Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν συνδεσω σε 1 pc το 1 τροφοδωτικό στην μητρική και σε 1 σκληρό και ένα 2ο σε 4 σκληρούς δίσκους συνδεδεμένους στον ίδιο υπολογιστή θα λειτουργήσει?

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό με τους σκληρούς δεν έχει πρόβλημα να λειτουργήσει με τόσο μικρό φορτίο (που λογικά δεν έχει) θα δουλέψει μια χαρά. Γιατί όμως να κάνεις κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Εχω την υποψία οτι το τροφοδωτικό στο σέρβερ μου είναι έτοιμο να τα τινάξει και δέν έχω ίδιο εφεδρικό..θα παραγείλω μόλις βρώ ο κατάληλο..

Μέχρι τότε άν τα τινάξει (άμεσα σήμερα άυριο) θέλω να έχω έτοιμη την πατέντα μέχρι να πάρω καινούριο..

Δημοσ.

μα ετσι δεν θα σωσεις την κατασταση..κανε υπομονη μεχρι να παρεις τροφοδοτικο  ειναι η πιο ρεαλιστικη λυση.

Δημοσ.

Δέν θέλω να μείνει κλειστός ο σέρβερ.Η λύση θα είναι προσωρινή.Ελπίζω να μήν τα τινάξει σύντομα..

Επι την ευκαιρία τι τροφοδοτικό θα μου προτείνατε?

Ο σέρβερ έχει 5 σκληρούς μητρική κτλ δέν έχει κάρτα γραφικών θέλω να έχει μακρυά καλώδια

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν συνδεσω σε 1 pc το 1 τροφοδωτικό στην μητρική και σε 1 σκληρό και ένα 2ο σε 4 σκληρούς δίσκους συνδεδεμένους στον ίδιο υπολογιστή θα λειτουργήσει?

θα δουλεψει κανονικα.

Δημοσ.

Εχεις σκεφτει οτι αν τα "τιναξει" οπως λες μπορει να παρει και αλλα πραγματα μαζι του? Μην παιζεις με τη φωτια.

Δημοσ.

Το διαισθάνομαι

Μπορει να είναι και μιά χαρα ποιο πολύ εγκυκλοπεδικά ρώτησα αλλά και για να ξέρω άν τυχεικάτι και δέν έχω τροφοδοτικό συγκεκριμένο..

Απο τα απλά έχω αρκετά

Δημοσ.

η διαισθηση ειναι τελειως ανακριβεις σε θεματα τεχνολογιας / ηλεκτρονικων :)

αν δεν εχεις συμπτωματα με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο , θα σου ελεγα να ηρεμισεις λιγο..

ποσα χρονια το εχεις?

τι μαρκα ειναι , μοντελο , watt?

επισης τι χρηση εχει γινει στο συγκεκριμενο?

ηταν στον server παντα ? 24/7?

Δημοσ.

Για να δουλέψει θες μόνο να ενώσεις τα δυο πρασινα απο τα δυο 24πιν των τροφοδοτικών. Η να πάρεις έτοιμο αντάπτορα ;)

cpa-167.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...