anamenos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ρε guys, γνωρίζει κανείς , πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο 64bit windows phone?? (αν υπάρχει , sorry για την άγνοια μου)
panoramix80s Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παιδια σε 920 δοκιμασα απο settings-system update και τιποτα. Υπαρχει κανα αλλος τροπος? Εχω αν δεν κανω λαθος το update 1
Jophiel Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δυστυχώς τα Windows 10 έχουν πολλά bugs ακόμη, κολλήματα και ένα σωρό μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα. Δεν μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω στο βασικό κινητό όσο και αν προσπάθησα... τώρα τα έχω σε ένα δεύτερο κινητό, απλώς για να παρατηρώ την εξέλιξη τους. Καλα τα παει με τις αλλαγες που κανει ΑΛΛΑ ακομη σε Microsoft Lumia 535 που την εκανα εγκατασταση μπορω να πω οτι ειναι χαλια και η νεα εκδοση (κολλαει σε πολλα σημεια). Μπορω να πω ομως οτι γινονται πολυ ωραια. Αμα τα δωσουν και για ολα τα υπαρχον κινητα πριν το 2016 καλα θα ειναι. Δοκίμασα σε 930 πολύ καλά ... με πολλά μπαγκς όμως ... τα όποια θα διορθωθούν... Φοβερό το word flow στα ελληνικά !! Και η κάμερα των 10 είναι η λουμια camera . Αυτά δεν εννούνται όταν μιλάμε για Technical Preview; Έχουν ακόμα κάποιους μήνες δρόμο μέχρι την τελική έκδοση... Αν φυσικά βγουν μέχρι το τέλος του έτους και δεν πάρουν κάμιά αναβολή μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2016...
efkairiakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πείτε την αλήθεια! βαλατε στον τιτλο για το 930 επειδή σας τα εκανα τσουρέκια έτσι? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ!!!!!!!!! 4
efkairiakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Που είναι ο efkairiakos τώρα; . . . Παίζει με το Windows 10. τώρα μόλις μπήκα!!! πορώδη το βράδι μάλλον θα τα βάλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
mariostheone Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια σε 920 δοκιμασα απο settings-system update και τιποτα. Υπαρχει κανα αλλος τροπος? Εχω αν δεν κανω λαθος το update 1 Δεν ξέρω αν έχοντας ήδη κάποια technical preview έκδοση εγκατεστημένη με τον τρόπο που δοκιμάζεις μπορείς να πάρεις την νεότερη. Υπό φυσιολογικές προϋποθέσεις μπορείς να λάβεις μόνο τις τελικές (σταθερές) εκδόσεις. Οπότε θα πρέπει να περιμένεις ακρετούς μήνες ακόμα μέχρι να βγει η 10. Αν βιάζεσαι να λάβεις την έκδοση με τα Bugs (δε θα στο σύστηνα) δοκίμασε εδώ http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-download-phone Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από mariostheone
voltmod Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πείτε την αλήθεια! βαλατε στον τιτλο για το 930 επειδή σας τα εκανα τσουρέκια έτσι? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ!!!!!!!!! E, ναι!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μακαρι να παρει αναβαθμιση σε WP10 η κινηταρα το Ativ S.
Jophiel Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μακαρι να παρει αναβαθμιση σε WP10 η κινηταρα το Ativ S. Κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2012, οπότε είναι στο όριο των 3 ετών υποστήριξης αναβαθμίσεων της MS...
koutsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Efkairiakos φοβαμαι ότι τζάμπα χαίρεσαι και τζάμπα έβριζες τοσο καιρό,μιας και τα bugs είναι ακόμα πολλά και δεν λέει να τη βάλεις σε κύρια συσκευή την preview! Κανόνισε μην έρθεις αύριο και μας πεις τα έβγαλα...
mariostheone Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μακαρι να παρει αναβαθμιση σε WP10 η κινηταρα το Ativ S. Μακάρι δε λες τίποτα. Εδώ για την 8.1 χρειάστηκε hard reset και να "πεταχτώ" για ένα δυωράκι Σουηδία για να πάρω το Update. Αν περίμενα από την Samsung να το δώσει στην Ελλάδα... είχε πάνω από μισό χρόνο που την είχαν πάρει τα Lumia την 8.1. Εσένα σου ήρθε κανονικά η αναβάθμιση;
stevengreeceGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στοίχημα ότι στο Nokia Lumia 635 που έχω, η Microsoft δεν θα τηρήσει τα 3 χρονια εγγυημένων αναβαθμίσεων. Το 635. βγήκε την άνοιξη του 2014 και έχει αναβαθμίσεις έως και την άνοιξη του 2017. Ε. Μεχρι τότε δεν θα βγουν τα Windows 11? Ή Τα 10.1? Ή κάποια άλλη μεγάλη έκδοση; Θα πει η Microsoft ότι δεν μπορούν να τα τρέξουν οι συσκευές με 512 MB ram. Αφού και τα 10 με δυσκολία τα έδωσαν στις συσκευές με χαμηλή ram. Σας το λεω. Δεν το βλέπω να τηρη η Microsoft τις 3 ετών εγγυημένες αναβαθμίσεις της. Μπορεί το πολύ 2 χρόνια. 1
21century Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Διακρίνω ότι επιτέλους θα βάλουν και ρολόι στα κινητά να το έχουμε ως widget...επιτέλους...
mariostheone Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στοίχημα ότι στο Nokia Lumia 635 που έχω, η Microsoft δεν θα τηρήσει τα 3 χρονια εγγυημένων αναβαθμίσεων. Το 635. βγήκε την άνοιξη του 2014 και έχει αναβαθμίσεις έως και την άνοιξη του 2017. Ε. Μεχρι τότε δεν θα βγουν τα Windows 11? Ή Τα 10.1? Ή κάποια άλλη μεγάλη έκδοση; Θα πει η Microsoft ότι δεν μπορούν να τα τρέξουν οι συσκευές με 512 MB ram. Αφού και τα 10 με δυσκολία τα έδωσαν στις συσκευές με χαμηλή ram. Σας το λεω. Δεν το βλέπω να τηρη η Microsoft τις 3 ετών εγγυημένες αναβαθμίσεις της. Μπορεί το πολύ 2 χρόνια. Μόνο που το Ativ έχει τα specs για να το τρεξει. Η απορία είναι αν θα πάρει το Update. Γιατί κάποιες αναρτήσεις δεν αναφέρουν ως προαπαιτούμενο μόνο το να τρέχουν 8.1 αλλά να είναι και Lumia. Δεν ξέρω αν έχει αποσαφηνιστεί κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα