smoke0man2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Να παρω το μαυρο η το λευκο τι προτεινετε? απο που σκεφτεσαι να το παρεις εχεις δει καμια καλη τιμη?απο ελλαδα θα το παρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η καθετη καλυπτρα των καλωδιων βγαινει πανευκολα, εγω την αφερεσα λογο ψυγειου ενω αρχικα σκεφτομουν να τη βαψω...Τελικα δε χωρεσε. Λευκο/ μαυρο ή ολο μαυρο...Προσωπικα το λευκο/μαυρο το βρηκα πολυ πιο ομορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η καθετη καλυπτρα των καλωδιων βγαινει πανευκολα, εγω την αφερεσα λογο ψυγειου ενω αρχικα σκεφτομουν να τη βαψω...Τελικα δε χωρεσε. Λευκο/ μαυρο ή ολο μαυρο...Προσωπικα το λευκο/μαυρο το βρηκα πολυ πιο ομορφο. Ένα διπλό 60 mm ψυγειο το χώραει η όχι....απο που σκεφτεσαι να το παρεις εχεις δει καμια καλη τιμη?απο ελλαδα θα το παρεις? Από Ελλαδισταν θα το πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Να παρω το μαυρο η το λευκο τι προτεινετε? Ρωτα τον εαυτο σου......τα χρωματα ειναι καθαρα θεμα γουστου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 D Ρωτα τον εαυτο σου......τα χρωματα ειναι καθαρα θεμα γουστου... Ρωταω και τις γνωμες των αλλων....αλλα μαλλον κλεινω σε μαυρο-ασπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το πιο φθηνο στην Ελλαδα το εχει το eshop (λογω οτι δεν εχει μεταφορικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οχι δε χωραει 60mm ψυγειο + καλυπτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οχι δε χωραει 60mm ψυγειο + καλυπτρα. φτου ξενερωσα οποτε παμε σε 45αρι ψυγειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ουτε 45αρι χωραει μπροστα. Αν σκεφτεσαι να βαλεις κατι μεγαλυτερο απο 25mm, θα πρεπει αναγκαστικα να βγαλεις το μεταλλικο κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ουτε 45αρι χωραει μπροστα. Αν σκεφτεσαι να βαλεις κατι μεγαλυτερο απο 25mm, θα πρεπει αναγκαστικα να βγαλεις το μεταλλικο κομματι. Να φανταστω δεν χωρα λογο της κουρμπας που κανει η καλυπτρα....μηπως του κανω καμια μοντα κατσε να παρω συντομα το κουτι και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Στο περιπου για να καταλαβεις: Πρασσινο 25mm Κοκκινο 50mm Κιτρινο 65mm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Στο περιπου για να καταλαβεις: Πρασσινο 25mm Κοκκινο 50mm Κιτρινο 65mm nzxt-source-340-midi-tower-white-window-genz-116-48265-3.jpg ειδα σε ενα ενα βιντεο οτι μπορεις να χωρεσεις μεγαλυτερο ψυγειο απλα μετακινοντας την καλυπτρα προς το αριστερα ανοιγοντας νεες τρυπες και το βιδωνεις... προχωρα στο 5,47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 First Parts Arriving!!!!!!!!! Παρελαβα σημερα την μητρικη και διαφορα Extensions για Sata,Molex.24PIN,8PIN.... Απο μητρικη κατεληξα τελικα σε MSI H97 GAMING 3 με σκοπο να βαψω χρυσα τα Northbridge και Southbridge.. Tα extensions ειναι σε αποχρωση μαυρο-χρυσο.. εβαλα προχειρα τα extensions πανω στην μητρικη και πρεπει να παραδεχτω οτι το χρυσο με το κοκκινο πηγαινε γαντι οποτε ειμαι σε δειλημα η δεν τα βαφω και το αφηνω ειτε βαφω μονο τα κοκκινα σημεια που ειναι στα Northbribge και Southbridge... για αρχη τα ξεβιδωσα και βλεπουμε Για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια γτ ειμαι σε τρελο δειλημα.... Περιμενω απο τον φιλο μου fallen4ngel να μου στειλει το κουτι να αρχισω τις μοντες...Τα λεμε συντομα ΥΓ, δειτε φωτο και απο το πρωτο μου Project καθως εχω αρχησει και εκει νεες τρελες http://www.insomnia.gr/topic/544259-project-black-white-cosmos/page-6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μου αρεσε παρα πολυ. καλα λες. απλα βαψε τα κοκκινα σημεια και θα ειναι κομπλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ποσο ομορφη μητρικη..... Συμφωνω και εγω μονο για τα κοκκινα σημεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα