Bluedive Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 4K ps. όχι ένα αλλά δύο! Stay tuned. Τέλος του μήνα τα περιμένουμε και ήδη έχω αρχίσει και μαστιγώνω τον reviewer για να το ετοιμάσει γρήγορα το review! Ααααυτο ειναι εργαλειο. Ψηθηκα για την HD εκδοση αλλα ειναι sold out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πως θα γίνει αυτό αφού σε ακολουθεί; Για τέτοια χρήση τα τηλεκατευθυνόμενα νομίζω είναι καλύτερα αν σε ακολουθει μονο δεν κανει ουτε θα εχει επιτυχια ,να ειμαι ειλικρινης με προβηματισε αυτο το βραχιολακι αλλα θεωρησα οτι ειναι ενα τμημα του προγραμματισμου του που το να παει ΚΑΙ σε εισαγωμενες εντολες δηλ τηλεχειρισμου δεν ειναι αμαν και το τελος. Παντος ευχαριστω που μου το επεσημανες και οπως εγραψα σε αλλο φιλο ανευ δοκιμης οχι , κοινως γουρουνι στο σακι δεν θα παρουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 βλεπω οι καμεραμεν να χανουν τη δουλεια τους σε 5-10 χρονια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 πολυ ωραιο αλλα το βρισκω λιγο τρελλο να πληρωσω τωρα και να παραλαβω σε 9 μηνες! σκεψου το drone κατι σα μωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Στο υψος που βρισκεται καλωδια,κτηρια κτλ θα τα αποφευγει η θα πρεπει να το παιρνουμε μονο στα λιβαδια;;; Λογικά δεν παίζει να το πετάς σε περιοχές με καλώδια γιατί θα έχει πτώση μετά XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα