JimPol Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε ολους ψάχνω για το κιτ του τίτλου..Είναι μεγάλη αναγκη Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ποιά ψύκτρα έχεις ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 To να βάλεις αγγελία ούτε καν, έτσι? Εχουμε βαρεθεί τα τοπικς περί αγγελιών. Ξεστραβωθείτε μερικοί... Εχουμε ξεχωριστό χώρο εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimPol Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Έχω την H60 2013:edition και αγγελία έβαλα 2-3 φορες αλλά τζιφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το έχασες ή σου έσπασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimPol Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βασικα ου λείπουν 2 χοντρές βίδες και 3 απο τις αλλες που βιδωνεις την υδροψυξη και μου έχει χαλάσει το backplate δλδ μου έχουν φύγει κάτι μαύρα που είναι σαν παξιμάδια κανονικά αυτό πανω έχει 4 τέτοια αλλά εγώ έχω μονο τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αν πας σε εξειδικευμένο μαγαζί με βίδες παξιμάδια κλπ σίγουρα θα βρεις κάτι να τα αντικαταστήσεις όσα σου λείπουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αν είναι θέμα βιδών, μπορέι να τα πας σε έναν τόρνο, να σου φτιάξει ίδια. Δες να είναι κανένας τόρνος πανεπιστημείου, κάτι τελωσπάντων, γιατί ο μπάρμπα Μήτσος της γειτονιάς δεν θα κάνει δουλειά ακριβείας κατα 90% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μίλα με τη μαμά Corsair απ'ευθείας. Θα σε εφοδιάσουν με ό,τι σου λείπει, πιθανότατα με το αζημίωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα