Προς το περιεχόμενο

meizu m1 note vs Lenovo Golden Warrior S8/A7600 4G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!! ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα και δεν μπορω να αποφασισω ποιο να επιλεξω. στο minideal εχουν 30 ευρω διαφορα περιπου. ποιο ειναι καλυτερο σε ολα τα θεματα, δηλαδη οθονη, καμερα, λογισμικο και τα γνωστα... αν εχετε και καποια αλλη προταση ειναι ευχαριστως αποδεκτη 

Δημοσ.

To m1 έχει οθόνη καλύτερης ανάλυσης και γενικά θεωρείται από τις καλές συσκευές, απροβλημάτιστη και με καλή υποστήριξη και αναβαθμίσεις. Το Lenovo έχει αποσπώμενη μπαταρία. Κατά τα άλλα σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά έχουν...

Δημοσ.

To m1 έχει οθόνη καλύτερης ανάλυσης και γενικά θεωρείται από τις καλές συσκευές, απροβλημάτιστη και με καλή υποστήριξη και αναβαθμίσεις. Το Lenovo έχει αποσπώμενη μπαταρία. Κατά τα άλλα σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά έχουν...

ευχαριστω πολυ :). κοιταω τωρα και το καινουργιο smartphone που βγηκε πριν απο λιγο καιρο και ειχε γινει θεμα σε μια αλλη δημοσιευση, το elephone p7000. ποια ειναι η γνωμη σου γι αυτο το κινητο. θα επελεγες αυτο ή θα κοιτουσες για κατι αλλο;

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ :). κοιταω τωρα και το καινουργιο smartphone που βγηκε πριν απο λιγο καιρο και ειχε γινει θεμα σε μια αλλη δημοσιευση, το elephone p7000. ποια ειναι η γνωμη σου γι αυτο το κινητο. θα επελεγες αυτο ή θα κοιτουσες για κατι αλλο;

Για την elephone έχω διαβάσει ανάμικτες απόψεις. Νομίζω ότι δεν είναι στο επίπεδο των άλλων δύο. Το m1 το έχω παραγγείλει σε ένα φίλο μου, το έχει 2 μήνες περίπου και είναι πολύ ευχαριστημένος πάντως :)

Τη Lenovo επίσης θα την εμπιστευόμουνα. Θα πρότεινα, εκτός του να διαβάσεις κριτικές, να δεις παρουσιάσεις κλπ, να κοιτάξεις απόψεις πραγματικών χρηστών σε τηλεφωνικά φόρουμ, θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για όλες τις συσκευές

Δημοσ.

Για την elephone έχω διαβάσει ανάμικτες απόψεις. Νομίζω ότι δεν είναι στο επίπεδο των άλλων δύο. Το m1 το έχω παραγγείλει σε ένα φίλο μου, το έχει 2 μήνες περίπου και είναι πολύ ευχαριστημένος πάντως :)

Τη Lenovo επίσης θα την εμπιστευόμουνα. Θα πρότεινα, εκτός του να διαβάσεις κριτικές, να δεις παρουσιάσεις κλπ, να κοιτάξεις απόψεις πραγματικών χρηστών σε τηλεφωνικά φόρουμ, θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για όλες τις συσκευές

οκ :). θα το κοιταξω. παντως ειναι τοσο πολλες οι επιλογες που δεν ξερω τι να επιλεξω :Ρ. μολις ειδα και την τιμη του p7000 και δεν νομιζω να καταληξω σε αυτο. στα 180 κυμαινομαι περιπου. αν ειναι να ξεπερασω τα 200, μαλλον θα παω για το g2

Δημοσ.

Καλά οι επιλογές είναι τόσες πολλές που χάνεσαι...και κάθε λίγες μέρες προκύπτουν κι άλλες! Ξεχώρισε 3-4 που σε ενδιαφέρουν και κάνε αυτό που σου είπα :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν και τα δύο κινητά που λες πιο πάνω είναι πολύ καλά, εάν δεν το βιάζεσαι δες και αυτό -> MLAIS M7 MTK6752 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch HD Screen Android 5.0 4G LTE. Είναι στα λεφτά που δίνεις και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα άλλα δύο + ότι αυτό έχει 3GB Ram, ενώ τα άλλα έχουν 2! Επίσης η Mlais έχει βγάλει καλά κινητά μέχρι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...