Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έιμαι καινούριος στο blog και δεν ήξερα που να στείλω το μήνυμα και έτσι δημιούργησα καινούριο θέμα. Τώρα λοιπόν, στην εταιρία που δουλεύω μου ζήτησαν να επιμεληθώ στο να διατηρούνται ανοιχτές οι τηλεοράσεις που είναι τοποθετημένες σε διάφορα μέρη (φανταστείτε οτι είναι κάτι σαν του μετρό, που δείχνουν βίντεο της εταιρίας). Ωστόσο κάποιοι εργαζόμενοι πάνε και κλείνουνε ορισμένες, έτσι μου ζήτησαν να βρω έναν τρόπο ωστε να μην μπορούν να το κάνουν αυτό. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να μην επηρεάζονται οι τηλεοράσεις απο το κουμπι on/off?

Ευχαριστώ πολύ!   

Δημοσ.

Εδω που τα λεμε και τα κουμπια να βρεις τροπο να κλεισεις θα τη βγαζουν απο το ρευμα απλα και ωραια

Δημοσ.

ενας ηλεκτρονικος θα βοηθουσε. η μονη λυση που μπορω εγω να σκεφτω ειναι να βαλεις ενα κυκλωματακι στο καλωδιο απο το κουμπι που να στελνει 1 μονο κατω απο ορισμενο συνδιασμο. π.χ.εαν πατησεις μια συνεχομενη και τρεις μεμονωμενες φορες το κουμπι. ή αν πατησεις ταυτοχρονα το + και - του ηχου. κλπ

με αυτον τον τροπο ειναι δυσκολο καποιος να βρει το συνδιασμο αλλα για να το υλοποησεις χρειαζεσαι καποιον με γνωσεις ηλεκτρονικου.

Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιο power save ενεργοποιημένο και κλείνουν μετά από κάποιες ώρες? Για το τηλεχειριστήριο βάζεις λίγο αυτοκόλλητη ταινία στο "ματάκι" και τέλος  :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, απλά να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχουν τηλεκοντρόλ και το καλώδιο της πρίζας είναι συνδεδεμένο με το ταβάνι. Οπότε δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...