Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη τη παρεα.Εχω σκοπο να κανω μια αναβαθμιση στο pc μου και απο μια 5770 που εχω να περασω  σε μια gtx 760.Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Με το τροφοδοτικο που εχω ( http://members.chello.pl/w.dyszynski/allegro/ATX/gps-500ab_a_3.jpg) μπορω να την βαλω η θα εχω θεμα?Στο συστημα υπαρχει ενας i7 920 @2.66 απειραχτος.

Δημοσ.

To ίδιο τροφοδοτικό είχα κ εγώ πριν πάρω το thermaltake της υπογραφής,αρκετά τίμιο δε λέω 5 χρόνια του είχα πιει το αίμα και ακόμα δουλεύει αλλά δεν θα έβαζα μια τόσο καλή κάρτα πάνω του.

Αν μπορείς πάρε αυτό https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html?keyphrase=smart+se+530

Δημοσ.

ειχα 5850 πανω σε ενα τετοιο..! οποτε, πιστευω οτι ανετα θα σηκωνε την 760. 

ομως, παρ' ολα αυτα... θα συμφωνησω με το νεο τροφοδοτικο..!

Δημοσ.

Πιστευετε οτι εστω για λιγο καιρο μπορει να με καλυψει χωρις oc εννοειτε κλπ.Ισα ισα κανα μηνα να μπορεσω να μαζεψω λεφτα να παρω τροφοδοτικο, ή να μην το ρισκαρω καθολου?

Δημοσ.

το τροφοδοτικό την σηκώνει ΑΝΕΤΑ. 

να ξέρεις ότι η 760 καίει κατα μ.ο. μόνο 10..20watts παραπάνω από την παλιά σου

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια ολους για τις απαντησεις.Ετσι και αλλιως σε λιγο καιρο θα το αλλαξω γιατι θελω να κλοκαρω και τον επεξεργαστη αλλα δεν εχω να τα δωσω ολα μαζεμενα τωρα οποτε θα παει κοματι κοματι.

• Like 1
Δημοσ.

υπ' οψιν, οτι τα Chieftec μπορει να μην ειναι first class PSU, οπως ειναι πχ τα Seasonic, αλλα δεν ειναι και κινεζιες του κιλου, οπως κατι Deer, Force κλπ...!!!  

δλδ, θελω να πω, μην τρελενεσαι κιολας...!! μια χαρα θα δουλεψει την 760, αλλα και την 770 ακομα..! 

αλλα, με την πρωτη ευκαιρια, οποτε μπορεσεις, χτυπα ενα καλο 80+ τροφοδοτικο, ωστε να εχεις και ποιοτητα ρευματος αλλα και υψηλη αποδοτικοτητα...!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...