palawiaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εγώ το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 DJ Phantom 3 μου μυρίζει! 4Κ or HD version? 4K ps. όχι ένα αλλά δύο! Stay tuned. Τέλος του μήνα τα περιμένουμε και ήδη έχω αρχίσει και μαστιγώνω τον reviewer για να το ετοιμάσει γρήγορα το review! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εχει βγει άραγε drone με ηλιακά πανελ αμα ξεχαστείς το προσγειώνεις και φορτίζει την ημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Την εχω δει απο ολες τις οπτικες γωνιες και δεν την καταλαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αυτα ειναι για τα γατακια....auto follow και χαζομαρες,αμα εισαι μαγκας κανεις extreme sport και πιλοταρεις το quad ταυτοχρονα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αυτα ειναι για τα γατακια....auto follow και χαζομαρες,αμα εισαι μαγκας κανεις extreme sport και πιλοταρεις το quad ταυτοχρονα!!! Μου θύμισες ατάκα από διαφήμιση των 90's με τον Αντρέ Αγκάσι: "...και χωρίς αλεξίπτωτο!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Την εχω δει απο ολες τις οπτικες γωνιες και δεν την καταλαβα Κόφτης καλωδίων (WSPS). Δε χρειάζεται να τα αποφεύγει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αυτα ειναι για τα γατακια....auto follow και χαζομαρες,αμα εισαι μαγκας κανεις extreme sport και πιλοταρεις το quad ταυτοχρονα!!! Κάτι τέτοιο δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omnigeek Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Στο υψος που βρισκεται καλωδια,κτηρια κτλ θα τα αποφευγει η θα πρεπει να το παιρνουμε μονο στα λιβαδια;;; Η κινηματογράφηση σε πόλεις και κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty99 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το μόνο μειονέκτημα είναι αυτό που λέει στο site τους: "Currently, Lily does not have any obstacle avoidance capabilities. We have found that most outdoor activities do not need obstacle avoidance because Lily can follow the user's path. But again, there are no guarantees that Lily will not hit anything while it is following you. If Lily is about to hit an object you can press the middle button on the tracking device and Lily will stop, hold its position, and continue to film you" Απλά μειονέκτημα ? Αυτό το καθιστά άχρηστο σχεδόν, μόνο για παραλίες ή flat ερημικές επιφάνειες. Ενδιαφέρον σαν ιδέα, οι επόμενες version θα είναι αστρονομικά καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μήπως σκοπεύουν με αυτό να γυρίσουν και ταινίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εξαιρετικα ενδιαφερον.Πρωτον μπορεις να εχεις καθαρες εικονες σε δυσπροσιτα μερη ,χωρις την παρουσια σου εκει , με παμπολλες εφαρμογες απο πυροσβεση εως στρατιωτικες η΄ γενικα ευαισθητες πληροφοριες Δεν ειδα αν εχει πομπο μεταδοσης ,ισως μου διεφυγε αλλα ενα πομπουδακι δεν ειναι προβλημα για real time.Το καλλυτερο ειναι η χαμηλη τιμη του (500$) γιααυτα που προσφερει Το χειροτερο του η χαμηλη αυτονομια του.Αν ηταν αλλες εποχες μεχρι και οι χρυσοθηρες θα το παιρναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 πολυ ωραιο αλλα το βρισκω λιγο τρελλο να πληρωσω τωρα και να παραλαβω σε 9 μηνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ο έλεγχος της γωνίας λήψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εξαιρετικα ενδιαφερον.Πρωτον μπορεις να εχεις καθαρες εικονες σε δυσπροσιτα μερη ,χωρις την παρουσια σου εκει , με παμπολλες εφαρμογες απο πυροσβεση εως στρατιωτικες η΄ γενικα ευαισθητες πληροφοριες Δεν ειδα αν εχει πομπο μεταδοσης ,ισως μου διεφυγε αλλα ενα πομπουδακι δεν ειναι προβλημα για real time.Το καλλυτερο ειναι η χαμηλη τιμη του (500$) γιααυτα που προσφερει Το χειροτερο του η χαμηλη αυτονομια του.Αν ηταν αλλες εποχες μεχρι και οι χρυσοθηρες θα το παιρναν. Πως θα γίνει αυτό αφού σε ακολουθεί; Για τέτοια χρήση τα τηλεκατευθυνόμενα νομίζω είναι καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα