Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειμαι σε ενα προγραμμα για ανεργους. και στο κεκ δν μας δινουν τον κωδικο για wifi. το μοντεμ μ εχει 3 καλωδια. power. τηλέφωνο .ethernet. .. αν παρω το μοντεμ στο κεκ κ συνδεσω power και τηλεφωνο. θα εχω ιντερνετ; ευχαριστώ.

Δημοσ.

οχι. απλα θελω να παρω το μοντεμ οπως τ εχω σπιτι. και να το παω στο κεκ και να το συνδεσω εκει. κ αναρωτιέται αν θα εχω ιντερνετ...

Δημοσ.

Ναι θα εχεις ίντερνετ αν το κεπ σε αυτήν την γραμμή εχει παροχή ιντερνετ και με την προϋπόθεση οτι δεν χρειάζεται κωδικός σύνδεσης, δηλαδή αν είναι οτε, όχι δεν μπορεις  να συνδεθείς, άλλα σιγα μην σε αφήσουν στο κεπ να διαλύσεις ολο το δίκτυο

Αλλα άντε σε άφησαν και το έκανες τι θα καταφέρεις, τι ακριβώς θέλεις να κανεις?

Δημοσ.

Παίδες προφανώς ο άνθρωπος εκεί που είναι έχει Internet απλά το routerάκι δεν έχει Wireless. <br><br> Φίλε μου όπως είπώθηκε και παραπάνω, αν συνδέσεις το router σου εκει που λες, θα έχεις internet και ασύρματο. <br><br> Εξαιρέσεις είναι αν η γραμμή είναι ΟΤΕ οπότε θα χρειαστείς κάποιες ρυθμίσεις. Επίσης πρόσεξε το παλιό να είναι router και όχι κάποιο bridge (συνήθως Zyxel παίζουν στις υπηρεσίες). Επειδή είμαι απο mobile δεν μπορώ να σου εξηγήσω το γιατί με λεπτομέρεια. Χοντρικά πρόσεξε μήπως αυτό που βλέπεις είναι απλό bridge οπότε παίρνει γραμμή απο modem/router που βρίσκεται σε κάποιο άλλο σημείο. Στην περίπτωση αυτή...μην ασχοληθείς καν.

Το ίδιο αντιμετώπισα και εγώ στο χώρο εργασίας μου, αν κατάλαβα τι εννοείς.

Δημοσ.

το αν θα παιξει η οχι εξαρτατε απο πολλα.το πιο βασικο τι παροχο εχουν εκει.αν ο παροχος εχει radius τοτε ναι θελει να περαστουν στοιχεια.αν δεν εχει οπως πχ Hol ναι θα παιξει.η αλλη λυση θα ηταν να συνδεσεις το δικο σου ρουτερ με αλλαγμενες ρυθμισεις πανω στο ηδη υπαρχον αλλα αμα δεν ξερεις να τα κανεις απλα θα γινουν χειροτερα.και ισως και ολο αυτο να μην επιτρεπετε.ενα μικρο λαθακι σε κατι και μπορει να μην εχει κανεις εκει ιντερνετ.

επισης υπομονη.μερικες ωρες χωρις νετ δεν ειναι κακο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...