Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα ο τεχνικος που το ανοιξε ειναι του service της LG στην Πατρα,  το ανοιξε γιατι αν ηταν κατι απλο μπορουσε να το φτιαξει αυτος ,  αν ειναι κατι πιο δυσκολο και θελει ανταλακτικο το στελνει Αθηνα στην procordia.

ασε και το αλλο ,  οταν παω το κινητο στο service εδω Πατρα και μετα απο μια μετα μιλαω με τον τεχνικο ,  μου λεει ανοιξα το κινητο και εχω διαπιστωσει προβλημα στη φορτιση της συσκευης ... και θα παει στην Αθηνα στην procordia για ελεγχο και επισκευη και θα κανει  5 εργασιμες μερες...

και στην Αθηνα οι μαγκες βρισκουν το κινητο οτι ειναι  σπασμενο,    μα καλα   ο τεχνικος εδω στην Πατρα που το ανοιξε,  στραβος ειναι ?   δεν ειδε αν ειναι σπασμενο  η οχι ??     Να μου πει  " ρε φιλε το κινητο ειναι σπασμενο , δεν στο καλυπτω ! "   οι αλλοι πανω στην procordia το ειδαν .....

Γιατι και στην Πατρα επισημο service της LG ειναι ,  δεν ειναι κανα μαγαζακι της πλακας  ....

οποτε μη τρελαθουμε τελειως,   κατι βρωμαει εδω..... !!

είσαι σίγουρος οτι είναι επίσημο?εγώ ξέρω οτι το επίσημο είναι η procordia και αν μίλαγες με lg θα έστελναν κουριερ να παραλάβει να το πάει procordia και να στο επιστρέψει 

Δημοσ.

Στην procordia πηγε το κινητο ,  και πριν λιγο μιλησα με LG  και μου ειπαν  οτι  το κινητο εχει βγει εκτος εγγυησης,  εφοσον η Procordia το εχει βγαλει εκτος ειναι το ιδιο πραγμα για την LG καθως ειναι το επισημο service μας , και με τιποτα δεν μπορει να αλαξει η αποφαση αυτη  και να φτιαχτει δωρεαν το κινητο.

Τωρα μου ειπε αν εσεις θελεται να κανετε καποια καταγελια ειναι δικαιωμα σας ,  αλλα το πορισμα που εχει βγει απο την procordia δεν μπορει με τιποτα να αλαξει ! 

Δημοσ.

καλα αυτο εννοειτε ...  δεν συζητώ κατι τετοιο  ...  το θεμα ειναι θα εχω αποτελεσμα με κατι τετοιο ... εμενα το αποτελεσμα με ενδιαφερει να φτιαχτει η συσκευη  ,  γιατι εχω σκασει 350 ευρω.... καπου κει ειχε τον 9/14 που το πηρα....

στο ΚΕ.Π.ΚΑ  θα κανω...

Δημοσ.

Αν έχει όντως σπασμένη βάση φόρτισης (δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο), τότε έγινε από κακή χρήση και καταγγελία να κάνεις, δεν νομίζω πως θα βγει κάτι. Δεν έχεις κάτι να χάσεις πάντως.

Δημοσ.

Στην procordia πηγε το κινητο ,  και πριν λιγο μιλησα με LG  και μου ειπαν  οτι  το κινητο εχει βγει εκτος εγγυησης,  εφοσον η Procordia το εχει βγαλει εκτος ειναι το ιδιο πραγμα για την LG καθως ειναι το επισημο service μας , και με τιποτα δεν μπορει να αλαξει η αποφαση αυτη  και να φτιαχτει δωρεαν το κινητο.

Τωρα μου ειπε αν εσεις θελεται να κανετε καποια καταγελια ειναι δικαιωμα σας ,  αλλα το πορισμα που εχει βγει απο την procordia δεν μπορει με τιποτα να αλαξει ! 

δεν μιλάω για το μετά αλλά για το αρχικό service

Δημοσ.

δεν μιλάω για το μετά αλλά για το αρχικό service

το αρχικο service εγω Πατρα τι να κανει ??  ειναι για απλα θεματα , δεν εχει ανταλακτικα   , οταν το κινητο ειναι δυσκολη περιπτωση τοτε το στελνει Αθηνα στην procordia , αν ειναι κατι απλο το επισκευαζει εδω....

τωρα αν το αρχικο service εκανε καπια ζημια στο κινητο  ... τι να κανω  εγω...?  στην Procordia λενε βρηκαν σπασιμο........... τελος .. !

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα, το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω αλλα με root συσκευη LG G3. Απο το πρωι μαλωνα γιατι τους λεω οτι πουθενα μεσα στις οδηγιες που εχω για την εγγυηση δεν αναφερει οτι αν γινει παραποιηση του software ακυρωνεται η εγγυηση και μου έλεγαν τα δικά τους εγω εχω κατεβασει ολα τα manual απο την ιστοσελιδα τους εβγαλα και screenshot την ιστοσελιδα και θα κινηθω νομικα.

* Το πρόβλημα ειναι καθαρα στο hardware η καμερα τρεμοπαιζει και η αληθεια ειναι οτι τρεμοπαιζε και πιο πριν αλλα δεν ειχα δευτερο κινητο τηλεφωνο για να μπορέσω να το στείλω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα , εχω μια συσκευη στην procordia , ειναι εντος εγγυηση και εχει θεμα οτι ασπριζει η οθονη..

γνωριζει κανεις τι σημαίνει η παρακατω φωτο ??  εχει φτιαχτει το κινητο  η οχι ...??

post-267113-0-18251700-1444563840_thumb.jpg

Δημοσ.

Σημαίνει ότι έχει βγει κόστος για την επισκευή και περιμένουν να τους πεις αν το αποδέχεσαι ή όχι.

Δημοσ.

πλακα κανεις ... ??

το κινητο εχει εγγυηση,  πως γινετε  αυτο ??   ειναι καινουργιο το κινητο  ! !  ουτε σκονη δεν εχει πανω  ! !

αν υσχιει  κατι τετιο ( που δεν πιστευω )  θα γινει της Τουρκιας .. ! !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...