NotebookFreak Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλησπερα..προσφατα αγορασα εναν g3258 και σημερα με στοκ ψυκτρα στο πραιμ95 για 1 ωρα επιασε 68-70 βαθμους...ειναι φυσιολογικο?το core temp ειναι αξιοπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Κατέβασε το hw monitor!! Στοκ είσαι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ναι..ειπα να δοκιμασω στοκ στο πραιμ95 να δω αν πηγαινουν ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Τρέξε το πάλι μια με hw monitor εγώ με την στοκ θυμάμαι δε πήγαινε τόσο ψηλά!!!και στα 3.8 κιόλας!! (Βέβαια ρεύματα όχι στο auto) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Άμα είσαι χωρίς εξτρά vga προσθέτει και η ενσωματωμένη στην θερμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μα κ εγώ χώρις κάρτα ήμουν!!! Και με κουτί χωρίς καθόλου ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άμα είσαι χωρίς εξτρά vga προσθέτει και η ενσωματωμένη στην θερμότητα. Με εξτρα vga ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Σε τι ακριβώς χρειάζεσαι το prime 95 1 ΩΡΑ τρέξε 10 λεπτά ή το XTU ή aida 64 ή intel burn test high αντε το prime 10 λεπτά το να τηγανίζεις τον pentium στο prime 1 ώρα είναι υπερβολικό, ΤΩΡΑ κατι ανοησίες που άλλοι αφήνουν τον επεξεργαστή 24 ώρες είναι ....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Προφανώς αυτό το κάνεις για να δεις ότι είσαι Rock Stable όταν κάνεις Overclock...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Προφανώς αυτό το κάνεις για να δεις ότι είσαι Rock Stable όταν κάνεις Overclock...! ακριβως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οτι νομίζει ο καθένας, διαφωνώ εντελώς αλλα οκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εδω στο stock το βγαζει με θερμοκρασιες στο οριο. Λες υπαρχει περιποτωση ποτε ο επεξεργαστης να χρησιμοποιηθει σε τοσο εντονο φορτιο για τοσο πολυ ωρα. Τρεξε ενα realbench εαν το βγαλει εισαι κομπλε και τελος. Τωρα κατι memtest 17 ωρες και stresstest ολο το βραδυ αποτελουν μη ρεαλιστικό σεναριο δοκιμασιας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγώ αναφέρω για περιπτώσεις over clock όπου θέλει να δει ο άλλος ότι ειναι rock stable !! Όχι απλά stable έχει διαφορά !! Και προφανώς τέτοιο stress δεν θα υποστεί ποτέ το cpu σε νορμαλ συνθήκες! Εγώ το prime για τις δοκιμές το έτρεξα 30-35 λεπτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν υπαρχει πολυ σταθερος και λιγο σταθερος, Η εισαι η δεν εισαι. Εαν παιζεις πχ lol το καλητερο stress test θα ειναι να παιξεις 2-3 παιχνιδακια. Εαν δεν φας blue screen εισαι κομπλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 BTW για game το καλύτερο για stability test εύκολα και γρήγορα είναι το warframe. Δωρεάν παιχνιδακι και βγάζει error με το παραμικρό λόξυγκα που μπορεί να κάνει. Προσωπικά ενώ το CPU περνάει ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ με ευκολία εκεί δείχνει την αλήθεια. Επίσης είναι το μοναδικό που κατάφερα να κάνω σωστό uncore o/c.... Για την κάρτα γραφικών δυστυχώς θέλει να παίξεις λίγη ώρα οπότε δεν ξέρω εαν σας κάνει αλλά για CPU είναι απλά τρομερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα