Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nickeron είπε

Για όποιον πρόκειται να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα μελλοντικά.

Ισχύει πλέον ότι η Αστυνομία ενημερώνει αυτόματα την Εφορία για αλλαγή στοιχείων ταυτότητας, αλλά μπορεί να περάσουν μέχρι και 30 μέρες και όχι 10 όπως διαφημιζόταν αρχικά στα ειδησεογραφικά.

Μήπως εξαρτάται από το αστυνομικό τμήμα? Γιατί όταν άλλαξε ταυτότητα ο γιός μου πέρυσι την μεθεπόμενη ήταν ενημερωμένη η εφορία!

• Like 2
Δημοσ.
Στις 16/6/2020 στις 1:28 ΜΜ, Nickeron είπε

Για όποιον πρόκειται να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα μελλοντικά.

Ισχύει πλέον ότι η Αστυνομία ενημερώνει αυτόματα την Εφορία για αλλαγή στοιχείων ταυτότητας, αλλά μπορεί να περάσουν μέχρι και 30 μέρες και όχι 10 όπως διαφημιζόταν αρχικά στα ειδησεογραφικά.

Σε δυο εργασιμες εγινε σε μερα αυτοματα και πηρα και μηνυμα στα στο taxis 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/6/2020 στις 2:05 ΜΜ, SB_1957 είπε

Μήπως εξαρτάται από το αστυνομικό τμήμα? Γιατί όταν άλλαξε ταυτότητα ο γιός μου πέρυσι την μεθεπόμενη ήταν ενημερωμένη η εφορία!

Μάλλον εξαρτάται από το άτομο που τις εκδίδει.

Ενδεχομένως αν έχει φόρτο να καθυστερήσει 1,2,3 μέρες αλλά για ένα μήνα που είπε κάποιος δεν νομίζω πως στέκει γιατί σίγουρα θα υπάρχει εσωτερικός κανονισμός για άμεση ενημέρωση. Ακόμη η δουλειά θα γίνεται χειρωνακτικά όπως και το έντυπο αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε ταυτότητα.

Όταν βγει η νέα όλα ενδεχομένως θα γίνονται αυτόματα και τη ίδια στιγμή που θα εκδίδεται θα ενημερώνονται όλοι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...