Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ότι σου αρέσει, έτσι θα το μάθεις και πιο εύκολα
efo355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εγώ θα έλεγα τίποτα να μη μάθεις. Ξέρεις ήδη δυο ξένες γλώσσες. Άραξε υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή. 1
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ξεκίνησα με Γερμανικά(βγάζω τα αγγλικά) έκανα 3 χρόνια και την τελευταία χρονιά δεν πήγα να γράψω γιατί θα πάτωνα...Για εμένα δεν ήταν τα γερμανικά,βαριά γλώσσα και δεν μου άρεσε. Του χρόνου ξεκινάω Ιταλικά για να έχω και την επιλογή του μεταπτυχιακού και να είναι και κοντά, μεσογειακή γλώσσα, εύκολη όπως το ακούς έτσι γράφεται και σε 3 χρόνια παίρνεις και το πρώτο σου πτυχίο
Keravnoulhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγώ θα έλεγα τίποτα να μη μάθεις. Ξέρεις ήδη δυο ξένες γλώσσες. Άραξε υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή. Είναι κάτι που μου αρέσει.. Γενικα στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να κάνω κάτι.. οι γλώσσες είναι μια από τις αγάπες μου θα ήθελα να δουλέψω ως μεταφραστής ή καθηγητής. Με τα πολλά, γερμανικά θα κάνω. Ευχαριστώ για τις γνώμες όλων σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα