zaqxsw Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Kαλησπέρα. Έχω ένα tablet Texet TM-9747BT και η κόρη μου έχει ξεχάσει το password. Αφού βρήκα ένα συνδυασμό που μπαίνει στο reset menu (power + volume up + home button) βλέπω το ρομποτική με το θαυμαστικό στο κόκκινο τρίγωνο αλλά δεν εμφανίζει ούτε μενού ούτε στην επανεκκίνηση περιμένοντας γίνετε κάτι. Τι μπορώ να κάνω. Δεν με νοιάζει να χαθούν τα δεδομένα ήταν μόνο παιχνίδια. Ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 μάλλον θέλει τα πλήκτρα που πατάς αλλά αντί volume+ to volume-
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Σε ενα acer που μου το εκανε αυτο, αν θυμαμαι καλα μετα επαιζα σαν τρελος με τυχαια πληκτρα καθως και με πατηματα στην οθονη και μπηκε στο κλασσικο recovery που μπορεις μετα να πας wipe data factory reset. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από .::NikoS::.
corsair04 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 το συγκεκριμένο tablet από που το αγόρασες καθώς αφού έχει ξεχάσει τον κωδικό δεν έχει ερώτηση ασφαλείας ή gmail περασμένο ή ως τελευταία λύση είναι η επικοινωνία με τον κατασκευαστή [email protected]
zaqxsw Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το είχα πάρει used από ebay. Είχα στείλει στον κατασκευαστή μαιλ παλαιότερα αλλά τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα