LG_3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Microsoft Lumia 435. Από Android τι να σου προτείνω. Vodafone smart 4 mini 59€ Archos 40 Titanium 68€ Huawei ascend Y330 54€ Nokia X Dual Sim 50€ Νομιζω οτι το Huawei ascend Y330 ειναι το καλυτερο ....
kostas8080 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κάτι σε Android;Πολλά τα 93 σύν τα μεταφορικά *100 Φίλε αν και προτείνω συνέχεια Android συσκευές, δεν θα βρεις κανενα Android που να μην κολλάει σε αυτήν την τιμή
LG_3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φίλε αν και προτείνω συνέχεια Android συσκευές, δεν θα βρεις κανενα Android που να μην κολλάει σε αυτήν την τιμή ενταξει τωρα την νοιαζει την γυναικα μου αν κολλαει ; Εχει ενα αρχαιο μονοπυρηνο αυτη τη στιγμη και νομιζει οτι ειναι Laptop ...δηλαδη της αρεσει πολυ,απλα ο μικρος το πεταξε προχτες και αρχισε να μην ακουει γιαυτο το λογο θα κανουμε αλλαγη.
kostas8080 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ενταξει τωρα την νοιαζει την γυναικα μου αν κολλαει ; Εχει ενα αρχαιο μονοπυρηνο αυτη τη στιγμη και νομιζει οτι ειναι Laptop ...δηλαδη της αρεσει πολυ,απλα ο μικρος το πεταξε προχτες και αρχισε να μην ακουει γιαυτο το λογο θα κανουμε αλλαγη. Ε τότε δεν την νοιάζει το λογισμικό... οπότε αν θες να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου αγόρασε ενα Windows Phone(καλυτερα πάρα να της πάρεις ενα σκουπιδι Android, σε αυτήν την τιμή)
LG_3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ε τότε δεν την νοιάζει το λογισμικό... οπότε αν θες να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου αγόρασε ενα Windows Phone(καλυτερα πάρα να της πάρεις ενα σκουπιδι Android, σε αυτήν την τιμή) Μα εχει μαθει 4 χρονια στο andoid γιαυτο ζητησα android. Δεν ξερω πως και αν τα καταφερει με windows...
vaas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 lumia 435. δεν ειναι κατι η εκμαθηση των windows και για πτωσεις δεν θα καταλαβει χριστο. θα παρει κινητο που κανει οτι κανει ενα android 100+. στα λεφτά που θες το android ειναι απαγορευτικο. 1
InfernoN Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 well http://www.e-shop.gr/kinito-caterpillar-b25-black-p-TEL.008445
LG_3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 well http://www.e-shop.gr/kinito-caterpillar-b25-black-p-TEL.008445 χεχε θες να πεσει μουρμουρα ;; Αυτο ειναι τραγικο ακομα και για αντρα.. 1
panos9553 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ενταξει τωρα την νοιαζει την γυναικα μου αν κολλαει ; Εχει ενα αρχαιο μονοπυρηνο αυτη τη στιγμη και νομιζει οτι ειναι Laptop ...δηλαδη της αρεσει πολυ,απλα ο μικρος το πεταξε προχτες και αρχισε να μην ακουει γιαυτο το λογο θα κανουμε αλλαγη. Αν δεν θελεις σε λιγο καιρο να της αρχισει τιποτα επαννεκινησεις στα καλα καθουμενα..να καλει καποιον και στο τελος να παιρνει αλλον...να σκαλωνει στα καλα καθουμενα γενικα..τοτε παρτης ενα wp να ξεμπλεξεις...μην της παρεις android σε αυτα τα λεφτα γιατι θα χορτασεις γκρινια μετα(παλι κολησε φτιαξτο μου τωρα) Συμβουλη σου δινω γιατι τα τραβηξα αυτα.. 2
LG_3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν δεν θελεις σε λιγο καιρο να της αρχισει τιποτα επαννεκινησεις στα καλα καθουμενα..να καλει καποιον και στο τελος να παιρνει αλλον...να σκαλωνει στα καλα καθουμενα γενικα..τοτε παρτης ενα wp να ξεμπλεξεις...μην της παρεις android σε αυτα τα λεφτα γιατι θα χορτασεις γκρινια μετα(παλι κολησε φτιαξτο μου τωρα) Συμβουλη σου δινω γιατι τα τραβηξα αυτα.. ειναι ευκολα στη χρηση ομως τα WP ; εχουν τις ιδιες εφαρμογες ; (vibe κλπ
panos9553 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ειναι ευκολα στη χρηση ομως τα WP ; εχουν τις ιδιες εφαρμογες ; (vibe κλπ Και αρκετα ευκολα ειναι..και οτι εφαρμογη χρειαστει η γυναικα σου θα βρει...μιας και ανεφερες το viber...αν περασεις facebook,facebook messenger,viber και κανενα whats up σε ενα android της κατηγοριας που συζηταμε το κακομοιρο απο την πρωτη μερα θα αρχισει να την ακουει...ειδικα με το facebook γινεται χαμος..
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ενταξει τωρα την νοιαζει την γυναικα μου αν κολλαει ; Εχει ενα αρχαιο μονοπυρηνο αυτη τη στιγμη και νομιζει οτι ειναι Laptop ...δηλαδη της αρεσει πολυ,απλα ο μικρος το πεταξε προχτες και αρχισε να μην ακουει γιαυτο το λογο θα κανουμε αλλαγη. Θα την νοιάζει όταν είναι να πάρει ένα απλό τηλέφωνο και το χορτάρι στις γλάστρες της θα μεγαλώνει γρηγορότερα από όσο χρειάζεται για να ανοίξει το πληκτρολόγιο σε αυτά τα τηλέφωνα. Σε αυτά τα λεφτά μόνο Windows και εδώ που τα λέμε δεν έχεις και απολύτως κανέναν λόγο να πας σε ανδροιδές σε αυτά τα λεφτά. Κανέναν όμως. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα