Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους τους φίλους του forum,

Αυτή τη στιγμη ειμαι κάτοχος ενός Honda Jazz 2nd gen, καθώς και ενός Honda civic sedan 1.8 που ανήκει στην οικογένεια. Κοιτώντας σε αγγελίες και γενικά στο internet, μου εχει καρφωθεί στο μυαλό το Τέρας της Honda (δεν μιλώ για type r), το civic VTI που έβγαινε παλιότερα. Για όσους δεν γνωρίζουν ειναι 1.600 κυβικά και αποδίδει 160 άλογα, ολα ατμοσφαιρικά!

Το ερώτημα ειναι: αξίζει πλέον ενα αυτοκίνητο τοσο παλιο για αγορά ετσι ώστε να σε κανει να αφήσεις το πιο σύγχρονο (στη συγκεκριμένη περίπτωση το jazz);

Ως γνήσιος Hondaκιας, εγω πιστεύω πως αξίζει, παρόλο που εχει τα χρόνια του και φυσικά τα χιλιόμετρα του γιατι μιλάμε για μεταχειρισμένο αυτοκινητο!

Απλά θα ήθελα να μάθω τις δικές σας γνώμες πανω σε αυτο και το αν αξίζει να αγοράσεις ενα παλιο μεταχειρισμένο αυτοκινητο και να αφήσεις ενα καινούριο...

Ευχαριστώ! :)

• Like 1
Δημοσ.

Εχει φιλος το vti και πραγματικα ειναι απολαυση το αμαξι.Απο service ξερω οτι δεν ζηταει σχεδον τπτ και ειναι αξιοπιστο ΑΛΛΑ την βενζινη την πινει σαν νερο αν το ανοιγεις.Το δευτερο θεμα ειναι οτι παρα πολυ δυσκολα θα βρεις vti που να μην ειναι ξεσκισμενο,με οτι αυτο συνεπαγεται

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους τους φίλους του forum,

Αυτή τη στιγμη ειμαι κάτοχος ενός Honda Jazz 2nd gen, καθώς και ενός Honda civic sedan 1.8 που ανήκει στην οικογένεια. Κοιτώντας σε αγγελίες και γενικά στο internet, μου εχει καρφωθεί στο μυαλό το Τέρας της Honda (δεν μιλώ για type r), το civic VTI που έβγαινε παλιότερα. Για όσους δεν γνωρίζουν ειναι 1.600 κυβικά και αποδίδει 160 άλογα, ολα ατμοσφαιρικά!

Το ερώτημα ειναι: αξίζει πλέον ενα αυτοκίνητο τοσο παλιο για αγορά ετσι ώστε να σε κανει να αφήσεις το πιο σύγχρονο (στη συγκεκριμένη περίπτωση το jazz);

Ως γνήσιος Hondaκιας, εγω πιστεύω πως αξίζει, παρόλο που εχει τα χρόνια του και φυσικά τα χιλιόμετρα του γιατι μιλάμε για μεταχειρισμένο αυτοκινητο!

Απλά θα ήθελα να μάθω τις δικές σας γνώμες πανω σε αυτο και το αν αξίζει να αγοράσεις ενα παλιο μεταχειρισμένο αυτοκινητο και να αφήσεις ενα καινούριο...

Ευχαριστώ! :)

Αν και ΔΕΝ τα συμπαθω γενικα η αληθεια ειναι οτι σε μαμα καταστασεις ειδικα ειναι ΑΣΠΑΣΤΑ...

Εγω σε αυτο το αμαξι θα φοβομουν πιο πολυ μην σκορπισει τιποτα αλλο πανω του απο τα χρονια παρα το μοτερ..

Το αν αξιζει να το παρεις απο εσενα εξαρταται και τι θες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό και το Jazz, πρακτικό, μικρό, με χώρους παρόλα αυτα! Αλλα η καρότσα του ek μου εχει παρει τα μυαλά! Ειναι παλιο μοντέλο βέβαια, για αυτο και κομπλάρω τοσο... Είμαστε στο 2015, δεν ξερω αν αξίζει να αφήσεις κατι καινούριο και σύγχρονο για να πας σε κατι παλιο, αλλα καλό!

Επεξ/σία από merkon
Δημοσ.

O κόσμος πηγαίνει μπροστά. Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο οι ίπποι, αλλά και η ασφάλεια που σου παρέχει. Δεν βλέπω καμία λογική στο να δώσει κάποιος κάτι πιο σύγχρονο για να αγοράσει κάτι παλιό που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, χάνοντας και πολλά από τα χρήματά του σε μεταπωλητική αξία.

Δημοσ.

Ανάλογα για τι χρήση θα το πάρεις. Τα περισσότερα είναι με σκισμένα μοτέρ κ καίνε φουλ λάδι. Τρεις κολλητοί μου έχουν την eg καρότσα κ ένας την k. Πάνω έχουν 1.8αρια κ 2.0 μοτέρ. Καλός ο ήχους του vtec δεν λέω, αλλά είναι πισωγύρισμα. Κράτα το jazz. Προσωπικά δεν θα το έκανα.

Δημοσ.

Ο κόσμος πηγαίνει μπροστά, αλλα μου εχει παρει το μυαλό η ek καρότσα! Και ειδικά αυτο το μοτέρ, 1.6 160 άλογα! Και το βρίσκεις σε πολυ καλές τιμες πλέον στα μεταχειρισμένα ετσι όπως εχει διαμορφωθεί η αγορά, βέβαια δεν ξέρεις τι σκίσιμο εχει φαει, γιατι τέτοιο μοτέρ δεν γίνεται να μην εχει σκιστεί... Το Jazz δεν ειναι για πολλά πολλά, αυτοκινητο μικρό και οικογενειακό, καλα καλα ούτε το vtec δεν ακούς! Φίλε Chris_saxo vts, οι κολλητοί σου με τα civic τι σου λενε γενικά;

Δημοσ.

Όντως τα ανταλλακτικά κ η αγορά του πλέον έχουν πέσει πολύ. Όπως κ στα σαξοραλα θα έλεγα. Καλά οι φίλοι μου είναι κολλημένοι χονταίοι κ κοντράκιδες κ τα βάζουν κ σε πίστες. (track day κ dragster) αλλά δεν έχουν σαν καρότσες ή μοτερικά κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...