Dinosfan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ρε συ εδωσες το cosmos να παρεις αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι εχω και το cosmos και αυτό σε χρυσό θεμα...έλεγξε το θέμα ποιο πάνω που λέγετε Ice Cold Gold δικό μ είναι.... Και εμενα με χαλαει λιγο το μπροστα, αλλα το υπολοιπο ειναι ολα τα λεφτα.... Ευχαριστώ πολύ όλους σας...το θεώρησα μια πινελια το S340 για να σπάσει το μούντο μαυρο...είμαι δεκτός σε προτάσεις παιδιά...κάντε και ένα κλικ στο άλλο project... insomnia.gr/topic/573380-project-ice-cold-gold/#entry54090146 σ
zmok Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 και το μπροστα το βρισκω πολυ σεξυ παντως. λες και ειναι αμαξι. πολυ ομορφο αποτελεσμα μεχρι στιγμης. μπραβο
centouno Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Και στο cosmos και σε αυτό, βασικά γενικά σε όλα τα builds προτείνω http://www.e22.biz/Stealthcombpack.aspx#.VYYbOEaitr4 Ναι έχουν λίγο μπελά στο πέρασμα αλλά όταν η εικόνα είναι σε απόλυτη τάξη η παραμικρή βόλτα των καλωδίων κάνει το μάτι να σκαλώνει εκεί. Τουλάχιστον το δικό μου μάτι, περιμένω τους υπόλοιπους με OCD να με στηρίξουν
alldaynews Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Κωνσταντίνε τον δράκο κάλυψε τον με χρυσό αυτοκόλλητο.Πολύ ωραίο φίλε.Κάνεις τρομερή δουλειά και όλο το σύνολο δένει απίστευτα.
Dinosfan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Και στο cosmos και σε αυτό, βασικά γενικά σε όλα τα builds προτείνω http://www.e22.biz/Stealthcombpack.aspx#.VYYbOEaitr4 Ναι έχουν λίγο μπελά στο πέρασμα αλλά όταν η εικόνα είναι σε απόλυτη τάξη η παραμικρή βόλτα των καλωδίων κάνει το μάτι να σκαλώνει εκεί. Τουλάχιστον το δικό μου μάτι, περιμένω τους υπόλοιπους με OCD να με στηρίξουν Τα εχω δει φίλε μ τα πουλάει το Eshop το θέμα είναι ότι πχ για το 24 πίνο το ένα κάνει 5 ευρώ 10 ευρώ τα δυο.Όσο κάνει το καλώδιο...αν μ περρισεουν λεφτα θα πάρω στο τελος 1
Dinosfan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Νext Update Τιποτα σημαντικο εγινε προσθηκη Λευκου Ψυχρου Led Custom made απο μενα 2
G-pal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ειδες πως ειναι αν βαλεις το 24pino απο την πισω μερια ? Πιο ομορφο νομιζω θα ειναι!
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Eγινε αλλαγη μητρικη απο MSI H97 σε ASUS Z87 PRO-WIFI
vaggelouras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πολυ πιο μαζεμένα τα καλώδια της μητρικής έτσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα