kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γεια χαρά σε ολους θέλω λίγο τις γνώμες σας για το συγκεκριμένο monitor είναι καλό αξίζει;το βρήκα στα 140€ μεταχειρισμένο σε πολύ καλη κατασταση και μέσα στην εγγύηση....αυτή την στιγμή έχω ενα tv monitor 27" lg m2762dp το αλλαζω κύριος γτ την βαρεθηκα και έχω συχαθει τα τεράστια πλαίσια της και επίσης έλεγα να πάω τώρα σε ενα 23" μόνιτορ έτσι ώστε αργότερα μέσα στο καλοκαιράκι να μπορέσω να πάρω άλλο ενα ίδιο για να δουλεύω με δυο οθόνες το θέμα ειναι οτι η συγκεκριμένη προτεινετε για τέτοιο πράγμα ή έχει μεγαλουτσικα πλαίσια; Γενικά πείτε μου τις εντυπώσεις σας για το μόνιτορ και τις απόψεις σας αν την έχει δοκιμάσει κανεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edit:θα χρεισημοποιειτε σε αρκετό gamimg και αρκετές ταινίες.
tomasss Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Την έχω από τον περασμένο Ιούνιο. Αρκετά καλή. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ψεγάδι. Ίσως το ότι δεν έχει ψηφιακό καλώδιο σύνδεσης με την αρχική συσκευασία, παρά μόνο ένα VGA. Επίσης το ότι δεν υποστηρίζει HDMI , αλλά DISPLAYPORT που είναι καλύτερο, θα σε αναγκάσει να πάρεις κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/valueline-vlcp37400b200-mini-displayport-displayport-cable-2m-black-p-PER.754689 . Την είχα πάρει 180 ευρώ με 6 άτοκες.
musicbill Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Κάνεις εξαιρετική επιλογή με πολύ καλό κόστος, έχει πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Η οθόνη έχει μέσα displayport καλώδιο, δεν θα χρειαστεί έξτρα αγορά. What's in the box? Monitor, Stand, power cable, VGA cable,DisplayPort cable, USB cable, Quick startguide, drivers and documentations.
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ωραία χαίρομαι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.ειδη την έκλεισαν απτό παλικάρι και αν και.μεταχειρισμένη είναι αψεγάδιαστη και με 2 χρόνια υπόλοιπο στην εγγύηση οποτε την περιμένω πως και πως μιας και παει καιρός απτό τελευταιο καθαρό.monitor που ειχα.
tomasss Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ναι έκανα λάθος , έχει DISPLAYPORT αλλά κανονικού μεγέθους. Εμένα όμως η 7770 έχει miniDISPLAYPORT και αναγκαστικά αγόρασα άλλο καλώδιο. Αναλόγως της κάρτας γραφικών λοιπόν.
musicbill Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Επειδή έκανα και ένα review για την οθόνη ελπίζω να βοηθήσει κάποιους περισσότερο στην επιλογή της. 3
tomasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ωραία παρουσίαση. Αν μπορούσες να εξηγήσεις λίγο τί ρυθμίσεις έκανες για να την κάνεις ιδιαίτερα ξεκούραστη, θα ήσουν πλήρης. Και το λέω αυτό, γιατί παραείναι λαμπερή και κουράζει κάπως. Φωτεινότητα πόσο και αντίθεση πόσο λοιπόν;
musicbill Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αυτό που βλέπεις οφείλετε περισσότερο στη λήψη από την κάμερα, ως ρυθμίσεις για χρήση είχα 34 Brightness και 75 Contrast με custom profile 93, 96, 99
tomasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 δλδ εγώ με 60 και 70 είμαι λίγο ψηλα ε; και τί εννοείς custom profile 93, 96, 99 ; τις έκανα τις ρυθμίσεις που λες, αλλά με Standard προφιλ και 50 70 φωτεινότητα αντίθεση φένεται καλύτερα. Με τί πρότυπο - δείκτη έκανες το δικό σου καλιμπαρισμα; μήπως κάποιο software?
musicbill Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 κοίταξε, παίζει μεγάλο ρόλο ο φωτισμός του περιβάλλοντος και η ευαισθησία των ματιών. Yπάρχουν αρκετά προγράμματα και hardware για καλιμπράρισμα, κάθε οθόνη είναι διαφορετική και δεν υπάρχουν universal settings, για αυτό και δεν είσαι ικανοποιημένος με τα δικά μου.
ApSiMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Τέλεια παρουσίαση και την κατάλληλη στιγμή αγαπητέ! Για πολύωρη δουλειά γραφείου (κώδικας κατά βάση, word, powerpoints, reading etc) την προτείνεις δηλαδή? Επίσης αν μπορείς να ελέγξεις κάτι: Μπορώ να έχω 2 πηγές ταυτόχρονα συνεδεμένες και να επιλέγω ποια από τις 2 θα δείχνει? (laptop & desktop) Edit: Βρήκα εικόνες από το OSD του και μπορείς να επιλέξεις το source. Έχω όμως και άλλη ερώτηση: διάβασα σε ένα review ότι παίζει σε BGR αρχιτεκτονική και όχι RGB με αποτέλεσμα στα mac που δεν έχουν το clear type των windows να μην έχει ευανάγνωστα κείμενα. Παίζει όντως κάτι τέτοιο? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2015 από ApSiMan
musicbill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τέλεια παρουσίαση και την κατάλληλη στιγμή αγαπητέ! Για πολύωρη δουλειά γραφείου (κώδικας κατά βάση, word, powerpoints, reading etc) την προτείνεις δηλαδή? Επίσης αν μπορείς να ελέγξεις κάτι: Μπορώ να έχω 2 πηγές ταυτόχρονα συνεδεμένες και να επιλέγω ποια από τις 2 θα δείχνει? (laptop & desktop) Edit: Βρήκα εικόνες από το OSD του και μπορείς να επιλέξεις το source. Έχω όμως και άλλη ερώτηση: διάβασα σε ένα review ότι παίζει σε BGR αρχιτεκτονική και όχι RGB με αποτέλεσμα στα mac που δεν έχουν το clear type των windows να μην έχει ευανάγνωστα κείμενα. Παίζει όντως κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ ! Όντως, μπορείς να έχεις πολλαπλές πηγές και απλά αλλάζεις το source οπό το menu. Σχετικά με το BGR πρέπει να ισχύει διότι είχα διαβάσει και εγώ κάποιες αναφορές, νομίζω στο hardocp, πλέον έχω την u2515h οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω 100%. Για χρήση εντατικού διαβάσματος/γραψίματος σε αυτή την τιμολόγηση είναι από τις καλύτερες, ξεχωρίζει αρκετά λόγο flicker free.
ApSiMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 I see. Μάλλον θα πάω για την 2414 που δεν έχει το θέμα με το BGR & RGB. Η u2515h πρέπει να είναι πολύ δυνατή (με πρήζει ένας συνάδελφος να μην κάνω τσιγκουνιές και να πάρω την 2515...)
XMorsX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 I see. Μάλλον θα πάω για την 2414 που δεν έχει το θέμα με το BGR & RGB. Η u2515h πρέπει να είναι πολύ δυνατή (με πρήζει ένας συνάδελφος να μην κάνω τσιγκουνιές και να πάρω την 2515...) Προτίμησε την s2415h. Έχει την πιο καθαρή εικόνα και ζωντανά χρώματα σε σχέση με τις παραπάνω, κυρίως λόγω του glossy coating της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα