Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Με αφορμη ένα αστείο περιστατικό(θα καώ στην κόλαση) χθες στο 5x5 ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Λοιπόν το σκηνικό είναι το εξής: Φίλος αφού έκανε ένα πέρασμα πόδια και μέση με την Counterpain, ασυναίσθητα άγγιξε το πρόσωπό του/ Όπως καταλαβαίνετε μετά από λίγα δευτερόλεπτα φούντωσε ολόκληρος. Το παράξενο είναι πως ρίχνοντας νερό ένιωσε να καίγεται ακόμα πιο πολύ! Οπότε η ερώτησή μου είναι, τι κάνουμε σε περίπτωση που μας πάει αλοιφή σε σημείο που δεν πρέπει? Υ.Γ. Το παιδί δεν έπαθε κάποιου είδους έγκαυμα γι αυτό και χαρακτήρισα το περιστατικό αστείο.
GreyHorse Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οπότε η ερώτησή μου είναι, τι κάνουμε σε περίπτωση που μας πάει αλοιφή σε σημείο που δεν πρέπει? Αν βαριόμαστε υπομονή. Αν όχι, διαβάζουμε τις οδηγίες χρήσης να μας φύγει το άγχος.
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αφού δεν έπιασε κανένα μάτι.. Πάλι καλά! Η λύση είναι νερό άφθονο, εκτός αν αποφασισεις να την φας κιόλας
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αφού δεν έπιασε κανένα μάτι.. Πάλι καλά! Η λύση είναι νερό άφθονο, εκτός αν αποφασισεις να την φας κιόλας μα μολις εριξε νερο ενιωθε να καιγεται πιο πολυ.
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μα μολις εριξε νερο ενιωθε να καιγεται πιο πολυ. Ε ναι νιώθεις κάψιμο γι'αυτο σου λέω άφθονο νερό.. Έχει τύχει να κάνω εντριβη σε άλλον και ενω έχω πλύνει τα χέρια μου πολλές φορές ( μιας και η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα) κάπως αγγιξα τα χείλη μου και ένιωθα να μουδιάζουν! Επίσης μου έχει μπεί οδοντοκρεμα στο μάτι ...εκει ενιωσα οτι θα καταληξω Εσμεράλντα! 1
PostHelper Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μα μολις εριξε νερο ενιωθε να καιγεται πιο πολυ. Αν εκοβε το κεφαλι του θα ενιωθε λιγοτερο πονο. Η λυση ειναι αφθονο νερο και οχι απλως νερο. Απλως ξεπλενεις και τριβεις το προσωπο σου με νερο εως οτου απομακρυνθει η αλοιφη και σταματησεις να καιγεσαι. 1
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βάλτη στην πίτα στο σάντουιτς με γύρο Τώρα είναι κομπλέ 1
vsl Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμένα έχει ακουμπήσει στα επίμαχα σημεία όταν είχα βάλει στον προσαγωγό. Το κακό ήταν ότι δεν μπορούσα να το πλύνω, αλλά το "καλό" ήταν ότι ήμουν προπόνηση και έτρεχα σαν τον Μπολτ. 1
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμένα έχει ακουμπήσει στα επίμαχα σημεία όταν είχα βάλει στον προσαγωγό. Το κακό ήταν ότι δεν μπορούσα να το πλύνω, αλλά το "καλό" ήταν ότι ήμουν προπόνηση και έτρεχα σαν τον Μπολτ. το χω παθει κι εγω. τυφλα να χει ο Ντανι Αλβες μετα.. 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμένα έχει ακουμπήσει στα επίμαχα σημεία όταν είχα βάλει στον προσαγωγό. Το κακό ήταν ότι δεν μπορούσα να το πλύνω, αλλά το "καλό" ήταν ότι ήμουν προπόνηση και έτρεχα σαν τον Μπολτ. Και να το πληνεις δουλεια δεν γίνεται. Το κάψιμο, καψιμο γιατι φευγει πολυ δυσκολα.. Ολοι την πατησαμε καποια στιγμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα