GianniSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τώρα σοβαρά επιμένετε πως το 2 είναι καλύτερο από το 3; είμαι νέος ακόμα ρε παιδιά για να καραφλιάσω!!!
dali13gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Φυσικά και έχουν σχέση. Όσο μεγαλύτερη η ανάλυση, τόσο μεγαλύτερη η ανάλυση των γραφικών στοιχείων του λειτουργικού και τόσο μεγαλύτερο όγκο πιάνουν τα αρχεία τους. Ένα εικονίδιο σε HD ανάλυση δεν έχει το ίδιο μέγεθος με ένα φτιαγμένο για QHD. Άρα το λειτουργικό απευθείας καταλαμβάνει περισσότερη μνήμη στη RAM.
GianniSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Φυσικά και έχουν σχέση. Όσο μεγαλύτερη η ανάλυση, τόσο μεγαλύτερη η ανάλυση των γραφικών στοιχείων του λειτουργικού και τόσο μεγαλύτερο όγκο πιάνουν τα αρχεία τους. Ένα εικονίδιο σε HD ανάλυση δεν έχει το ίδιο μέγεθος με ένα φτιαγμένο για QHD. Άρα το λειτουργικό απευθείας καταλαμβάνει περισσότερη μνήμη στη RAM. Τότε ρε μπαγάσα γιατί στην σύγκριση των 2 εκδόσεων του G3 η διαφορά είναι μόλις 4-5% σε απόδοση; Site: Σύγκριση
dali13gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλό είναι να μάθουμε τα βασικά πριν σχολιάσουμε. Τι σχέση έχει το μέγεθος της RAM με την απόδοση του επεξεργαστή και μου παρουσιάζεις benchmarks; Όταν, όμως, το ένα γεμίζει πιο γρήγορα την RAM γιατί έχει 2GB, τότε θα κλείνουν και πιο συχνά οι εφαρμογές στο background ή επειδή το android γενικά, έχει πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης, θα σέρνεται επειδή δεν έχει αρκετή διαθέσιμη RAM. Αν είναι δυνατόν να συζητάμε αν είναι προτιμότερη 3GB RAM αντί για 2GB. 1
GianniSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλό είναι να μάθουμε τα βασικά πριν σχολιάσουμε. Τι σχέση έχει το μέγεθος της RAM με την απόδοση του επεξεργαστή και μου παρουσιάζεις benchmarks; Όταν, όμως, το ένα γεμίζει πιο γρήγορα την RAM γιατί έχει 2GB, τότε θα κλείνουν και πιο συχνά οι εφαρμογές στο background ή επειδή το android γενικά, έχει πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης, θα σέρνεται επειδή δεν έχει αρκετή διαθέσιμη RAM. Αν είναι δυνατόν να συζητάμε αν είναι προτιμότερη 3GB RAM αντί για 2GB. Τα benchmarks δείχνουν την διαφορά απόδοσης αγόρι μου, και αυτή είναι μόνο στο multitusking, και φαίνεται πολύ μικρή. Τα 32 αξίζουν πολύ περισσότερο από 3 ραμ. Αυτή είναι η αλήθεια αυτό λένε και στο XDA.
dali13gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Άντε καλά, ό,τι πεις. Επίσης η οικειότητα από που κι ως που;
GianniSM Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Άντε καλά, ό,τι πεις. Επίσης η οικειότητα από που κι ως που; Δεν είναι ότι πω αγόρι μου, υπάρχουν μετρήσεις. Την άποψη μου την στηρίζω σε δεδομένα, και όχι επειδή έτσι μου φαίνεται ή νομίζω κλπ.
MrLifeguard Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν είναι ότι πω αγόρι μου, υπάρχουν μετρήσεις. Την άποψη μου την στηρίζω σε δεδομένα, και όχι επειδή έτσι μου φαίνεται ή νομίζω κλπ. Σου εγραψα και σε αλλο σχετικο post και βλεπω οτι και σ'αυτο τα ιδια λες! Το οτι εσυ υποστηριζεις την συσκευη σου δεν σημαινει οτι ετσι εχουν τα πραγματα! Ειχα το G2,αγορασα το G3 και ξαναεπεστρεψα στο G2! Αν καποιος θελει καλυτερη καμερα και μεγεθος οθονης τοτε παει στο G3!Σ'ολα τα αλλα υπερεχει το G2,με εμφανη διαφορα!Ως και η οθονη του δειχνει καλυτερη στο ματι απ'του G3...Overall ειναι καλυτερη συσκευη το G2,οτι και να λες εσυ.Ηταν αποτυχημενη η αναβαθμιση ναυαρχιδας,οταν βελτιωνεις καποια σημεια και σ'αλλα αντι τουλαχιστον να μεινεις στα ιδια,τα καταφερνεις ακομα χειροτερα!!!
kostas8080 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν είναι ότι πω αγόρι μου, υπάρχουν μετρήσεις. Την άποψη μου την στηρίζω σε δεδομένα, και όχι επειδή έτσι μου φαίνεται ή νομίζω κλπ. Μόνο που μιλας με βάση τα benchmarks αγόρι μου εντάξει το έκαψες δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα άλλο
GianniSM Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μόνο που μιλας με βάση τα benchmarks αγόρι μου εντάξει το έκαψες δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα άλλο Ενώ εσύ μιλάς βάση τι;
Chris_85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σταμάτα να τρολλάρεις/σπαμμάρεις όμως, έχεις κουράσει.
kostas8080 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ενώ εσύ μιλάς βάση τι; Με βάση την εμπειρία χρήσης, βαλτα τα κινητά δίπλα δίπλα και άνοιξε εφαρμογές ταυτόχρονα και θα καταλάβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα