smoke0man2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 δεν χανεις εγγυηση εαν βγαλες τις ψυκτρες? γιατι ηθελα να το κανω και εγω και ακουσα κατι τετοιο και σταματησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εχω παραγγείλει τα μαμα από EBay οπότε αν παθει κάτι βγάζω τα βαμενα κ βάζω τα μαμισια....δεν νομίζω να εχω θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Mεχρι να ερθει το κουτι ειπα τελικα να ασχοληθα με τις ψυχτρες τις μητρικης.Για να μην χασω την εγγυηση σκεφτηκα να βαλω χρυσα αυτοκολητα μετα απο λιγα λεπτα ειναι σχεδον ετοιμα και εδω δοκιμασμενα στην μητρικη..το αποτελεσμα ειναι απιστευτο!!! οριστε και τελικες φωτο..... ειμαι πολυ χαρουμενος για το τελικο αποτελεσμα, αναμενουμε συντομα ελπιζω και το κουτι!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραία δουλειά. Φανταστικό αποτέλεσμα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Που βρηκες τα αυτοκολλητα?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Από μαγαζί με επιγραφές που αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες και τα αυτοκόλλητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Mεχρι να ερθει το κουτι ειπα τελικα να ασχοληθα με τις ψυχτρες τις μητρικης.Για να μην χασω την εγγυηση σκεφτηκα να βαλω χρυσα αυτοκολητα μετα απο λιγα λεπτα ειναι σχεδον ετοιμα και εδω δοκιμασμενα στην μητρικη..το αποτελεσμα ειναι απιστευτο!!! οριστε και τελικες φωτο..... ειμαι πολυ χαρουμενος για το τελικο αποτελεσμα, αναμενουμε συντομα ελπιζω και το κουτι!! Αφού σου αρέσει το σπορ, αγόρασε ένα αερογραφο. Είναι πολλή εύκολο να τα βάψεις σωστά. Μπορεί να φαινονται οκ τωρα, άμα όμως γίνει καμιά στραβή θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Και αυτό για σωστή προστασία πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 και ποσο παει ο αερογραφος παρακαλω βγαλε μου αναλυτικη λιστα και αν μπορεις εναν οδηγο για βαφη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ηρθε σημερα το κουτι μετα απο μερες αναμονης.Ευχαριστω τον φιλο fallen4ngel για την αριστη συνεργεια.Στα δια ταυτα λοιπον μπηκε και η μητρικη με τα extensions το οικονομικο με κρατα πισω και ειμαι σε αναμονη για μνημες cpu και τροφοδοτικο.. Φυσικα δεν τελειωσα ακομα αγορασα μερικα αυτοκολητα για να "γεμισω" λιγακι το κουτι και να το κανω ομορφοτερο... αμεσως τωρα σας παρουσιαζω την τελικη μορφη του κουτι: Αυτα προς ελπιζω να σας αρεσει θα τα ξαναπουμε συντομα ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε αποψη γνωμη και αλλαγες.Φιλικα Κωνσταντινος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Το μόνο που προσωπικά δεν με τρέλανε είναι το s340 μπροστά. Το εσωτερικό πάντως ολα τα €€€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Το project σου απλά απίστευτο, συνέχισε δυνατά. Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να αλλάξεις το κόκκινο χρώμα του λογότυπου με τον δράκο στο northbridge σε χρυσό πραγματικά θα ήταν όλα τα λεφτά. Βασικά αν έβγαινε το λογότυπο, θα μπορούσες να το βάψεις ολόκληρο χρυσό, κατεμέ θα του πήγαινε γάντι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Και εμενα με χαλαει λιγο το μπροστα, αλλα το υπολοιπο ειναι ολα τα λεφτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι πινελιά και δίνει μια άλλη χάρη. Περί ορέξεως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ρε συ εδωσες το cosmos να παρεις αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα