LinuxFan Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλησπέρα.Έχω το LG G2 και αναρωτιέμαι εάν αξίζει να το πουλήσω και να πάρω το G3.Είχε ποτε κανεις και τα δυο να μου εξήγηση τις σημαντικές διαφορες και αν αξίζει η διαφορα για καθημερινή χρήση?Ευχαριστώ!
VyronPeristeri Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ως κατοχος του g3 θα σου ελεγα οτι δεν χρειαζεται να αλλαξεις το g2 σου για το g3. Η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στην αναλυση της οθονης που στην πραξη δεν θα δεις διαφορα αλλα η οθονη του g3 θα σου τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια. Η δευτερη διαφορα ειναι οτι το g3 εχει καποια μικρα lag που σε nova launcher λυνονται και γινεται και ποιο ωραιο το κινητο. Αυτην την στιγμη αν ειχα να διαλεξω αναμεσα στα 2 το g2 διαλεγα 3
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 G2 λόγω αυτονομίας. Οι διαφορές τους κατα τα άλλα είναι λίγες 1
TheLordOne Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αν το πουλησεις σε καλη τιμη και δεν βαλεις πολλα για να παρεις το G3 κανε το.. αλλιως δεν εχει νοημα.
Grey29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αν το πουλησεις σε καλη τιμη και δεν βαλεις πολλα για να παρεις το G3 κανε το.. αλλιως δεν εχει νοημα. Θα συμφωνήσω απόλυτα!
GianniSM Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μικρές διαφορές ε; μεγαλύτερη οθόνη και πολύ πιο ξεκούραστη, με διαφορά απείρως καλύτερη κάμερα με SD σλοτ και αποσπομενη μπαταρία μικρά τα λέμε;
jimmis1974 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εγω απο G2 πηγα σε G3 , μετα απο πολυ σκεψη..... Τελικα δεν το μετανιωσα καθολου , αξιξε με τα χιλια η αλλαγη ! Οντος η οθονη ειναι πολυ πιο ξεκουραστη , ναι μεν φενετε λιγο πιο <ξεθωριασμενη> σε σχεση με του g2 αλλα ειναι πολυ καλη και πιο ανετη στο ματι.... Μονο η διαφορα στην καμερα αξιζει , ειναι τουμπανο η καμερα του G3 δεν ζηταω κατι καλυτερο !!!! + οτι περνει καρτα μνημης μου ελυσε τα χερια ..... γιατι οταν ειχα παρει το G2 16GB ηταν πολυ τσουχτερη η τιμη του G2 32GB ! Σιγουρα καλυτερη μπαταρια το G2 , αλλα προς ebay μερια υπαρχει η gold στα 3800mah και η 7500mah με το extra πισω καπακι.... !
vrwmiaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μικρές διαφορές ε; μεγαλύτερη οθόνη και πολύ πιο ξεκούραστη, με διαφορά απείρως καλύτερη κάμερα με SD σλοτ και αποσπομενη μπαταρία μικρά τα λέμε; Ξέχασες να αναφέρεις ότι με 15 λεπτά, και πολύ ίσως να έβαλα, παιχνιδιού σε πετάει έξω και πέφτει η φωτεινότητα για να μην καεί 1
GianniSM Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ξέχασες να αναφέρεις ότι με 15 λεπτά, και πολύ ίσως να έβαλα, παιχνιδιού σε πετάει έξω και πέφτει η φωτεινότητα για να μην καεί Εμένα δεν με πέταξε ποτέ από παιχνίδι. Ούτε τα παιδιά μου. Το θέμα της θερμοκρασίας σε βαριές εφαρμογές ή 2κ βίντεο ΟΛΑ τα κινητά το έχουν. Το G3 δεν αποτελεί εξαίρεση.
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η αλλαγή δεν αξίζει γιατί το g2 είναι ακόμα εξαιρετικό τηλέφωνο. Ωστόσο το g3 είναι αναμφίβολα καλύτερο.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εμένα δεν με πέταξε ποτέ από παιχνίδι. Ούτε τα παιδιά μου. Το θέμα της θερμοκρασίας σε βαριές εφαρμογές ή 2κ βίντεο ΟΛΑ τα κινητά το έχουν. Το G3 δεν αποτελεί εξαίρεση. λαθος κανεις και λες ψεματα,για παιξε RR3 και τα λεμε
kostas8080 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μικρές διαφορές ε; μεγαλύτερη οθόνη και πολύ πιο ξεκούραστη, με διαφορά απείρως καλύτερη κάμερα με SD σλοτ και αποσπομενη μπαταρία μικρά τα λέμε; Ναι μικρά είναι... δεν τα χρειάζονται αυτά όλοι οι άνθρωποι οπότε είναι αχρηστα... πολύ καλύτερο το g2 (τι χρειάζεται πλέον σε ένα smartphone; Μπαταρία και ταχύτητα, το g2 τα έχει και τα δύο, σε βλέπω να αναφερεσαι συνέχεια σε όλα τα post στο lg g3, δεν έχει νόημα......) 1
GianniSM Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ναι μικρά είναι... δεν τα χρειάζονται αυτά όλοι οι άνθρωποι οπότε είναι αχρηστα... πολύ καλύτερο το g2 (τι χρειάζεται πλέον σε ένα smartphone; Μπαταρία και ταχύτητα, το g2 τα έχει και τα δύο, σε βλέπω να αναφερεσαι συνέχεια σε όλα τα post στο lg g3, δεν έχει νόημα......) Εγώ βλέπω να λες πράγματα που δεν στέκουν. ΕΣΕΝΑ μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη άλλους τους ενδιαφέρει. ΕΣΕΝΑ μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η καλή κάμερα άλλους τους ενδιαφέρει. Μπορεί ΕΣΕΝΑ να μην σε ενδιαφέρει το SD slot άλλους να τους ενδιαφέρει. Από κει και πέρα αναφέρθηκα στο G3 σε μάντεψε τι θέμα. Για το G3!!! λαθος κανεις και λες ψεματα,για παιξε RR3 και τα λεμε Εσύ λες ψέματα. Ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου δεν είναι;
kostas8080 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγώ βλέπω να λες πράγματα που δεν στέκουν. ΕΣΕΝΑ μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη άλλους τους ενδιαφέρει. ΕΣΕΝΑ μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η καλή κάμερα άλλους τους ενδιαφέρει. Μπορεί ΕΣΕΝΑ να μην σε ενδιαφέρει το SD slot άλλους να τους ενδιαφέρει. Από κει και πέρα αναφέρθηκα στο G3 σε μάντεψε τι θέμα. Για το G3!!! Εσύ λες ψέματα. Ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου δεν είναι; Παντού μιλάς για το g3 όχι μόνο εδώ... Και είναι αποδεδειγμενο ότι το g2 είναι πιο πετυχημένο, ακόμα και σήμερα 2
dali13gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι overall το G2 είναι καλύτερη σαν συσκευή, πολύ πιο ισορροπημένη από το G3 το οποίο υπερτερεί σε ανάλυση μεν αλλά υστερεί σε φωτεινότητα δε, παίρνει SD αλλά έχει αρκετά χειρότερη αυτονομία, μπορεί να έχει καλύτερη κάμερα αλλά και του G2 δεν είναι για πέταμα. Πρόσφατα ήμουν ανάμεσα στα δυο για αγορά και σκεφτόμουν αν για τα παραπάνω αξίζει να δώσω τα 60€ επιπλέον για το G3 αλλά πάλι κατέληξα να πάρω για δεύτερη φορά το G2. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα