Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια...

μολις ανοιξα το taxis να δω για τη δηλωση εισοδηματος και διαπιστωσα ότι εχει περαστει λαθος ενας αριθμος στην ταυτοτητα μου και από ότι ειδα στις προηγούμενες δηλωσεις περσυνες, προπερσυνες κλπ εχουν το ιδιο λαθος ηλεκτρονικα τουλάχιστον...

στις αλλαγες στοιχειων μητρώου στο taxis δεν με αφηνει να τον αλλαξω παρα μονο τη διευθυνση και το τηλ...

τι μπορω να κανω ?

υποψιάζομαι αν παω στο μητρωο με ένα εντυπο M1 και φωτο της ταυτότητας θα καθαρισω ?

Δημοσ.

Απλά πας στο μητρώο με την ταυτότητα και τελειώνεις σε 2 λεπτά. 

Έτσι έχω δηλώσει εγώ αλλαγή ταυτότητας.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδια εγω αλλαξα την ταυτοτητα τον δεκεμβριο και στην φορολογικη δηλωση μου εχει τον αριθμο της παλιας ταυτοτητας.
πρεπει να παω στην εφορια στο μητρωο και να δηλωσω αλλαγη ταυτοτητας?

Δημοσ.

παιδια εγω αλλαξα την ταυτοτητα τον δεκεμβριο και στην φορολογικη δηλωση μου εχει τον αριθμο της παλιας ταυτοτητας.

Ναι.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επί διοίκησης Θεοχάρη διαφήμιζαν σε 100 ειδησεογραφικά ότι η αλλαγή αριθμού ταυτότητας θα μπορούσε να γίνει ηλεκτρονικά μέσω του εντύπου Μ1 αλλαγής στοιχείων μητρώου, αλλά δεν το έκαναν ποτέ.

http://taxcoach.gr/blog/%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CF%85/

Δημοσ.

Μαλακίζονται φαίνεται και δεν στην άλλαξαν....

Φτιάξαμε ηλεκτρονικά συστήματα υποτίθεται για να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα και ακόμα υπάρχουν θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Επί διοίκησης Θεοχάρη διαφήμιζαν σε 100 ειδησεογραφικά ότι η αλλαγή αριθμού ταυτότητας θα μπορούσε να γίνει ηλεκτρονικά μέσω του εντύπου Μ1 αλλαγής στοιχείων μητρώου, αλλά δεν το έκαναν ποτέ.

http://taxcoach.gr/blog/%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CF%85/

ηλεκτρονικά μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα όπως τη διεύθυνσή σου και να μη πας στο μητρώο να συμπληρώνεις Μ1, αλλά η ταυτότητα θέλει φυσική παρουσία

λογικό μέχρι ένα σημείο..

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Απλά πας στο μητρώο με την ταυτότητα και τελειώνεις σε 2 λεπτά. 

Έτσι έχω δηλώσει εγώ αλλαγή ταυτότητας.

Εχεις αλλαξει στοιχεια ταυτοτητας μεσω taxisnet? Επειδη με αφηνει μονο διεύθυνση ν αλλάξω γι αυτό απορώ

• 3 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πλέον απο το taxisnet στην αλλαγή στοιχείων μητρώου , μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση Μ1 και να αλλάξουμε τα στοιχεία ταυτοτητας. Η ερωτηση ειναι σε καθυστερημένη δήλωση αλλαγής ταυτοτητας με αυτον τον τρόπο θα μας έρθει να πληρώσουμε πάλι τα 100 ευρώ ή έχει αλλάξει κάτι?

Γιατι αν ειναι να πληρώσουμε 100 ευρώ , φθηνότερο ειναι να βγάλουμε νέα ταυτότητα με παραβολο 10 ευρώ και να χουμε εξαρχήςτο 10ημερο να τη δηλώσουμε στην εφορία.

Δημοσ.

Από το taxisnet δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ταυτότητας μόνο από την ΔΟΥ με το έντυπο Μ1. Το ιντερνετικό Μ1 μέσω του taxisnet υπάρχει εδώ και καιρό αλλά αφορά μόνο αλλαγή διεύθυνσης κατοικίας.

Επίσης φυσικά και δεν ισχύει κανένα πρόστιμο σε αλλαγή στοιχείων μητρώου ανεξάρτητα πότε θα πας.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για όποιον πρόκειται να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα μελλοντικά.

Ισχύει πλέον ότι η Αστυνομία ενημερώνει αυτόματα την Εφορία για αλλαγή στοιχείων ταυτότητας, αλλά μπορεί να περάσουν μέχρι και 30 μέρες και όχι 10 όπως διαφημιζόταν αρχικά στα ειδησεογραφικά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nickeron είπε

Για όποιον πρόκειται να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα μελλοντικά.

Ισχύει πλέον ότι η Αστυνομία ενημερώνει αυτόματα την Εφορία για αλλαγή στοιχείων ταυτότητας, αλλά μπορεί να περάσουν μέχρι και 30 μέρες και όχι 10 όπως διαφημιζόταν αρχικά στα ειδησεογραφικά.

Πας και την αλλάζεις, μόνος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...