Insomnius Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Προ 2 μηνων αγορασα απο τα public ακουστικα ILUV neon και μετα απο καθημερινη χρηση, σταματησαν ξαφνικα να παιζουν(παιζει μονο background ηχους και δεν ακουω την φωνη των vocals).εξωτερικα ειναι ολα καλα χωρις καμια φθορα .Η ερωτηση μου ειναι:Η εγγυηση των Iluv καλυπτει τετοια θεματα?Αν τους το παω στο public θα μου το αλλαξουν?
basilis5 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 σε καθε περιπτωση μιλα μαζι τους. προφανως αν δεν εχουν εξωτερικη φθορα και δεν εκανες εσυ κατι τα καλυτει η εγγυηση.
teo20net Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αυτό που περιγράφεις γίνεται όταν το βύσμα/καρφί τους δεν πατάει καλά στην υποδοχή του υπολογιστή/κινητού ή όπου τα συνδέεις. Δοκίμασε σε 1-2 άλλες συσκευές να δεις αν συμβαίνει το ίδιο. Αν συνεχίζει, παίξε λίγο το καρφί λίγο πιο έξω και πάλι μέσα. Θα δείς ότι στιγμιαία διορθώνεται. Το θέμα είναι να αποκλείσεις την περίπτωση να μην φταίνε τα ακουστικά αλλά η υποδοχή της συσκευής που χρησιμοποιείς. Μην φτάσεις να τα γυρίσεις πίσω και σου πουν ότι δουλεύουν μια χαρά.
Insomnius Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αυτό που περιγράφεις γίνεται όταν το βύσμα/καρφί τους δεν πατάει καλά στην υποδοχή του υπολογιστή/κινητού ή όπου τα συνδέεις. Δοκίμασε σε 1-2 άλλες συσκευές να δεις αν συμβαίνει το ίδιο. Αν συνεχίζει, παίξε λίγο το καρφί λίγο πιο έξω και πάλι μέσα. Θα δείς ότι στιγμιαία διορθώνεται. Το θέμα είναι να αποκλείσεις την περίπτωση να μην φταίνε τα ακουστικά αλλά η υποδοχή της συσκευής που χρησιμοποιείς. Μην φτάσεις να τα γυρίσεις πίσω και σου πουν ότι δουλεύουν μια χαρά. εχεις δικιο οταν παταω λιγο το καλοδιο διπλα στην υποδοχη ο ηχος εστω και για λιγο γινεται κανονικος, οποτε μαλλον θα αρνηθουν να μου το αλλξουν, μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για να φτιαξω αυτο το προβλημαμονος μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα