Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα δυο φορες να την δω αλλα δεν...απο την αλλη βεβαια κοιμηθηκα σαν πουλακι.Θα εδινα ουδετερη αξιολογηση  :P

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθησα δυο φορες να την δω αλλα δεν...απο την αλλη βεβαια κοιμηθηκα σαν πουλακι.Θα εδινα ουδετερη αξιολογηση  :P

Ξαναπροσπάθησε σε λίγα χρόνια :)

• Like 2
Δημοσ.

Θα βελτιωθει η ταινια ? Ειναι σαν το ουισκι ?  :-D

Do not try and bend the spoon, that's impossible. Instead, only try to realize the truth...there is no spoon. Then you will see it is not the spoon that bends, it is only yourself.

• Like 3
Δημοσ.

Βγαίνει το φανγκερλ από μέσα μου και το συγκρατώ με νύχια και με δόντια.

Πρώτον, η ταινία δεν είναι πόλη. Και πόσο μάλλον μια πόλη που είναι δήθεν.

Εννούσε "πολύ δήθεν". Τι να πεις πάλι τώρα.

Και νομίζει, από τον τρόπο που αναφέρθηκε στον τίτλο, ότι γυρίστηκε το 2001.

Δημοσ.

Τεχνη..... δεν μου λεει τιποτα ! Ειναι ακομα μια λεξη με την οποια παιζει ο κοσμακης.

Η ταινια ΕΙΝΑΙ δηθεν! Εκανα υπομονη 80 λεπτα. Απλα χασιμο χρονου. Μονο αν με πληρωναν θα εβλεπα κατι τετοιες ταινιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεχνη..... δεν μου λεει τιποτα ! Ειναι ακομα μια λεξη με την οποια παιζει ο κοσμακης.

Η ταινια ΕΙΝΑΙ δηθεν! Εκανα υπομονη 80 λεπτα. Απλα χασιμο χρονου. Μονο αν με πληρωναν θα εβλεπα κατι τετοιες ταινιες.

Η γνώμη σου έχει το βάρος της (δια 2 αφού είδες μόνο τα 80') και η γνώμη σύσσωμου του κινηματογραφικού κόσμου τα τελευταία 47 χρόνια έχει το δικό της. No problem! Γούστα είν' αυτά. Το δικό σου πάντως είναι πολύ ξεχωριστό!

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 19
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναπροσπάθησε σε λίγα χρόνια :)

H αληθεια ειναι οτι οσο πιο μικρος ειναι ο ανθρωπος τοσο πιο πολυ κοιμαται. :D

Η ταινια με νυσταξε πολυ στην αρχη. Η αληθεια ειναι πως αν εισαι κουρασμενος και νυσταζεις τραβας πολυ ζορι να αντεξεις. Το 2 το εχω καταφερει, ειναι πιο ελαφρυ.

Ειναι γενικα ταινια σταθμος απλα δεν την εχω δει ολοκληρωμενη γιατι ο Γιοχαν Στραους σε συνδιασμο με τα εφφε της εποχης (εκεινη που περπαταει στο δαχτυλιδι κανει ποοοοοοολυ ωρα) δε μου καθησαν καλα. Το μυνημα και το στορι εχει ομως πολυ ενδιαφερον αν καταφερεις να ξεπερασεις την αρχη. Κιουμπρικ στο μεγαλειο του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε εξαντλητικά πληκτική η εν λόγω ταινία; Οκ, είχε φοβερά οπτικά και ακουστικά εφέ για την εποχή της, αυτό δεν υπάρχει κανένας που να μην το αναγνωρίζει. Αλλά ρε φίλε, εάν αφαιρέσουμε τα πληκτικά/μονότονα/επαναλαμβανόμενα μέρη της (όπως, για παράδειγμα, προς το τέλος που για ένα 20λεπτο ο Dullea πέρναγε μέσα από χρώματα - ταχύτητα του φωτός εάν θυμάμαι καλά), τότε δεν μένει ούτε μιάμιση ώρα με ουσία. Αρκετά υπερτιμημένη ταινία.

Κατ' εμέ, ο Κιούμπρικ έδειξε ποιος πραγματικά είναι στο Μπάρυ Λύντον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε εξαντλητικά πληκτική η εν λόγω ταινία; Οκ, είχε φοβερά οπτικά και ακουστικά εφέ για την εποχή της, αυτό δεν υπάρχει κανένας που να μην το αναγνωρίζει. Αλλά ρε φίλε, εάν αφαιρέσουμε τα πληκτικά/μονότονα/επαναλαμβανόμενα μέρη της (όπως, για παράδειγμα, προς το τέλος που για ένα 20λεπτο ο Dullea πέρναγε μέσα από χρώματα - ταχύτητα του φωτός εάν θυμάμαι καλά), τότε δεν μένει ούτε μιάμιση ώρα με ουσία. Αρκετά υπερτιμημένη ταινία.

Κατ' εμέ, ο Κιούμπρικ έδειξε ποιος πραγματικά είναι στο Μπάρυ Λύντον.

Σορυ κιολας αλλα αμα σου αρεσει ο κάπτεν τζακ πως να σου αρεσει ο Κιούμπρικ δεν γινεται πως να το κανουμε

Και πολυ ειδες congrats!!

ακομα και η ελληνική γλώσσα ειναι λίγη να περιγράψει αυτο το έπος που σε ταξιδεύει απο την απαρχή του ανθρώπου μεχρι τα πέρατα του σύμπαντος (αντε μεχρι το Δια μη το παρακάνω )

Δημοσ.

Σορυ κιολας αλλα αμα σου αρεσει ο κάπτεν τζακ πως να σου αρεσει ο Κιούμπρικ δεν γινεται πως να το κανουμε

Δεν είπα πουθενά ότι δεν μου αρέσει ο Κιούμπρικ. Ειδικά το Μπάρυ Λύντον το θεωρώ μία από τις καλύτερες ταινίες ever. Απλά, το 2001 είναι πληκτικό σε αρκετά σημεία, τι να κάνουμε.

Δημοσ.

Υπολογίστε και την ήλικία της. Όταν κάποιος έχει συνηθίσει στα σύγχρονα εφέ και έχει συνδιάσει κιόλας το sci-fi genre με εντυπωσιακά εφέ και περιμένει από αυτά να κάνουν όλη τη δουλειά λογικό είναι να ξενερώνει. Το αν μας αρέσει κάτι έχει να κάνει με το τι συναίσθημα μας προκαλεί πανω απόλα (ή δε μας προκαλεί :P ). 

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου φαίνεται περίεργο να βρήκες πληκτική την οδύσσεια αλλά να μην καραβαρέθηκες στο μπάρυ λίντον...

Κι όμως. :P Και για να σας δείξω ακριβώς τι εννοώ, σε αυτή τη σκηνή βλέπουμε επί 9 λεπτά το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δίχως ουσία, νόημα κτλ. Και δεν είναι η μοναδική τέτοιου είδους σκηνή της ταινίας. Στο Μπάρυ Λύντον ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχουν τόσο... ανούσια/επαναλαμβανόμενα/πληκτικά μέρη. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...