθηκε νεότερη έκδοση.... Πάντως σε ένα άλλο πρόγραμμα πλέον μου ζητάει τις μισές αποδείξεις για να μου βγει μηδενικό το εκκαθαριστικό σε σχέση με πριν οπότε ίσως κάτι να άλλαξε... Στο τάξις μην κάνετε δοκιμές γιατί νομίζω μία η δύο δικαιούστε και μετά το δέχεται... Λογικα θα ειναι ηδη ενημερωμενο. Εμενα μου ειπε να κανω ενημερωση γιατι το ειχα βαλει απο τη πρωτη μερα που κυκλοφορησε στο διαδικτυο(5 μερες πριν βγει στην εφημεριδα). Φιλε μου, δεν ειναι το θεμα οι αποδειξεις. Σε αυτες απλα συμπληρωνεις το απαιτουμενο νουμερο. Μιλαμε για περιπτωσεις οπου με 1 ευρω τοκο και το σπιτι που μενεις εβγαζε φορο 3, 5 ή 7000€, τωρα αυτο διορθωθηκε. Σοβαρα μονο 1-2 δοκιμες δεχεtαι το taxis? Aυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι μια βδομαδα πριν, εκανα μια δοκιμη στο taxis η οποια συμφωνησε απολυτα με την εφαρμογη του epsilon. http://www.taxnews.info/demo/ Αυτο ειναι ακομα με τα παλια δεδομενα, εξακολουθει να βγαζει τρελους φορους. Και δε νομιζω να ειναι και ακριβες, αφου δε συμφωνουσε με το gsis.
MikeJ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Sorry άκυρο.... ναι αυτό ήταν http://www.taxnews.info/demo/ αλλά κάτι είχα ξεχάσει εγώ γι αυτό μου ζητούσε μισές αποδείξεις....
padarofe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 To προγραμματακι του epsilon μια χαρα δουλευει. Βρισκω όμως προβλημα με gsis. Αμα για την περίπτωση μου επιλέξω το 019 θα μου βγάλει error πως 1) δεν υπάρχει εναρξη επιτηδευματια στο μητρωο και 2) εχει συμπληρωθει ο κωδ 019 με ενδειξη επιτηδευματια που φορολογειται με τις διατάξεις της παρ.2 αρθρου 12 ΚΦΕ και δεν μπορει ταυτοχρονα να συμπληθει εισοδημα απο μισθωτη εργασια-συνταξεις,επιχερηματικη δραστηριοτητα και αγροτικη επιχειρηματικη δραστηριοτητα. Γενικα τι παιζει με αποδειξης δαπανης και τον κωδικο 019 ? Τον συμπληρωνουμε η οχι ? Απο την περιγραφη παντως πληρω τις προυποθεσεις.
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Έσοδα διαφημίσεων από την Google, κάτω των 100 € πρέπει, να δηλωθούν; Αν ναι, σε ποιο πεδίο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα