Προς το περιεχόμενο

Αγόρα iphone 5s. Αξίζει???

pctakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρε iPhone έχοντας στο νου το οικονομικό σου προτείνω:

iPhone 5c < iPhone 5s < iPhone 6

Δικιά σου η επιλογή όλα εξαιρετικές επιλογές για iOS μεριά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε ή to 6ρι ή galaxy s6 (αν ήσουν χρήστης άλλου κινητού θα σου πρότεινα NOTE 4,όμως είναι τεράστια διάφορα από τις 3.5 στις 5.7 ίντσες)

galaxy s6 εαν διαθετεις τα χρηματα.Πραγματικη εμπειρια smartphone με τα πιο δυνατα χαρακτηριστικα σε ολα τα επιπεδα.

Μιλας απο εμπερια προσωπικη ή απο φιλους?

Κατά γεννική ομολογία παρόλο που λόγω τιμής δεν το έχουν πολλοί είναι ως τώρα η καλύτερη συσκευή του 15 αφού η σάμμυ έκανε τομές.

Eγω εχω Note 4.Με 2κ αναλυση στις 5.7 ιντσες.Aπλα...ΤΕΡΑΣ σε ολα.

Εαν κρινω το οτι το s6 εχει την ιδια αναλυση σε λιγοτερες ιντσες(λιγοτερους πορους),και εναν exynos 7420 octa στα 2,1 Ghz...5 mp μπροστινη καμερα και 16 mp τελευταιας καινοτομιας και τεχνολογιας ολα...νομιζω αυτα απο μονα τους λενε πολλα.Στο νετ εχει παμπολα reviews.Ενα να δεις θα καταλαβεις γιατι μιλαμε.Ποιοτητα;ασυγκριτη.Μεταλλο και γυαλι.

Lolipop 5.0.1 με οτι πιο smooth εχει βγει ποτε απαλλαγμενο απο lags κλπ...Το εχω στο Note 4.Μεγαλη διαφορα απο το Kit kat 4,4,4.

Εσυ κρινεις βεβαια εσυ πληρωνεις.Εγω σου λεω οτι σε αυτες τις ιντσες θα το απολαυσεις.

Εαν ομως εισαι για τηλεφωνο μονο και sms παρε Iphone.

Εγω στα θετικοτατα παντα της Samsung θεωρω το SAR που ειναι το πιο χαμηλο απο ολους.

0,3 Ηead.

0.4 Body.

Μιλαμε για ποιοτητα...

Για θεμα μπαταριας αυτα τα θεωρω αστεια...ΟΤΑΝ θελεις επιδοσεις και εισαι ολη μερα στο ιντερνετ μην περιμενεις απο κανενα κινητο να σου βγαλει 24ωρο!Απλα ΔΕΝ γινεται.

Εαν θελεις να εχεις μπαταρια βαλτο στην λειτουργια εξοικονομησης και τελειωσες.Επιδοσεις και μπαταρια στα σημερινα δεδομενα δεν πανε μαζι.

Εαν κρινω το οτι το s6 εχει την ιδια αναλυση σε λιγοτερες ιντσες(λιγοτερους πορους),και εναν exynos 7420 octa στα 2,1 Ghz...5 mp μπροστινη καμερα και 16 mp τελευταιας καινοτομιας και τεχνολογιας ολα...νομιζω αυτα απο μονα τους λενε πολλα.Στο νετ εχει παμπολα reviews.Ενα να δεις θα καταλαβεις γιατι μιλαμε.Ποιοτητα;ασυγκριτη.Μεταλλο και γυαλι.

Lolipop 5.0.1 με οτι πιο smooth εχει βγει ποτε απαλλαγμενο απο lags κλπ...Το εχω στο Note 4.Μεγαλη διαφορα απο το Kit kat 4,4,4.

Εσυ κρινεις βεβαια εσυ πληρωνεις.Εγω σου λεω οτι σε αυτες τις ιντσες θα το απολαυσεις.

Εγω στα θετικοτατα παντα της Samsung θεωρω το SAR που ειναι το πιο χαμηλο απο ολους.

0,3 Ηead.

0.4 Body.

Μιλαμε για ποιοτητα...

Για θεμα μπαταριας αυτα τα θεωρω αστεια...ΟΤΑΝ θελεις επιδοσεις και εισαι ολη μερα στο ιντερνετ μην περιμενεις απο κανενα κινητο να σου βγαλει 24ωρο!Απλα ΔΕΝ γινεται.

Εαν θελεις να εχεις μπαταρια βαλτο στην λειτουργια εξοικονομησης και τελειωσες.Επιδοσεις και μπαταρια στα σημερινα δεδομενα δεν πανε μαζι.

Για τηλέφωνα και sms μόνο αμαρτία είναι! :)

Γιατι κανει κατι παραπανω; :-D

Εντάξει κάτι κάνει, καθένας με τις ανάγκες του και την τσέπη του όμως :)

(Για μένα προσωπικά για τη χρήση που κάνω κανένα κινητό δεν αξίζει 600 και 700€, οι συσκευές έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ πλέον που με 200-300€ κάνεις τα πάντα)

Όσον αφορά τη μπαταρία το s6 με βαριά και συχνή χρήση (μπόλικο 4g και αρκετή χρήση της οθόνης) με το ζόρι σου βγάζει μέχρι τις 5 το απόγευμα αν η μέρα σου ξεκινάει 7 το πρωί. Το ίδιο και το i6.βεβαια το s6 φορτίζει δαιμονισμενα γρήγορα αλλά αν δεν έχεις ρεύμα κοντά σου κινδυνεύεις να σου πεθάνει κάποια στιγμή που το χρειάζεσαι

• Like 1

0,3 Ηead.

0.4 Body.

Μιλαμε για ποιοτητα...

Και εγω αυτο πιστευω οτι απο τη στιγμή που θα παρεις τετοιο κινητο η αυτονομια εξ ορισμου ειναι στα μειον. Πηγα στα public και ειδα το note αλλα και το s6 απο ενα γνωστο μου που το πηρε σε ασπρο χρωμα. Μιλαμε επαθα με το s με το που το πιανεις η αισθηση που σου αφηνει φοβερη αλλα και το note 4 ιντως κτηνος. Κατι μου λεει οτι θα δυσκολευτω να διαλεξω.....:)

Και εγω αυτο πιστευω οτι απο τη στιγμή που θα παρεις τετοιο κινητο η αυτονομια εξ ορισμου ειναι στα μειον. Πηγα στα public και ειδα το note αλλα και το s6 απο ενα γνωστο μου που το πηρε σε ασπρο χρωμα. Μιλαμε επαθα με το s με το που το πιανεις η αισθηση που σου αφηνει φοβερη αλλα και το note 4 ιντως κτηνος. Κατι μου λεει οτι θα δυσκολευτω να διαλεξω..... :)

Το note 4 το παιρνεις για την οθοναρα του,το δερματακι του,την φοβερη αισθηση στα χερια σου(τι να λεμε τωρα)...το πενακι με τις φοβερες λειτουργιες(αρκει να αξιοποιουνται οπως κανω εγω),και το αλουμινιο πλαισιο...ειναι ΕΝΑ πακετο που δεν μπορεις να το ξεχωρισεις.Στιβαρο,δυνατο!Υποψιν οτι εγω εχω το 910c octa 64 bit exynos.Για ελληνικης εισαγωγης 910F ας πει οποιος το εχει...

Eαν εχεις θεμα με τις ιντσες(μεγαλο το Note)πας επισης για s6 ασυζητητη...εξηγησα πιο πανω...

Το Lolipop ειναι απλα φοβερο.Ευχομαι η 5,1 να ειναι ακομη καλυτερη(αν και δεν βλεπω μειονεκτημα και κολλημα πουθενα).Απλα το αναφερω μεσα στα πλαισια της λογικης αναβαθμισης.Εαν η Samsung μαλιστα ξεκλειδωσει τον octa 64 bit(δεν ξερουμε τιποτε επισημα ακομα),εκει θα ειναι κολαση.Οπως και να εχει μιλαμε για ναυαρχιδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...