Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για θεμα μπαταριας αυτα τα θεωρω αστεια...ΟΤΑΝ θελεις επιδοσεις και εισαι ολη μερα στο ιντερνετ μην περιμενεις απο κανενα κινητο να σου βγαλει 24ωρο!Απλα ΔΕΝ γινεται.

Εαν θελεις να εχεις μπαταρια βαλτο στην λειτουργια εξοικονομησης και τελειωσες.Επιδοσεις και μπαταρια στα σημερινα δεδομενα δεν πανε μαζι.

Είπαμε να μην λειυουργει και 24 ωρο άλλα όχι και νλα εξαντλειται σε ενα 3-4 ωρο(πχ s6) Το NOTE 4 μου βγάζει ένα 5ωρο+ είναι μεγάλη διαφορα η μία ώρα

Για να είμαι ειλικρινής για να με καλύψει εμένα ενα κινητο πρέπει να έχει 6000mah, τέτοια κινητα θα δούμε σε 5-6 χρόνια

Δημοσ.

Είπαμε να μην λειυουργει και 24 ωρο άλλα όχι και νλα εξαντλειται σε ενα 3-4 ωρο(πχ s6) Το NOTE 4 μου βγάζει ένα 5ωρο+ είναι μεγάλη διαφορα η μία ώρα

Για να είμαι ειλικρινής για να με καλύψει εμένα ενα κινητο πρέπει να έχει 6000mah, τέτοια κινητα θα δούμε σε 5-6 χρόνια

Η διαφορα χρονου εγκειται στην CPU μεγαλυτερη-ισχυροτερη-περισσοτερη αναγκη ενεργειας.Λογικο φυσιολογικο...

Και καταληγεις εκει που ειπα απο την αρχη.

Επιδοσεις και μπαταρια στα σημερινα δεδομενα δεν πανε μαζι.

Μακαρι να εβγαινε μια των 6000 mah αλλα απο αποψη μεγεθους θα υπαρχει προβλημα ακομη.Πρεπει να αναπτυχθει και η τεχνολογια πρωτα στις μπαταριες.Μην τα θελουμε ολα δικα μας.Αν θελεις games 5-6 ωρες την ημερα κατσε στον desktop.

Ειπαμε κινητα...οχι υπερυπολογιστες της NASA.

Νομιζω θα συμφωνησεις...

Εγω το κινητο το θελω για ολα εκτος των games.Προσωπικα με αφηνει αδιαφορο αυτο το κομματι.

Εχω τον desktop για λιωσιμο αν θελησω...αλλωστε γλιτωνει την επιβαρυνση και το smart και το΄χεις για 5 χρονακια ανετα μεχρι την επομενη αλλαγη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαίνω την λογική του να λεπτινει το κινητο ... μέχρι 9 χιλιοστά είναι ενα καλό πάχος, το πόσο βολικό είναι ενα κινητο εξαρτάται από τις καμπύλες και τα bezels, καλύτερα 9 χιλιοστά και καλή μπαταρία πάρα αυτό που είδαμε με το s6

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαίνω την λογική του να λεπτινει το κινητο ... μέχρι 9 χιλιοστά είναι ενα καλό πάχος, το πόσο βολικό είναι ενα κινητο εξαρτάται από τις καμπύλες και τα bezels, καλύτερα 9 χιλιοστά και καλή μπαταρία πάρα αυτό που είδαμε με το s6

Εγω παντως προτιμω λεπτο κινητο-ελαφρυ-λειτουργικο.

http://www.mbuynow.com/37vdc-6000mah-samsung-galaxy-siii-i9300-battery-with-sapphire-blue-back-cover-p-892.html

τετοια μπαταρια προς το παρον να μου λειπει...

Γι'αυτο γουσταρω samsung αποσπωμενη μπαταρια και extra sd.Σε λιγα seconds εισαι φρεσκος και σε ενεργεια και σε χωρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως προτιμω λεπτο κινητο-ελαφρυ-λειτουργικο.

http://www.mbuynow.com/37vdc-6000mah-samsung-galaxy-siii-i9300-battery-with-sapphire-blue-back-cover-p-892.html

τετοια μπαταρια προς το παρον να μου λειπει...

Γι'αυτο γουσταρω samsung αποσπωμενη μπαταρια και extra sd.Σε λιγα seconds εισαι φρεσκος και σε ενεργεια και σε χωρο.

Voldemort χωρίς παραξήγηση αλλά έγινες αντιληπτός. Έχεις Samsung κινητό, μπορεί και τηλεόραση και ψυγείο της ίδιας εταιρίας. Αλλά δεν έχεις την εταιρία. Δεν είναι το μάνα εξ ουρανού αυτό που δίνει η Samsung.

Επεξ/σία από teo20net
Δημοσ.

Voldemort χωρίς παραξήγηση αλλά έγινες αντιληπτός. Έχεις Samsung κινητό, μπορεί και τηλεόραση και ψυγείο της ίδιας εταιρίας. Αλλά δεν έχεις την εταιρία. Δεν είναι το μάνα εξ ουρανού αυτό που δίνει η Samsung.

Δεν παρεξηγουμαι μην ανησυχεις.Αν και δεν καταλαβα για ποιο λογο εκανες παραθεση στο συγκεκριμενο σχολιο.

Ναι,επιλεγω Samsung διοτι κατα την γνωμη μου ειναι ποιοτικα και απο τα πιο ανθεκτικα προιοντα.Δεν νομιζω αυτο να ειναι κακο.

Στο σχολιο που παρεθεσες και απαντησα στον φιλο μιλησα για την μπαταρια των 6000 mah(που αναφερθηκε) η οποια για τα σημερινα δεδομενα τεχνολογικα δεν μπορει να χωρεσει σε λεπτα κινητα.Θα πρεπει να βαλεις κατι αντιστοιχο οπως αυτο...

που παρεθεσα.

Και ειπα οτι τοσο βαρυ και χοντρο κινητο(που θα γινει) να μου λειπει...αυτο ειπα.Δεν μιλησα για μανα εξ'ουρανου και ερημους. :-D

Δημοσ.

Αν θες apple κακα τα ψεματα πρεπει να μαζεψεις και να πας για το 6 (το χειροτερο ειναι οτι δεν πρεπει να πας για το 16gb. Αναγκαστικα σε τετοια εργαλεια πρεπει να πας για τα64gb(32gb εκδοση δεν εχει).

Εγω βεβαια δεν θα εδινα τοσα λεφτα για κινητο αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα.

Το σιγουρο ειναι οτι αν δωσεις πολλα πας σε Samsung galaxy s6(ειναι απλα καλυτερο) και επισης τα 450-530 που θελει το I phone s5 δεν αξιζουν. Με τα λεφτα που κανει το  I phone s5 βρισκεις πολλα καλυτερα πιο γρηγορα καλυτερη καμερα ηχο (γενικα οτι θες) σε android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...