poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Θα το ζήταγα από τον ΟΤΕ αλλά δεδομένου ότι σιγά-σιγά αυτοί μου ρίχναν το margin (ξεκίνησα με 14 Netone και σιγά-σιγά με ΟΤΕ κατέληξα στα 10,5!) και ότι φεύγω για Wind (VDSL γαρ) δεν έχει νόημα, θα ζητήσω στη Wind interleave αντί για fastpath πάντως, το είχα ξεχάσει αυτό! (γι αυτό χρήσιμο να τα συζητάμε ). Προς το παρόν έχω ρίξει με DMT το margin στα 7,9, ανέβηκα στα 12,7 χωρίς να βλέπω κανένα πρόβλημα οπότε θα το ρίξω κι άλλο... Ελπίζω μόνο το ρούτερ που θα πάρω να υποστηρίζεται από το DMT, αλλά αυτό είναι συζήτηση γι άλλη ώρα! Καλό Σαββατοκύριακο φίλε μου ναι δεν υποστηριζουν ολα τα ρουτερ να ριξεις το Margin ειτε με Dmt ειτε χωρις αυτο.ναι αφου θα αλλαξεις παροχο δεν εχει νοημα να μιλησεις με τον παροχο.απλα μπορεις να ζητησεις το minimum απο τον παροχο και μετα αν θες το ριχνεις και πιο κατω πχ απο 6.
Gryzor Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Στα 5,8-6.0db περιθώριο έπιασα 13,9Mbps χωρίς πρόβλημα. Μια χαρά. Για να δούμε όταν έρθει η Wind... Ξέχασα να σ'ευχαριστήσω για την πρόταση του '6', πραγματικά ή δεν το θυμόμουνα καθόλου ή δεν είχα ιδέα!
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Στα 5,8-6.0db περιθώριο έπιασα 13,9Mbps χωρίς πρόβλημα. Μια χαρά. Για να δούμε όταν έρθει η Wind... Ξέχασα να σ'ευχαριστήσω για την πρόταση του '6', πραγματικά ή δεν το θυμόμουνα καθόλου ή δεν είχα ιδέα! λογικα μια χαρα θα παιξεις και μετα .ιδιος βροχος.απλα οριο αλλαζεις και ζευγαρι μεχρι το mirroring.
Gryzor Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ναι, αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ! Απλά ποτέ δεν ξέρεις Για παράδειγμα πριν πάω ΟΤΕ ήμουν στην NetOne (αααχ αυτά ήταν τα χρόνια, με web interface για να πειράζεις τη γραμμή σου...) και με μεγαλύτερο, αν θυμάμαι καλά, περιθώριο, ήμουν στα 14+...
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οι πιο πολλοι Isp εχουν φτασει να δινουν 6 Margin 1
Gryzor Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μόλις είδα και τον οδηγό από την υπογραφή σου, τέλεια... 1
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μόλις είδα και τον οδηγό από την υπογραφή σου, τέλεια... οπως και αμα πας σε vdsl θελει αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1
Gryzor Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ωωωω πολύ καλός οδηγός, χαίρομαι που με βάση αυτά που λέει έχω υπέρ-σωστή καλωδίωση (έβγαλα και τις διακλαδώσεις...)! 1
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ωωωω πολύ καλός οδηγός, χαίρομαι που με βάση αυτά που λέει έχω υπέρ-σωστή καλωδίωση (έβγαλα και τις διακλαδώσεις...)! στο vdsl κανει μεγαλη διαφορα.στο adsl ειναι μικρη η διαφορα αλλα ναι το σωστο αυτο ειναι.
Gryzor Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αυτό ήταν κάτι που δεν ήξερα - κοινή λογική με οδήγησε στο να φέρω απευθείας το καλώδιο από το ισόγειο στον ρούτερ, "όσο περισσότερα τόσο χειρότερα", ενδιαφέρον το να ξέρεις το γιατί...
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αυτό ήταν κάτι που δεν ήξερα - κοινή λογική με οδήγησε στο να φέρω απευθείας το καλώδιο από το ισόγειο στον ρούτερ, "όσο περισσότερα τόσο χειρότερα", ενδιαφέρον το να ξέρεις το γιατί... δυστυχως οι περισσοτεροι δεν το ξερουν οτι το vdsl παιζει σωστα μονο ετσι και κρατανε την καλωδιωση του adsl.Και μετα λενε μα γιατι δεν πιανω παραπανω.και δεν μιλαμε οτι χανεις μισο ενα megabit.βλεπεις απωλειες 7-8 mbit.ειναι απαιτητικο το vdsl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα