Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :950e
Χρήση υπολογιστή :gaming, photoshop και επεξεργασια video(σχεδον μηδαμινο τωρα αλλα θα ανοιξω καναλι στο youtube)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:adobe photoshop.sony vegas pro(και λιγο το premiere)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.οχι τωρα αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για αργοτερα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).βολος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?οχι θα γινει  απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι

το μονο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο ειναι οτι μεσα στη σηνθεση πρεπει να υπαρχει σκληρος 2tb

ξεχασα να αναφερω οτι δεν χρειαζομαι psu ουτε ram γιατι θα τραβηχθουν απο το παλιο μου συστημα

Δημοσ.

λοιπον το ειχαν παρει οι δικοι μου εν αγνοια μου αλλα ειναι τησ powertech to pt-750 και εχω 2x4gb της G.SKILL ripjaws στα 1066mhz(το ξερω ειναι αργες αλλα εχω ακουσει οτι εινα μικρες οι διαφορες με λιγο ταχυτερες)

και ναι αργοτερα θα κανω oc αλλα θα κανω και αλλα πραγματα στο π.Χ(υδροψυξη,οθονη και καινουργιο ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ)

Δημοσ.

Λύστε μου βρε παλικάρια μια απορία.

Τι να τον κάνει τον SSD όταν έχει για τον γάιδαρο καβάλα (για να μην πω καμιά πιο βαρια κουβέντα) κάρτα γραφικών;

Κόψε τον SSD και πάρε μια κάρτα στα 4GB.Που θα πάει με 2gb;

Μέχρι και τα laptop των 1000 ευρώ φοράνε κάρτες γραφικών με 4gb
http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-y50-70-59-439796-156-uhd-intel-core-i7-4710hq-8gb-1tb-8gb-nvidia-gtx860-4gb-dos-p-PER.910402

Κατά τα άλλα κάποιοι λένε οτι το 4Κ δεν είναι προσιτό και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για αυτο.

Μέχρι και τα χιλιαρίσια τα λαπτοπ φοράνε UHD οθόνες και όλοι κοιμούνται!

15 αρα το lenovo στα  3840 x 2160.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...