nikolas_kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν υπαρχει πολυ σταθερος και λιγο σταθερος, Η εισαι η δεν εισαι. Εαν παιζεις πχ lol το καλητερο stress test θα ειναι να παιξεις 2-3 παιχνιδακια. Εαν δεν φας blue screen εισαι κομπλε Στα 4.5 με 1.30v παίζω cs go LOL τρέχει από πίσω chrome με 15 καρτέλες και όλα καλά! Τι έπρεπε να πω είμαι σταθερός δηλαδή;;; Με prime στο 20 λεπτό έχω φάει μπλε οθόνη (και όχι λόγο θερμοκρασιών)! Με 1.35 δεν έχω κανένα θέμα πουθενά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αυτο που κανει το prime για να τεσταριστει το cpu σου, σε πραγματικη χρηση δεν θα συμβει ποτε. Ειναι σαν να σε βαζουν καθε μερα να σηκωνεις 100 κιλα για να δουν εαν εισαι καλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Συμφωνώ μαζί σου,το ίδιο είπα κι εγώ..!! Απλά για το ψυχολογικό της υπόθεσης εγώ και αναφέρομαι για μένα και μόνο τρέχω αυτό το τεστ για να δω αν ειμαι σταθερός.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 το realbench της asus που ετρεξα δεν ξεπερασε τους 60c o επεξεργαστης παντως...απλα λογω απειριας εψαξα σε ολα τα φορουμ και ειχαν σαν πρωτη επιλογη το Prime για stress test Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγω για το χαλαρο oc απο τα 2,4 στα 2,8 που τρεχω,στο intel burn test περναει τo standard και το high.Στο very high εχει προβλημα λογω θερμοκρασιας επειδη εχω ανεμηστηρα με χαμηλες στροφες στο cooler,οποτε οταν εφτασε 65 βαθμους το εκλεισα γιατι ζορίζονταν τζαμπα. Στο prime 95 το αφησα για κανα μισαωρο αν θυμαμαι καλα σε small fft να δω αν πεταξει προβλημα κανας πυρηνας.Και εκει τα χτυπησαμε τα 60αρια μας λογω αργου ανεμηστηρα(max 1500rpm).Aφου ημουν σταθερος σε αυτα το αφησα. 3 μηνες μετα σε real life συνθηκες,με μπολικο gaming δεν εχει κανενα προβλημα σταθεροτητας και αν δω οτι χτυπησε 50 βαθμους μου κανει εντυπωση. Αν δεν κανεις μπολικο παιχνιδι σε συχνοτητες και volts,τζαμπα τον παιδευεις παραπανω απο μισαωρο με τετοια προγραμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) το λοιπον!! Πηγα to cpu core ratio μονο απο 32 στα 42(ρευματα στο auto ειναι ακομα) ,ετρεξα το realbench δεν εβγαλε καμια μπλε οθονη και οι θερμοκρασιες max ηταν 77C και 1.224V ..Μπορω τωρα να πειραματιστω με το Vcore (να το μειωσω) μπας και ριξω τις θερμοκρασιες? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2015 από NotebookFreak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κανε επαναφορά και άσε τα στοκ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα