Προς το περιεχόμενο

Iphone 6 plus η Samsung galaxy s6

darktraitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιταξε...προσωπικα δεν τον παρεξηγω τον φιλο.Θεωρει καποια πραγματα συμφωνα με την επιλογη του καλυτερα.Δεν ειναι κακο.Ο καθενας με αυτο που εχει ειναι ευχαριστημενος.Αλλα απολυτα να λεμε το s6 δεν ειναι πιο smooth,δεν εχει μπαταρια,δεν εχει ποιοτητα κατασκευης κλπ ειναι λιαν επιεικως αστειο...και γινεται fanboy απο τους λιγοτερο fanboys...

Το s6 εχει εχει οτι το i6 αλλα λογω λειτουργικου ακομη περισσοτερα καθως και σε hardware.

Και τα 2 κινητα θα κανουν την δουλεια καποιου αναλογως των αναγκων ΑΠΛΑ στην Apple το πληρωνεις χρυσαφι.

Ερχεται π.χ και λεει καλυτερη μπαταρια...ΠΩΣ;ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ mah...Ομως εχει καλυτερη cpu το s6 καλυτερες επιδοσεις ΑΡΑ τρωει λιγο πιο γρηγορα την μπαταρια.Ποσο;Μιση ωρα λιγοτερο;1 ωρα;Ε,και;δεν θα το ξαναφορτισεις;Αφου ειναι High End κινητο.

Λεει πιο smooth...πως;του δειχνω βιντεος διπλα διπλα...το κανει γαργαρα...βλεπεις πουθενα κολληματα;αντιθετως παει σφαιρα.

Εμεινε κατι δεκαετιες πισω...μην τον παρεξηγεις...

1. 'Εχω s5 για βασικό κινητό.

2. To s6 δε βγάζει μέρα εύκολα. Δες reviews χρηστών στο myphone. Να σου δώσω τηλ φίλων μου να τους ρωτήσεις.

3. Χρήστες s6 φορτίζουν με τον φορτιστή του s5, γιατί με την ταχυφόρτιση κρατάει ακόμα λιγότερο η μπαταρία. 

4. Παραθέτεις youtube videos για να μου δείξεις οτι είναι σμουθ. Πόσο πιο fail?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1. 'Εχω s5 για βασικό κινητό.

2. To s6 δε βγάζει μέρα εύκολα. Δες reviews χρηστών στο myphone. Να σου δώσω τηλ φίλων μου να τους ρωτήσεις.

3. Χρήστες s6 φορτίζουν με τον φορτιστή του s5, γιατί με την ταχυφόρτιση κρατάει ακόμα λιγότερο η μπαταρία. 

4. Παραθέτεις youtube videos για να μου δείξεις οτι είναι σμουθ. Πόσο πιο fail?

Συνεπως οτι λες και εσυ ειναι απλα γνωμες.

Εχεις το i6 plus;

Εχεις το s6;

Μου λες να παρω τηλ τους φιλους σου οταν αυτοι μπορει να το ξεσκιζουν το κινητο και να λενε οτι δεν βγαζει μερα...Η χρηση της μπαταριας απο ατομο σε ατομο ειναι παντα σχετικη,και το i6 plus να μου δωσεις στα δικα μου χερια θα γινει κουδουνιστρα...αυτα ειναι επιχειρηματα σοβαρα;

Δεν λες τα αυτονοητα και μετα μιλας για fail...τα reviews γιάυτο υπαρχουν.Ολοι δεν μπορει να εχουμε ολη την γκαμα των κινητων και των εταιρειων.Αν εσυ βλεπεις το κινητο να κολλαει τοτε πρεπει να πας σε οφθαλμιατρο(και το λεω κυριολεκτικα χωρις να θελω να σε προσβαλω).Απλα δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας...

Εχθες ανοιξα 35 εφαρμογες στα backround του note 4(ιδια χαρακτηριστικα και πιο αδυναμη cpu απο το s6,μεγαλυτερη οθονη,αρα περισσοτερους πορους),και το κινητο δουλευε σαν τρενο.

Ερχεσαι λοιπον και ενα τοπ high tech προσπαθεις να μας το βγαλεις nokia 3210...Ελεος ρε φιλε...λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.

Η samsung ακουσε τους παντες και εβγαλε ενα κινητο κοσμημα.

Και το note 4 αν το πλακωσω στο νετ,στα παιχνιδια κλπ...δεν θα βγαλει ουτε 4 ωρες.Αυτο δεν το ξερεις;και το plus να το πιασω στα χερια μου ουτε κι αυτο θα βγαλει 4 ωρες εγγυημενα.Αν τα βαλεις ομως ολα να καθονται στο τραπεζι μια βδομαδα θα δουλευουν.

Καλημέρα, πλέον και τα δύο τηλέφωνα είναι ξαδέρφια μιας και η αντιγραφή έδωσε και πήρε, οπότε θέμα λειτουργικού είναι το τι θα επιλέξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...