giorgos147 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τροφοδοτικό στα 100-120 ( ; ) €. Το PC φοράει αυτή τη στιγμή έναν i7 4790k. Κάποια στιγμή, όταν θα το επιτρέψουν τα οικονομικά, θα μπει πάνω του high end κάρτα. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709απο μενα αυτο http://www.skroutz.gr/s/4633378/EVGA-SuperNOVA-750-G2.html?from=autocomplete&keyphrase=evga+supernova+750+g2 και αυτο στα 110 αρκετα καλο. 2
giorgos147 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Νομίζω θα επιλέξω το Evga. Βλέπω αρκετά θετικά σχόλια και Reviews.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Στα 110ευρω αξιζει οντως.Σε παραπανω χρηματα οχι. Ισως το παρω και εγω μιας και βλεπω οτι οι τιμες εχουν παρει τα υψη(το Eshop τον Γεναρη το ειχε στα 119 και τωρα εχει παει στα 145....).
pnick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ^+1, αλλά ψάξε λίγο και για άλλα δύο στο budget σου: 1. http://www.skroutz.gr/s/5624913/CoolerMaster-V750-Semi-Modular.html 2. http://www.skroutz.gr/s/5130186/Super-Flower-Leadex-Gold-650W.html
giorgos147 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 To coolermaster δεν μαρέσει τόσο ως προς το cable management. Το super flower και το Evga έχουν πιο καλές υλοποιήσεις νομίζω.
pnick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 To coolermaster δεν μαρέσει τόσο ως προς το cable management. Το super flower και το Evga έχουν πιο καλές υλοποιήσεις νομίζω. Το λές επειδή είναι semi και όχι full modular; Εντάξει, αν έχεις κλειστού τύπου κουτί, δεν σε απασχολεί ακόμα και το full wired, αφού τίποτα δεν θα φαίνεται. Αν έχεις side window και σε ενοχλεί το διχτάκι των κολλημένων καλωδίων, πάω πάσο. Αυτά που είναι κολλημένα όμως θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα (24pin, 4+4 cpu και pcie). Ποιό κουτί έχεις;
giorgos147 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το λές επειδή είναι semi και όχι full modular; Εντάξει, αν έχεις κλειστού τύπου κουτί, δεν σε απασχολεί ακόμα και το full wired, αφού τίποτα δεν θα φαίνεται. Αν έχεις side window και σε ενοχλεί το διχτάκι των κολλημένων καλωδίων, πάω πάσο. Αυτά που είναι κολλημένα όμως θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα (24pin, 4+4 cpu και pcie). Ποιό κουτί έχεις; Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα καλώδια. Απλά τόσα χρόνια με non-removable καλώδια έλεγα να κάνω μια αλλαγή. Χαχα. Με ένα Haf 932 είμαι. Υπάρχει άπλετος χώρος. *Το evga προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση;
pnick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα καλώδια. Απλά τόσα χρόνια με non-removable καλώδια έλεγα να κάνω μια αλλαγή. Χαχα. Με ένα Haf 932 είμαι. Υπάρχει άπλετος χώρος. Νομίζω, από όλα, ότι τελικά ίσως πάω σε αυτό; Αν είσαι με το HAF τότε μη σε απασχολεί το semi. Όπως σου είπα, όταν θα βάλεις την κάρτα γραφικών όλα τα κολλημένα καλώδια θα τα χρησιμοποιήσεις. Τα modular θα είναι τα sata και κάποια molex. Στο πρότεινα πάντως το V750 ως πολύ καλό vfm κατά την γνώμη μου. Αλλά, ναι, αν μπορείς να πάρεις το Leadex 650 κάνε την κίνηση. Εξαιρετικό τροφοδοτικό. Απλά, αν σκοπεύεις να συνδυάσεις μεγάλο oc στον 4790Κ με καμιά ενεργοβόρα κάρτα στο μέλλον, όπως καμια 290Χ κ.λπ. (δεν ξέρω και ποιά χρήση κάνεις στο pc), ίσως τα 650W να στενέψουν τις επιλογές σου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα φτάσουν (θα φτάσουν και θα περισσέψουν). Απλά, τα 750 έχουν ένα παραπάνω αέρα που εγώ θα τον ήθελα, ειδικά αν έσκαγα 120€ για psu και με δεδομένο ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις και 750άρι. Δεν ξέρω αν με εννοείς. 1
giorgos147 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Είμαι μεταξύ Evga και Leadex αυτή τη στιγμή. Θα το σκεφτώ λίγο και θα ενημερώσω.
pnick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 To EVGA είναι κορυφή και μικρή σημασία έχουν τα 10 χρόνια νομίζω (τουλάχιστον για μένα). Πόσο θα το βρείς όμως; Αν το πάρεις από digital master με μεταφορικά βγαίνει κανά 120άρι. Αν είναι έτσι αξίζει. Edit: Τώρα είδα ότι είναι Buy More. Συγγνώμη.
giorgos147 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Από εδώ στα 110 νομίζω είμαι καλά. Θα πάω να το παραλάβω και γω μιας που μπορώ και θα γλιτώσω τα μεταφορικά. Άλλωστε ίδια τιμή βγαίνει και από εξωτερικό. Αρκεί να το φέρουν γιατί λέει κατόπιν παραγγελίας (αν και σε όλα έτσι λέει πλέον - όποιος έχει απόθεμα τα έχει και πιο ακριβά). 1
pnick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Από εδώ στα 110 νομίζω είμαι καλά. Θα πάω να το παραλάβω και γω μιας που μπορώ και θα γλιτώσω τα μεταφορικά. Άλλωστε ίδια τιμή βγαίνει και από εξωτερικό. Αρκεί να το φέρουν γιατί λέει κατόπιν παραγγελίας (αν και σε όλα έτσι λέει πλέον - όποιος έχει απόθεμα τα έχει και πιο ακριβά). Όρμα και ας είναι κατόπιν παραγγελίας. Θα περιμένεις καμιά 10-15αριά μέρες (αναλόγως τον προμηθευτή τους). Έχω αγοράσει και εγώ από τα παιδιά και μου φάνηκαν εντάξει. Στα 110€ μη το πείς πουθενά. Αξίζει με 1000. 2
giorgos147 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η παραγγελία μόλις έγινε. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια! 1
βασίλης33 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αδερφε το συγκεκριμενο το πηρα απο e-shop. αν και δεν το εχω βαλει ακομη σε συστημα μιας και δεν εχω ολοκληρωσει τις αγορες, πραγματικα με κερδισε εκτος απο τα 10 χρονια εγγυηση. ερχεται σε ενα πανεμορφο υφασματινα τσαντακι μεταφορας και απο καλωδια να φανε και οι κοτες!!! η ποιοτητα δε των καλωδιων και η γενικοτερη εμφανιση τους ειναι απιστευτη. επισης εχει ενα διακοπτη " eco" οπου αν τον ενεργοποιησεις σε απλη χρηση του υπολογιστη facebook ταινιες κτλ σταματαει να γυριζει ο ανεμιστηρας και το κανει εντελως αθορυβο. το εχω ερωτευτει και ας μην το εχω εν δραση ακομη. οταν το παραλαβεις πες μου την γνωμη σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα