Hal9000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Η σειρά ακουστικών Momentum της Sennheiser αποτελεί μια από τις καλύτερες στην αγορά, με την εταιρεία όμως να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση η οποία είναι ασύρματη.Οι αναφορές κάνουν λόγο για προβλήματα κατά την ακρόαση όταν ο χρήστης παράλληλα χρησιμοποιεί κάποιο άλλο ασύρματο gadget όπως το Magic Mouse της Apple και το οποίο προκαλεί την απενεργοποίηση της σύνδεσης των ακουστικών κάθε φορά που κάποιος το κινεί. Μετά από τη δημοσίευση και άλλων παρόμοιων αναφορών, η Sennheiser προχώρησε στη διακοπή παραγωγής των ακουστικών προκειμένου να ερευνήσει τις μαρτυρίες και να προχωρήσει στην επιδιόρθωση του. Η σύνδεση των ακουστικών γίνεται όχι μόνο μέσω Bluetooth αλλά και ενσύρματα, με την ποιότητα του ήχου να είναι καλύτερη στη δεύτερη περίπτωση. Όσοι τα έχουν προμηθευτεί με κόστος $500, καλύπτονται από τη διετή εγγύηση ενώ η Sennheiser δηλώνει ότι είναι στη διάθεση όλων των κατόχων των μοντέλων της για τεχνική υποστήριξη μέσα από την ειδική ιστοσελίδα. Site: Engadget Site: Gizmodo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 το ακουστικό της φωτογραφίας πάντως σίγουρα έχει ψυχολογικά επειδή το βλέπω έτοιμο να πηδήξει από τη ταράτσα!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Από τις καλύτερες και ποιο ποιοτικές εταιρείες στα ακουστικά αλλά δυστυχώς με τιμές φαρμάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorC Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Από τις καλύτερες και ποιο ποιοτικές εταιρείες στα ακουστικά αλλά δυστυχώς με τιμές φαρμάκι.. EINAI ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atno Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 EINAI ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ? Είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγώ από την άλλη ότι εμπειρία είχα από sehnheiser δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Βασικά μετά από 2 αγορές που έχω κάνει από τη συγκεκριμένη εταιρεία την αποφεύγω κιόλας. Έχω πάρει δύο φορές in ear ακουστικά σε τιμές εκεί στα 50-70 ευρώ και τις δυο φορές βγήκε μάπα το καρπούζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν θα είναι και η πρώτη φορά που έχει πρόβλημα στα ασύρματα ακουστικά η sennheiser.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Για αυτό XIAOMI ακουστικά , φθυνά και καλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Έχω κάτι τέτοια των 10€ εδώ και δύο χρόνια και παίζουν μια χαρά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Έχω κάτι τέτοια των 10€ εδώ και δύο χρόνια και παίζουν μια χαρά! Απαραδεκτα ακουστικα. Απορω πως αντεχεις το βαρος των μπαταριων στο κεφαλι σου....για να μην πω για την τρελη ακτινοβολια που τρως. (δεν ειναι bluetooth) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Απαραδεκτα ακουστικα. Απορω πως αντεχεις το βαρος των μπαταριων στο κεφαλι σου....για να μην πω για την τρελη ακτινοβολια που τρως. (δεν ειναι bluetooth) Εντάξει δεν έχω και πολλές απαιτήσεις στον ήχο, τα χρησιμοποιώ όταν δεν θέλω να ενοχλήσω και την δουλειά τους την κάνουν (για τα δικά μου αυτιά). Το βάρος τους δεν με έχει ενοχλήσει, με τις ακτινοβολίες δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα... (για πλάκα τα έβαλα, δεν έκανα κάποια σύγκριση εννοείται! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 500$ λεει. Τρελο VFM! Θα ανοιξω ξεχωριστο θεμα στην ενοτητα προσφορων. Χαχαχαχοχοχο!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigN Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Όσοι χρησιμοποιούν ακουστικά 1ωρα/ημ. του κάνουν και αυτά των 10€. Αντιθέτως οι επαγγελματίες και αυτοί που έχουν αυτά τα μαραφέτια 6~8ωρες/ημ θα δώσουν ευχαρίστως το 500€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ποιος χρησιμοποιεί τέτοια ακουστικά 6-8 ώρες τη μέρα; (και δεν πονάει ο λαιμός του μετά...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigN Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φιλε μου υπάρχουν πολλα επαγγελματα που απαιτούν τέτοιο εξοπλισμό (πίστεψέ με διαφορετικά αυτά δεν θα υπήρχαν κάν στην αγορα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα