Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. 

Γράφω εδώ γιατί εδώ και κάτι μέρες προσπαθώ να λύσω ένα θεματάκι περίεργο και δε μπορώ με τίποτα όμως. 

Λοιπόν, εφαρμογή facebook στο Note 3 (ξέρω, είναι γενικά τράτζικ η συγκεκριμένη εφαρμογή στο android). Όμως εδώ και μέρες και στο άσχετο έχω το εξής πρόβλημα. Η εφαρμογή δουλεύει κανονικότατα με το που θα ανοίξω 3g/4g ή θα είμαι σε κάποιο wifi ΕΚΤΟΣ από το wifi του σπιτιού μου. Με το που θα μπω σπίτι, και θα ανοίξω την εφαρμογή, όλο σε φάση loading είναι όλα, το newsfeed δε φορτώνει, έρχονται πού και πού ειδοποιήσεις, τις βλέπω αλλά δε φορτώνουν μες την εφαρμογή, σκρολλάρω το newsfeed και οι φωτο και τα βίντεο δε φορτώνουν να τα δω. Μόλις ανοίξω τα δεδομένα αμέσως όλα ρολόι. 

Έχω κάνει τα εξής:

Reboot το ρούτερ. 

Reset network settings το κινητό, 

απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση την εφαρμογή, ακόμα και σε παλαιότερη έκδοση πήγα μπας και έφταιγε η αναβάθμισή της

OpenDNS

Απενεργοποίηση firewall του ρούτερ

Σημειώνω ότι δεν είχα αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις ή κάπου που να εξηγεί αυτό το περίεργο πράγμα. 

Έχω σπάσει το μυαλό μου να καταλάβω γιατί. Φαντάζομαι ότι αν έφταιγε το ίντερνετ σπίτι, δε θα μπορούσα να μπω. Αν έφταιγε στο τηλέφωνο παλι θα είχα γενικό θέμα. Από browser όμως στο τηλέφωνο κανονικά μπαίνει, τα mail και τις άλλες εφαρμογές μια χαρά δουλεύουν, ΜΟΝΟ το facebook. και στο ipad ΚΑΝΟΝΙΚΑ το facebook. 

Αν κάποιος έχει μια ιδέα ας μου την πει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

αν θελεις δοκιμασε ενα reset στο κινητο. εμενα μου ειχε κολλισει στο note 4 και μολις εκανα reset εστρωσαν ολα
α και προσοχη μην κανεις επαναφορα απο google backup

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο WiFi του router. Αφού πρώτα αποσυνδέσεις το κινητό από το δίκτυο και έχεις κλείσει την εφαρμογή του Facebook. Επίσης, κάνε logout και ξανά login στην εφαρμογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...