Προς το περιεχόμενο

απορια για διπλωμα οδηγησης

panosgrav36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας..Θέλω να ρωτήσω κάτι τελείως πληροφοριακά .είμαι 24 ετών και δεν έχω κάποιο διπλωμα οδηγησης αμαξιου η μηχανης μέχρι στιγμής... Θέλω όμως να βγάλω διπλωμα για μοτοσυκλετα..στο περίπου ξέρει κάποιος να μου πει πόσο θα μου κοστίσει συνολικα όλη η διαδικασία? Συνολικά συμπεριλαμβανωμενων όλων των εξόδων..από παραβολα μεχρι και εγώ δε ξέρω τι άλλο.μένω αθήνα ...

Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου απάντησα και στο άλλο θρεντ, από 150-200€ μέχρι 400€

Δε μας λες που μένεις και ποιό δίπλωμα ακριβώς θέλεις

αμαξι ξερω ακριβως 550 για μηχανη θα πω 300-400, ας απαντησει καποιος αλλος επακριβως 

Ti πάει να πει ακριβώς?

Οι τιμές διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και από σχολή σε σχολή

:)

Μένω κυψελη και Θέλω να βγάλω διπλωμα απεριόριστων κυβικών...δηλαδή μπορεί να υπάρχουν διαφορές τιμών μεγάλες από σχολή σε σχολη??

Ναι μπορει να βρεις διαφορα σημαντικη στις τιμες. Τα παραβολα ειναι μονο σταθερα. Μεχρι και προσφορες εχω δει στο internet .

Γιάννης πλάτανο σε αυτήν την τιμή που λες συμπεριλαμβανονται και τα σήματα?

Εγω δεν μιλησα για τιμη αλλα πιο αναταγωνιστικη αγορα .

Πήγα τελικά εδώ κυψελη σε μια σχολή οδηγών και μου είπαν όλα μαζί γύρω στα 550 ευρώ...ενώ σε κατάστημα που το βρήκα στο ίντερνετ λεωφορος Βουλιαγμένης όλα μαζί 400 κοντά...οποτε πάμε μάλλον για το δεύτερο και ας είναι η πρώτη σχολή εδώ δίπλα..ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια πάντως...

Εβγαλα δίπλωμα πρόσφατα,(βασικά περιμένω να εκδοθεί τώρα) συνολικά πλήρωσα 550€ αμάξι+μηχανη απεριόρισων κυβικών 400 για αμάξι+150 μηχανη.

Τα κριτίρια για το πόσο θα πληρώσω ήταν πόσο ξέρω να οδηγάω(πολιτική της σχολής..)

Δηλαδή πρίν μου πούν τιμή με βάλαν να οδηγησω μέσα στην πόλη..το πήγα καλά κάναμε λίγα μαθήματα και το πήρα..

Σχολή με σχολή πόλη με πόλη διαφέρει..ανάλογα τον ανταγονισμό..σε νησι που έβγαλε ο αδερφός μου πχ πρίν 8 χρόνια έδωσε 1200 και για τα 2...αλλά άλς εποχές τότε..(σκευτείτε τι κονομούσαν οι σχολές..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...